FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sssloboda
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sssloboda » 19 jun 2015, 16:15

Sarić otišao tačno si za mustuluka ;) ,još kad bi Efendić bas bi se pojačali ,ta dva igrača nisam mogao da gledam oči su mi bola .

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jun 2015, 16:16

sloboda72 je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:ode i Saric

Za muštuluka si !
Gdje ga u Hrvatsku vodi Anđelko Jurić ?
Ja volim FK Tuzla City

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 19 jun 2015, 16:20

sloboda72 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
fukarezv je napisao/la:ode i Saric

Za muštuluka si !
Gdje ga u Hrvatsku vodi Anđelko Jurić ?
Nece u Hrvatsku vec u Hercegovinu, blizu je Veleza :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 19 jun 2015, 16:31

Najjaci smo svega mi kada je objavljeno da ostaje kostur ekipe svi smo bili prezadovoljni sad kad se par njih oprostilo odjednom nadjose im hiljadu i jednu manu. NIsta drukcije nije evo sad i sa Saricem iako nije nista zvanicno osuli paljbu po njemu da se ovo sve ispostavi kao patka poceli bi pisati o njemu kao da je Nemanja Matic :lol:
samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 16:36

Niko nece da igra za nas :plac:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2015, 16:37

ja sam odmah rekao da Sarica, Efendica i Mujica ne zelim da gledam u prvih 11, tako da :P :P

eh sad Saric je ok igrac za klupe, ali ne sumnjam da po tim uslovima za pola sata ne mozemo naci identicnog ili mozda cak i boljeg a vise motivisanog da sjedi na klupi i dokazuje se
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 19 jun 2015, 16:45

Bolje je i sad da ide nego poslije priprema kao sto nam se znalo desiti.No sikiriki baba zna sta radi?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 jun 2015, 16:54

Auuu strasno. Otisla nam 2 vezna i opet imamo jaci vezni nego prosle sezone. Kao curice ste kakve sto se kukanja tice...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 jun 2015, 16:56

TzBulevar87 je napisao/la:Auuu strasno. Otisla nam 2 vezna i opet imamo jaci vezni nego prosle sezone. Kao curice ste kakve sto se kukanja tice...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Otisli Bekic, Kiso, Saric, a doso samo Ordagic, ne razumijem kako imamo jaci vezni red? Sa Mehidicem na krilu i Hodzicem na zadnjem veznom.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 19 jun 2015, 17:05

Vrlo jednostavno. Mehmedagic na zadnjem veznom kao okidac, a Ordagic i Zeba naprijed. Sta tu nije jasno?

Laik ce reci da Mehidic s klupe nije vise pokazao od Beke kao startera. Kada ovo kazem ne mislim uopste da je Mehidic bolji igrac od Beke, neke stvari treba razgraniciti.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jun 2015, 17:08

Kiso, Mujic i Zrnanovic su kvalitet i zao mi je sto su otisli, ali daleko do toga da se ne mogu nadomjestiti
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jun 2015, 17:12

Placete KO djeca bolji igrac hoce vise para
Sarici i kisici moraju ICI...Koje placipicke..
Hahaha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 jun 2015, 17:14

Bez razloga se stvara frka oko odlazaka igrača. Zaista nemamo razloga biti nezadovoljni.

Je li ostao kostur tima i trener zajedno s njima :?: Jeste. Jesu li došla dva dobra igrača :?: Jesu. Je li Azmir, otkako je postao predsjednik kluba, ispunio svako obećanje dato navijačima :?: Jeste. Imamo li konačno sređenu situaciju po završetku tekuće sezone i plan za narednu :?: Imamo.

Stoga, nema razloga da se paniči zbog nekoliko igrača, koji se mogu zamijeniti boljim imenima. Uz sve to imamo i nekoliko vrlo talentovanih juniora na koje će se u budućnosti ozbiljno računati.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2015, 17:16

Zrnanovic i Kiso zele vani, kod Kise ima ta Obarska sto je svima sumnjivo..dok Mujic i Saric zele da igraju, iako jos uvijek zvanicno nisu otisli..koliko su bitni za ekipu pokazuje to da smo ih na forumu vec "prodali" cim se pojavio prvi interes nekog kluba

a danas smo po meni dobili najvece pojacanje ako onu stranicu na FB stvarno vodi Mersudin Ahmetovic..vidio sam status gdje odbrojava do pocetka priprema..ako to stvarno vodi i pise on, i ako dodje motivisan , fizicki spreman i zeljan igre- to nam je UBJEDLJIVO najjace pojacanje , i to ne mozemo tek tako naci u drugom timu PL, i zamijeniti tek tako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 19 jun 2015, 17:23

Claus je napisao/la:Bez razloga se stvara frka oko odlazaka igrača. Zaista nemamo razloga biti nezadovoljni.

