FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klma1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 19 jun 2015, 19:33

SaltCityAttack je napisao/la:
ziviniceMetropola je napisao/la:
ti meni pises isto ko da sam ja juce doso u Tuzlu i krenuo od Cire navijat za Slobodu, ko da ne znam sta se unazad 15+ godina desava .. citam ja ovaj forum od kako se napravio i kad sam banovan s jednog profila skoro odlucim da ovaj napravim ovaj iako rijetko komentarisem .. nije ni forum ko sto je bio, dodje ti neko nafuran na Azmira, Ciru i Zebu i pise po 50 postova dnevno i narano svi su veliki "znalci" u fudbalu i na ovoj temi a i na svim drugim, svi bi taktike da mjenjaju, formacije da namjestaju (da se razumijemo nemam nista protiv) ali iznenadio sam se kad sam saznao koji ljudi pisu ovdje na forumu (oni najglasniji, naci ce se oni) a Tusnja do prije 2 godine vidjeli nisu osim kad su klinci bili ;)

P.S. dizete Azmira u nebesa, hvala njemu sta je uradio za klub, digao ga je na noge (kolko-tolko) ali ako se ne vidi lik tu (finansijski) ode on i boli ga qrac ko ce mu j*bat mater poslje .. tako to rade pravi biznismeni, nikad dosta ke$a ;)
Care ba azmir ima ekipu i u usa gdje nema povrata..igraju turnire predstavljaju BIH ..jos dok niko nije znao Azmira sjecam se da je ta njegova ekipa dosla u Chicago na turnir nekad u maju prije 2 3 godine igrali bilo nekih momaka iz Tuzle...jarane azmir im put playi i sve triskove a tu povrata nema...treba da svatite da je Azmiru ovo prvo hobi pa tek onda ovo drugo...covjek samo od UPS uzme 1m mjesecno a 20 i vise godisnje od svog biznisa..od Slobode to okaci macku orep..ja se nevracam dole za manje jer ovdje imam vise tako i on
Ne bih nikoga da branim ali cini mi se da nije on mislio nista protiv Azmira kao Azmira nego protiv principa koji je prisutan kod nas. Prikuci se gazdi, ljubi stope njegove i moli Boga da ne ode...Takvi su ljudi kod nas, volimo Tita, Aliju, Selima, ovog onog, vezujemo se za pojedince ...Nema organizovanog pristupa...Prinicip nadzi zlatnu koku koju ces guliti...Dakle Olimpik, Sarajevo princip...A bilo kakva kritika uzrokuje osudu i vrijedzanje od strane zastitnika javnog morala...
Mada cini mi se da je ovo sto pokusava UG nesto konkretnije i da ce na duzi period donijeti neke promjene, barem sto se tice FK Sloboda
& $ ?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2015, 19:54

Normalno da cu u jednu ruku paniciti,jer igraci nam odlaze,a niko nije dosao osim Ordagica i Kostica !

Samo mi jedno nije jasno,kada je bila frka oko Zebe,ovdje ste govorili da je sa svima njima dogovorena saradnja,kao i sa Zebom ,tako je izasla i na zvanicnoj stranici kluba.. i kada je Zeba odlucio da nastavi saradnju sa Slobodom,onda se uhvatili zahebavat moderatora kako ste vi bili upravu i da kad usmeno dogovoris sa Husicem,da je to jace od tri pecata na papiru !

Zajko Zeba je sa onim intervjuom za ss.ba jasno pritisnuo Azmira,ako zelis da ostanem,posalji novac ili ja odlazim u Zrinjski ili neki drugi klub,da Azmir nije poslao novac,danas bi Zebu vjerovatno gledali u Zrinjskom,ipak usmeni dogovor je nebitan vec samo papir..
U par dana odlaze nam Kiso i Saric,kao sto ste ih prozvali uz Zebu i ostale glavne nosioce tima ove sezone,a sada kada su otisli vi govorite neka su,nisu bog zna nesto..

