Samo mi objasni sta je to Nenad Kiso pokazao u Slobodi, osim sto je dao onaj eurogol ? Hasanovic da nije bio dobar ne bi bio u prvoj postavi u Zelji, to ti bolje znas od Odovica jel vrijedi ili ne ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa minute nisu nikakvo mjerilo. Ja sam ga gledao i stojim iza ovog sto sam napisao, a znam da i navijaci Zeljeznicara koji su ga pratili citavu sezonu imaju priblizno misljenje..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Kiso nam je bas valjao, vrlo koristan igrac bio i odigrao sve korektno od kada je dosao..fukara87 je napisao/la:Samo mi objasni sta je to Nenad Kiso pokazao u Slobodi, osim sto je dao onaj eurogol ? Hasanovic da nije bio dobar ne bi bio u prvoj postavi u Zelji, to ti bolje znas od Odovica jel vrijedi ili ne ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa minute nisu nikakvo mjerilo. Ja sam ga gledao i stojim iza ovog sto sam napisao, a znam da i navijaci Zeljeznicara koji su ga pratili citavu sezonu imaju priblizno misljenje..
Hasanovic je tamo igrao samo jer nisu imali drugog zadnjeg veznog. E sada te minute u takvom slucaju mogu zavarati, neko je morao da bude osigurac Sadikovicu, Hadziahmetovicu jer momci su kreativci. Poenta u svemu ovome je da ce onaj ko ga je pratio ove godine znati kakav je bio i kako je igrao. Po meni najslabiji igrac u prvih 11 Zelje i to je moje misljenje.
Eto izgleda da znam isto kao i Odovic jer ga je ovaj otpisao za novu sezonu..
Čolović igra krilo a J. Mešanović špica. Njih dvojicu nemoj porediti.defour je napisao/la:Steta bi bilo odreci se Muje koji je nas ponajbolji igrac, uz bolju ekipu on moze jos jace dati. Razumijem vas da ne volite Husarica ali reci da Colovic igra prije Mesanovica je smjesno. Jasmin Mesanovic bi uz Zebu bio nase najbolje pojacanje zadnju godinu dana. U Celiku je za dvije sezone zabio skoro 30 golova gledao sam ga u Osijeku (dok je igrao) i bio je jedan od najboljih igraca Osijeka. To sto zbog odluka svog menadzera karijera ispasta je druga stvar, nije igrao u nastavku sezone jer nije produzio ugovor, i bez Husarica bi on sad bio u dosta jacoj ligi pa dok je bio jos u juniorima Slobode bio je pred potpisom za Dinamo ali se zbog raznoraznih odluka to nije desilo. Inace je momak pravi sportista od glave do pete, miran decko, nikakav manekencic koji se seta ili glumi zvijezdu i znam da bi se vrlo rado vratio ali ako dodje imat ce veliki problem jer ce ga se gledati kroz prizmu njegovog menadzera a ne njega kao igraca, tako da ce morati duplo biti bolji od ostalih.
Ja volim FK Tuzla City
Ne znam necu da pricam bezveze jer ovo mi je samo bezveze prica, pitanje je da li ce on doci jer samo je Vidi portal to objavio a njih uopste i ne pratim, Kiso je jesenas bio skroz los a na proljece se malo trgnuo i to je to, sad ko ce doci vidjet cemo ovo je samo nagađanje.
[/quote]
Čolović igra krilo a J. Mešanović špica. Njih dvojicu nemoj porediti.[/quote]
J. Mešanović je dvije sezone u Čeliku igrao krilo kao i u Osijeku i vecinu utakmica u Slobodi. U Slobodi je samo u juniorima i tek kad je presao u prvi tim igrao spica. P.S. Adema Hodzic kojeg hvalite je nidje veze igrac....
Čolović igra krilo a J. Mešanović špica. Njih dvojicu nemoj porediti.[/quote]
J. Mešanović je dvije sezone u Čeliku igrao krilo kao i u Osijeku i vecinu utakmica u Slobodi. U Slobodi je samo u juniorima i tek kad je presao u prvi tim igrao spica. P.S. Adema Hodzic kojeg hvalite je nidje veze igrac....
Hasanovicu je bio ponudjen novi ugovor, ali on je odbio da produzi i zato je bio suspendovantuzlak1987 je napisao/la:Pa Kiso nam je bas valjao, vrlo koristan igrac bio i odigrao sve korektno od kada je dosao..fukara87 je napisao/la:Samo mi objasni sta je to Nenad Kiso pokazao u Slobodi, osim sto je dao onaj eurogol ? Hasanovic da nije bio dobar ne bi bio u prvoj postavi u Zelji, to ti bolje znas od Odovica jel vrijedi ili ne ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa minute nisu nikakvo mjerilo. Ja sam ga gledao i stojim iza ovog sto sam napisao, a znam da i navijaci Zeljeznicara koji su ga pratili citavu sezonu imaju priblizno misljenje..
Hasanovic je tamo igrao samo jer nisu imali drugog zadnjeg veznog. E sada te minute u takvom slucaju mogu zavarati, neko je morao da bude osigurac Sadikovicu, Hadziahmetovicu jer momci su kreativci. Poenta u svemu ovome je da ce onaj ko ga je pratio ove godine znati kakav je bio i kako je igrao. Po meni najslabiji igrac u prvih 11 Zelje i to je moje misljenje.
Eto izgleda da znam isto kao i Odovic jer ga je ovaj otpisao za novu sezonu..
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Odlukom Izvršnog odbora FK Željezničar, Eldar Hasanović je suspendovan zbog nedoličnog ponašanja prilikom napuštanja igre na utakmici sa Borcem. Podsjetimo, Hasanovića je u 67. minuti zamijenio Damir Sadiković, piše na zvaničnoj web-stranici Želje, gdje još stoji:
- Fudbaler FK Željezničar treba, kako na terenu tako i van njega, da se ponaša u skladu sa pravilima, te da bude primjer svim navijačima. Hasanović je prošao nekoliko selekcija u našem omladinskom pogonu, a debi za prvi tim je ubilježio 9. marta 2013. na utakmici protiv Borca.
Nakon toga je sakupio 64 nastupa, te postigao tri gola, stoji u saopštenju tima sa Grbavice."
Ovo je od 4. maja ove godine.
A sada kada su pocele pripreme Odovic je dao do znanja da mu ne treba u ekipi..
- Fudbaler FK Željezničar treba, kako na terenu tako i van njega, da se ponaša u skladu sa pravilima, te da bude primjer svim navijačima. Hasanović je prošao nekoliko selekcija u našem omladinskom pogonu, a debi za prvi tim je ubilježio 9. marta 2013. na utakmici protiv Borca.
Nakon toga je sakupio 64 nastupa, te postigao tri gola, stoji u saopštenju tima sa Grbavice."
Evo iz Sporta:
Ne mogu vam reci nista kada su u pitanju dolasci, Husref je taj koji ce izabrati ono sto nam je potrebno...
Mi smo sacuvali kostur ekipe i vec sada mozemo reci da smo jaci... Azmir Husic
Ostalo sto pise, dolaze tri zvucna pojacanja...
spominju Stanica, Mesanovica i zasto je propao transfer Haurdica (ima ugovor sa Velezom, a sve je bio dogovorio sa nama.)
Iz mahalskih sto se prica ima nekih imena cak i bivsih reprezentativaca al u pregovorima smo.
Sto se tice Kise dobar igrac al nije nezamjenjiv, a Hasanovica Zeljo ne bi bio tako blizu titule da nam ne predstavljaju pojacanja njihovi igraci.
Ne mogu vam reci nista kada su u pitanju dolasci, Husref je taj koji ce izabrati ono sto nam je potrebno...
Mi smo sacuvali kostur ekipe i vec sada mozemo reci da smo jaci... Azmir Husic
Ostalo sto pise, dolaze tri zvucna pojacanja...
spominju Stanica, Mesanovica i zasto je propao transfer Haurdica (ima ugovor sa Velezom, a sve je bio dogovorio sa nama.)
Iz mahalskih sto se prica ima nekih imena cak i bivsih reprezentativaca al u pregovorima smo.
Sto se tice Kise dobar igrac al nije nezamjenjiv, a Hasanovica Zeljo ne bi bio tako blizu titule da nam ne predstavljaju pojacanja njihovi igraci.
e bas ce iz kluba dati saopstenje u kome ce da napisu da su igraca suspendovali zbog toga sto je odbio da produzi ugovor, ma dajj BUDIMO REALNItuzlak1987 je napisao/la:"Odlukom Izvršnog odbora FK Željezničar, Eldar Hasanović je suspendovan zbog nedoličnog ponašanja prilikom napuštanja igre na utakmici sa Borcem. Podsjetimo, Hasanovića je u 67. minuti zamijenio Damir Sadiković, piše na zvaničnoj web-stranici Želje, gdje još stoji:

