Ne bih nikoga da branim ali cini mi se da nije on mislio nista protiv Azmira kao Azmira nego protiv principa koji je prisutan kod nas. Prikuci se gazdi, ljubi stope njegove i moli Boga da ne ode...Takvi su ljudi kod nas, volimo Tita, Aliju, Selima, ovog onog, vezujemo se za pojedince ...Nema organizovanog pristupa...Prinicip nadzi zlatnu koku koju ces guliti...Dakle Olimpik, Sarajevo princip...A bilo kakva kritika uzrokuje osudu i vrijedzanje od strane zastitnika javnog morala...SaltCityAttack je napisao/la:Care ba azmir ima ekipu i u usa gdje nema povrata..igraju turnire predstavljaju BIH ..jos dok niko nije znao Azmira sjecam se da je ta njegova ekipa dosla u Chicago na turnir nekad u maju prije 2 3 godine igrali bilo nekih momaka iz Tuzle...jarane azmir im put playi i sve triskove a tu povrata nema...treba da svatite da je Azmiru ovo prvo hobi pa tek onda ovo drugo...covjek samo od UPS uzme 1m mjesecno a 20 i vise godisnje od svog biznisa..od Slobode to okaci macku orep..ja se nevracam dole za manje jer ovdje imam vise tako i onziviniceMetropola je napisao/la:
ti meni pises isto ko da sam ja juce doso u Tuzlu i krenuo od Cire navijat za Slobodu, ko da ne znam sta se unazad 15+ godina desava .. citam ja ovaj forum od kako se napravio i kad sam banovan s jednog profila skoro odlucim da ovaj napravim ovaj iako rijetko komentarisem .. nije ni forum ko sto je bio, dodje ti neko nafuran na Azmira, Ciru i Zebu i pise po 50 postova dnevno i narano svi su veliki "znalci" u fudbalu i na ovoj temi a i na svim drugim, svi bi taktike da mjenjaju, formacije da namjestaju (da se razumijemo nemam nista protiv) ali iznenadio sam se kad sam saznao koji ljudi pisu ovdje na forumu (oni najglasniji, naci ce se oni) a Tusnja do prije 2 godine vidjeli nisu osim kad su klinci bili![]()
P.S. dizete Azmira u nebesa, hvala njemu sta je uradio za klub, digao ga je na noge (kolko-tolko) ali ako se ne vidi lik tu (finansijski) ode on i boli ga qrac ko ce mu j*bat mater poslje .. tako to rade pravi biznismeni, nikad dosta ke$a
Mada cini mi se da je ovo sto pokusava UG nesto konkretnije i da ce na duzi period donijeti neke promjene, barem sto se tice FK Sloboda