Kako da odu oni,ako su vec na kraju prosle sezone dogovorili nastavak saradnje sa Slobodom ,kao Zeba,Ahmetovic..

Nemojte me shvatit pogresno,dajem punu podrsku Husicu kao i do sad !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jun 2015, 20:04

http://www.kentucky.com/2012/06/30/2243 ... .html?rh=1

Kad je mogo dat 2 miliona za džamiju...
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jun 2015, 20:34

Heller je napisao/la:http://www.kentucky.com/2012/06/30/2243 ... .html?rh=1

Jarane ba ljudi mu stope ljube u USA ..mnogo je ucinio za nas narod i pomogao im da oni otvaraju ppslije svoje firme o svi su mu zahvalni...samo mi necemo nikad bit jer ne volimo dovoljno Slobodu ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 19 jun 2015, 20:34

Provlaci se vec 2-3 puta recenica da je sva briga oko dovodjenja igraca na Husrefu. Vjerovatno covjek prati situaciju, trazi kvalitetne igrace koji nece biti veliki finansijski teret klubu i ne treba sad trcati za svakim slobodnih igracem koji se pojavi pogotovo sto vecina misli da u Slobodi sad ima para za bacanje i da im je ovo prilika da "lako" zarade novac. Prvi dio priprema je svakako u Kupresu i po meni nije kasno ni tada da dodje neko, ali se do odlaska u Sloveniju sve mora finalizirati i znati koji su igraci tu.
Jedan grad, jedna ljubav!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jun 2015, 20:44

ljudi pojedinci nece nikada svatiti...
za njega je 500 000 maraka nista...
primjer to sto moramo uplatiti...necu reci da je to vec sredjeno,ili nije,iz vise razloga..previse je ovdje onih koji prizivaju,
i jedva cekaju da pljuju,vrijeme ce pokazati,ko je bio upravu.
mi moramo pustiti covjeka da radi,mi sada imamo ekipu bez problema da budemo medju 8...ako uz to u ovih godinu,sredi reprogram,i jos neke dugove,
manje poslice oko tribina,reflektora,a sve je to veliki posaoooo i kosta,trebamo se nogom u dupe udarat..
sve su predispozicije da covjek puca i na vise,narednih par dana ce pokazati..
i sto neko gore napisa,neznam sta da se desi,mi smo nezadovoljni..
hocemo pojacanja,a zadrzali bi i svih 30 fudbalera....mislim stvarno...
dodje novi igrac,pihh slabo ovo..pa kako ces dovesti boljeg kada ti kiso i kisici opterecuju platni spisak...
a bolji kosta vise
dje su nasa djeca,daj sansu malom hodzicu,pa kako ce,kada sarici uzimaju mjesto,kako ce braniti nasa djeca,kada im fejzici uzimaju mjesto na klupi makar...
i na kraju dolazim do zakljucka da mi neznamo vise sta hocemo.. :oops: :roll:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 jun 2015, 20:55

Evo da napisem koju u vezi gluposti koje se valjaju na ovoj temi........ako Azmir ostane dugo a nadam se da ce i ostati u Slobodi nece biti mjesta u pocetnoj postavi za igrace kalibra Zebe.....halo ba......covjek ce dovoditi igrace iz lige petice......ovdje 90% sto pisu uopste nsu svjesni koje gluposti pisu....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jun 2015, 21:10