Je li ostao kostur tima i trener zajedno s njima :?: Jeste. Jesu li došla dva dobra igrača :?: Jesu. Je li Azmir, otkako je postao predsjednik kluba, ispunio svako obećanje dato navijačima :?: Jeste. Imamo li konačno sređenu situaciju po završetku tekuće sezone i plan za narednu :?: Imamo.

Stoga, nema razloga da se paniči zbog nekoliko igrača, koji se mogu zamijeniti boljim imenima. Uz sve to imamo i nekoliko vrlo talentovanih juniora na koje će se u budućnosti ozbiljno računati.
+ 1

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 jun 2015, 17:27

Nemojte zamjeriti ljudima što se boje zbog odlazaka, pa tako nam je svake godine ljudima se uvukao strah u kosti :mrgreen:

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 19 jun 2015, 17:42

odlaze dobri igraci - dolaze jos bolji!!!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 19 jun 2015, 18:18

Nakon par odlazaka zasluzujemo i jedno pojačanje, ajde Azmire i Husrefe obradujte nas 8-)

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

MIsija
Kontakt:

Post Postao/la MIsija » 19 jun 2015, 18:22

Bicemo jaki ko nato hehe ajde Azmire i Husrefe obradujte nas

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jun 2015, 18:54

ziviniceMetropola je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ja ne znam ko pise da trebamo dovesti nekog zvucnog? pisemo da nam ne treba katastrofalan zadnji vezni kao sto je slucaj sa Hasanovicem koji ce uzeti 15000-20000 na ruke i igrati za platu od 3500-4000! to je druze bacanje para jer cemo ostati u ligi sa Hasanovicem i bez njega a nas dragulj Hodzic nece minute dobiti, pa kad se hasanovicu digne qita otici ce u drugi klub! pisam se na takvu politiku. Hasanovica sam gledao 10 puta ove sezone i malo je rec da je ko rinaka
ti meni pises isto ko da sam ja juce doso u Tuzlu i krenuo od Cire navijat za Slobodu, ko da ne znam sta se unazad 15+ godina desava .. citam ja ovaj forum od kako se napravio i kad sam banovan s jednog profila skoro odlucim da ovaj napravim ovaj iako rijetko komentarisem .. nije ni forum ko sto je bio, dodje ti neko nafuran na Azmira, Ciru i Zebu i pise po 50 postova dnevno i narano svi su veliki "znalci" u fudbalu i na ovoj temi a i na svim drugim, svi bi taktike da mjenjaju, formacije da namjestaju (da se razumijemo nemam nista protiv) ali iznenadio sam se kad sam saznao koji ljudi pisu ovdje na forumu (oni najglasniji, naci ce se oni) a Tusnja do prije 2 godine vidjeli nisu osim kad su klinci bili ;)

P.S. dizete Azmira u nebesa, hvala njemu sta je uradio za klub, digao ga je na noge (kolko-tolko) ali ako se ne vidi lik tu (finansijski) ode on i boli ga qrac ko ce mu j*bat mater poslje .. tako to rade pravi biznismeni, nikad dosta ke$a ;)
Care ba azmir ima ekipu i u usa gdje nema povrata..igraju turnire predstavljaju BIH ..jos dok niko nije znao Azmira sjecam se da je ta njegova ekipa dosla u Chicago na turnir nekad u maju prije 2 3 godine igrali bilo nekih momaka iz Tuzle...jarane azmir im put playi i sve triskove a tu povrata nema...treba da svatite da je Azmiru ovo prvo hobi pa tek onda ovo drugo...covjek samo od UPS uzme 1m mjesecno a 20 i vise godisnje od svog biznisa..od Slobode to okaci macku orep..ja se nevracam dole za manje jer ovdje imam vise tako i on
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 4 gosta.