Ovo oko napustanja terena i nedolicnog ponasanja je samo da se prekrije stvarni razlog suspenzije.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
I nemojte bgti vise o Zrnanovicu dobar je igrac, ali nas je kostao puno vise nego sto je pokazao.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zrnanovic je davno nanijetio da pokusa naci inostrani angazman, koji je propao na zimu pa je i dosao u Slobodu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma bice pojacanja..zadnji vezni, bek i krilo ce doci, a sta jos ako iskoci prilika i ako se ulovi...
nismo ni poceli pripreme, a fale nam samo 3, eventalno 4 igraca...do odlaska u Sloveniju cemo sigurno biti kompletni, a nije iskljuceno da se neko priduzi i zadnjih dana prelaznog roka kad ne bude mogao naci angazman
Što će ti zadnji vezni ?
Ja volim FK Tuzla City
...
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 19 jun 2015, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Napusta nas i Elvis Saric,igrac koji je produzio saradnju sa Slobodom kao i ostalih 5 igraca
Zanimljivo produzili saradnju sa klubom Saric i Kiso,a kroz par dana obadvojica napustaju klub,kako to ?
Igraci odlaze,a novih igraca nigdje !

Zanimljivo produzili saradnju sa klubom Saric i Kiso,a kroz par dana obadvojica napustaju klub,kako to ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Rasipamo se k'o riža. 

Ljudi manite se privatnih problema koji nemaju veze sa Slobodom.fukara87 je napisao/la:Mati od Tareta Okanovica ukrala 70.000 KM u NLB Banci, pa se pokusala ubit kad su je ufatili.
Ja volim FK Tuzla City
Dolaze bolji.....moze bit da bidne a moze bit da ne bidne kompenzacija + lova za Haurdicafukarezv je napisao/la:ode i Saric

-
- Kontakt:
otkud sad to za saricaharry_90 je napisao/la:Napusta nas i Elvis Saric,igrac koji je produzio saradnju sa Slobodom kao i ostalih 5 igraca![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.