Skver je napisao/la:ovdje 90% sto pisu uopste nsu svjesni koje gluposti pisu....
druže, svaka čast :!:

meni se nije dalo odgovarat' retardima, jer stvarno mi pojedini idu na qrac

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jun 2015, 21:14

Chinaglia je napisao/la:
Skver je napisao/la:ovdje 90% sto pisu uopste nsu svjesni koje gluposti pisu....
druže, svaka čast :!:

meni se nije dalo odgovarat' retardima, jer stvarno mi pojedini idu na qrac
haloooo momak,pogrijesio si podforum,il da prijavim post :rol: :rol: :urnebes:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 jun 2015, 21:16

harry_90 je napisao/la:Normalno da cu u jednu ruku paniciti,jer igraci nam odlaze,a niko nije dosao osim Ordagica i Kostica !
Pricao sam sa jednim igracem Slobode i on mi je rekao da u Slobodi nema odlazaka i da su svi ovi igraci izuzev mozda Bekica otjerani.
On kaze, covjek daje pare i niko nije budala da odlazi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jun 2015, 21:22

solinas je napisao/la:

ljudi pojedinci nece nikada svatiti...
za njega je 500 000 maraka nista...
primjer to sto moramo uplatiti...necu reci da je to vec sredjeno,ili nije,iz vise razloga..previse je ovdje onih koji prizivaju,
i jedva cekaju da pljuju,vrijeme ce pokazati,ko je bio upravu.
mi moramo pustiti covjeka da radi,mi sada imamo ekipu bez problema da budemo medju 8...ako uz to u ovih godinu,sredi reprogram,i jos neke dugove,
manje poslice oko tribina,reflektora,a sve je to veliki posaoooo i kosta,trebamo se nogom u dupe udarat..
sve su predispozicije da covjek puca i na vise,narednih par dana ce pokazati..
i sto neko gore napisa,neznam sta da se desi,mi smo nezadovoljni..
hocemo pojacanja,a zadrzali bi i svih 30 fudbalera....mislim stvarno...
dodje novi igrac,pihh slabo ovo..pa kako ces dovesti boljeg kada ti kiso i kisici opterecuju platni spisak...
a bolji kosta vise
dje su nasa djeca,daj sansu malom hodzicu,pa kako ce,kada sarici uzimaju mjesto,kako ce braniti nasa djeca,kada im fejzici uzimaju mjesto na klupi makar...
i na kraju dolazim do zakljucka da mi neznamo vise sta hocemo.. :oops: :roll:
Nije ba problem za njega svakako ..ako ne budemo imali on ce dat..ali nije njegov klub covjek traI pomoc a ne da svi sjednemo i gledamo i cekamo kako ce on glumiti gazdu kluba a to nije ..covjek jednostavno trazi podrsku da vidi kome je stalo a kome ne do Slobode..trebam li ponovo napominjat da ga jenporodixa savjetovala da ostavi se ovog jer nisu navikli da ih neko pljuje?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jun 2015, 21:26

to i jeste poenta dado..cijele price..trazimo previse bez argumenata..hocemo sve,nedamo nista...
kritikujemo sve i svasta..a konkretne pomoci nista...da se makar hoce poznatiji od nas,organizovat,potruditi se da tusanj bude krcat,da animiraju raju,neka makar tako pomognemo klub..ali slaba vajda,bolje prditi po fcb

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jun 2015, 21:41

Sto vam Skver kaze sta ba kukate za Saricem,Kisom,Fejzicem ebo vas...ok da je Zeba otisao zalio bih...zao ce mi biti Mujica i pomalo Zrnanovica ali i oni hoce pare a Zrnanovic se spremao za evropu svakako..ali trazi covjek bolje ebiga ..ostavio bih ja Mujica ali eto kako Husref kaze bice tako...ja vam garantujem ako podrzimo covjeka da ce on jednog dana trazit pojacanja za grypnu fazu evropske lige i lige prvaka a ne borbu za evropu i titulu...covjeku je ovo hobi i nece odustat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jun 2015, 21:50

klma 1
Ne bih nikoga da branim ali cini mi se da nije on mislio nista protiv Azmira kao Azmira nego protiv principa koji je prisutan kod nas. Prikuci se gazdi, ljubi stope njegove i moli Boga da ne ode...Takvi su ljudi kod nas, volimo Tita, Aliju, Selima, ovog onog, vezujemo se za pojedince ...Nema organizovanog pristupa...Prinicip nadzi zlatnu koku koju ces guliti...Dakle Olimpik, Sarajevo princip...A bilo kakva kritika uzrokuje osudu i vrijedzanje od strane zastitnika javnog morala...
Mada cini mi se da je ovo sto pokusava UG nesto konkretnije i da ce na duzi period donijeti neke promjene, barem sto se tice FK Sloboda[/quote]
....................................................................................................................................................
Man. Siti i PSŽ uzeli arapi, pa ponosni Englezi i Francuzi prihvatili. Sloboda će sutra biti Klub u vlasništvu ,pojedinca ili više njih. Ko kaže da se ne može kritikovati? Daće Bog da i nas" skinu sa aparata".Eh kad mi onda počnemo kritikovati. Ali, argumentovano i principijelno.
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 21:54

SaltCityAttack je napisao/la:Sto vam Skver kaze sta ba kukate za Saricem,Kisom,Fejzicem ebo vas...ok da je Zeba otisao zalio bih...zao ce mi biti Mujica i pomalo Zrnanovica ali i oni hoce pare a Zrnanovic se spremao za evropu svakako..ali trazi covjek bolje ebiga ..ostavio bih ja Mujica ali eto kako Husref kaze bice tako...ja vam garantujem ako podrzimo covjeka da ce on jednog dana trazit pojacanja za grypnu fazu evropske lige i lige prvaka a ne borbu za evropu i titulu...covjeku je ovo hobi i nece odustat
Niko se ne zali na Azmira ovdje :thumbup:

Ja se zalim na strukturu, ispada sve da on mora radit. Gdje je onaj momcic za marketing sad prije pocetka sezone

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jun 2015, 22:02

ASD je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Normalno da cu u jednu ruku paniciti,jer igraci nam odlaze,a niko nije dosao osim Ordagica i Kostica !
Pricao sam sa jednim igracem Slobode i on mi je rekao da u Slobodi nema odlazaka i da su svi ovi igraci izuzev mozda Bekica otjerani.
On kaze, covjek daje pare i niko nije budala da odlazi.

Ne "otjerani", nego stavljeni na "transfer listu" ili date im "odriješene ruke" da potraže nove klubove.
Ja volim FK Tuzla City

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 19 jun 2015, 22:15

Izvinite na upadu sa moje pitarske strane ali me interesuje nesto u vezi one vase nove tribine. Npr , kapacitet iste i koliko je kostala izgradnja...jel to Opstina Tz finansirala ili u talu sa TZ Mr Tanom...HVALA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2015, 22:19

Izgleda da neki nisu shvatili sta sam htjeo reci,pa evo da ponovim.. Husic ima moju podrsku kao i do sad..meni nije jasno ako je izaslo na stranici kluba da je sa Kisom i Saricem dogovorena saradnja,a danas se prica da ce Saric u Velez,a Kiso trazi inostrani angazman..

U ova dan dva bi volio da budu dva pojacanja,tipa Stanica ili Stokica..

Zna li neko sta je sa Sase Kajkuta,dobro bi nam dosao ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 19 jun 2015, 22:21

Oploditelj je napisao/la:Izvinite na upadu sa moje pitarske strane ali me interesuje nesto u vezi one vase nove tribine. Npr , kapacitet iste i koliko je kostala izgradnja...jel to Opstina Tz finansirala ili u talu sa TZ Mr Tanom...HVALA
tribina je kostala malo vise od 4 miliona ,kapacitet je 3200 ,opstina je sama finansirala,
malo je duze trajala gradnja od ocekivanog al eto posto je opstina sama to finansirala dobro je ,
iako ova tribina jos nije do kraja zavrsena, ima tu jos radova da bi ispunila sve potrebne uslove
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 19 jun 2015, 22:22

Nova tribina je koštala nešto više od 4 miliona,opština Tuzla 100% finansirala.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.