Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Kad pročitam da Vidal ide u dealove za nekakve Sancheze, Morate i sl. tačno mi muka dođe. 

Pogba strijelac u prijateljskoj protiv Norveške. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
SKY: Morata je blizu, moglo bi se sve završiti 2. juna. Stigao bi na posudbu sa opcijom otkupa ugovora sa tim da bi Real imao opciju da ga ponovo otkupi od nas za dogovorenu sumu.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Real inače pokušava svim mlađim igračima staviti ovu klauzulu o kontrotkupu.
Mi smo Juventus tako da ove opcije neka šalju Granadi i Almeriji.
Inače, po ko zna koji put Marotta danas potvrdio da nijedna zvijezda neće napustiti klub.
Fenomeno.
[youtube][/youtube]
Mi smo Juventus tako da ove opcije neka šalju Granadi i Almeriji.
Inače, po ko zna koji put Marotta danas potvrdio da nijedna zvijezda neće napustiti klub.
Fenomeno.

[youtube][/youtube]
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobar im ovaj drone
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
potvrda da smo presli u drugi razred...Morata kao igrac je dobar, dijete je trenutno medju najtalentovanijim napadacima na svijetu i sigurno bolji trenutno od svakog talijana svojih godina..svakako DALEKO iskusniji, momak je igrao vec LP, cak i u finalu..ne bi ga sigruno trener kao sto je Andjeloti ubacio i koristio da je tolika krampa, ili ga u krajnjoj liniji i uopce ostavio u timu kao prvog backup napadaca...Andrej je napisao/la:SKY: Morata je blizu, moglo bi se sve završiti 2. juna. Stigao bi na posudbu sa opcijom otkupa ugovora sa tim da bi Real imao opciju da ga ponovo otkupi od nas za dogovorenu sumu.
ali ovo da ga ako se pokaze uzmu odmah nazad ko Karvahala, pa sta smo mi Leverkuzen jbt
haman da i jesmo

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Morata je panjina i sigurno da ste imali bolja rješenja, moje skromno mišljenje .. a pogotovo ova buy back klauzula je glupost totalna
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa kako mozes reci za igraca koji nema 10 utakmica u nogama od prve minute da je panjina?Chinaglia je napisao/la:Morata je panjina i sigurno da ste imali bolja rješenja, moje skromno mišljenje .. a pogotovo ova buy back klauzula je glupost totalna
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Normalno da je panjina kad ga se Real rjesava da valja ne bi ga sigurno pustili... nesto ne vjerujem da ce biti kao Sneijder pa da se Real pokaje zbog ovog transfera, a uz to nema sanse da ce biti ova buy-back klauzula... Pa nisu ni ovi iz Juventusa sisali veslo.. I ako stave insistirace barem da minimalno zarade 20mil.... Al naravno to je apsolutno nerealno jer je Morata flop koji nece moci maknuti...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne znam vala, niko od njeg ne ocekuje 20 golova u prvoj sezoni ali ima prostora za napredak..napominjem liku je tek 21 godina a ima zavidan broj nastupa u jednom od najboljih klubova na svijetu, plus iskustvo igranja lige prvaka..
bolji od Djilardina, Etoa, Gabiadinija i slicnih alternativa...o Matriju, Kvaljareli, Osvaldu da dzaba ne pricam...
naravno i ja bih volio da zamjena za Ljorentea bude neki daleko kvalitetniji igrac ali treba biti realan u pogledu nasih fin mogucnosti, posebno sto je backup napadac tek 4. igrac po vaznosti koji nam je neophodan...
inace ja bih prije volio vidjeli Imobilea kao tog backup napadaca iz razloga sto ne znam sta bi nas igrac na posudbi ili co-own morao da uradi da zaigra za Juve..ako nije dovoljno da bude prvi strijelac lige i da ga zeli , i spreman za njega dati 20 mil, jedan trener kao Klop, ne znam onda sta je dovoljno.
nego spominju li se destinacije Kvaljarele, Pelusa, Padoina itd..na kraju ce i Morata i Evra/Lulic biti fikcije i nedostizni snovi kad se ne mognemo rijesiti ove bukove sume koju smo nakupili
bolji od Djilardina, Etoa, Gabiadinija i slicnih alternativa...o Matriju, Kvaljareli, Osvaldu da dzaba ne pricam...
naravno i ja bih volio da zamjena za Ljorentea bude neki daleko kvalitetniji igrac ali treba biti realan u pogledu nasih fin mogucnosti, posebno sto je backup napadac tek 4. igrac po vaznosti koji nam je neophodan...
inace ja bih prije volio vidjeli Imobilea kao tog backup napadaca iz razloga sto ne znam sta bi nas igrac na posudbi ili co-own morao da uradi da zaigra za Juve..ako nije dovoljno da bude prvi strijelac lige i da ga zeli , i spreman za njega dati 20 mil, jedan trener kao Klop, ne znam onda sta je dovoljno.
nego spominju li se destinacije Kvaljarele, Pelusa, Padoina itd..na kraju ce i Morata i Evra/Lulic biti fikcije i nedostizni snovi kad se ne mognemo rijesiti ove bukove sume koju smo nakupili
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Burberry46
- Kontakt:
Napadac i nije neki prioritet bas kao sto su krilni igraci i lijevi bek, bolje prvo da rijese ove pozicije pa tek kasnije veznog i napadaca 

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
gledao sam ga kad je igrao, vjeruj mi, prenapuhan igrač .. Jese je igračina za njega trenutno, a tek u budućnostimasteRofPoker je napisao/la:Pa kako mozes reci za igraca koji nema 10 utakmica u nogama od prve minute da je panjina?Chinaglia je napisao/la:Morata je panjina i sigurno da ste imali bolja rješenja, moje skromno mišljenje .. a pogotovo ova buy back klauzula je glupost totalna
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa cekaj malo. Gledao sam ga i ja par puta sto je logicno jer nije vise od par puta ni igrao. Nesto i ne znam bas da se mogao pokazati pored Balea, Ronalda,Benzeme, Di marie itd. Ja sam ga par puta gledao i za mladu repku Spanije a decko odskace.Chinaglia je napisao/la:gledao sam ga kad je igrao, vjeruj mi, prenapuhan igrač .. Jese je igračina za njega trenutno, a tek u budućnostimasteRofPoker je napisao/la:Pa kako mozes reci za igraca koji nema 10 utakmica u nogama od prve minute da je panjina?Chinaglia je napisao/la:Morata je panjina i sigurno da ste imali bolja rješenja, moje skromno mišljenje .. a pogotovo ova buy back klauzula je glupost totalna
Ne kazem ja da je on sada neki extra igrac ali ovdje svi traze mlade igrace i da se smanji prosjek godina.
Kao back up opcija Nandu ja ne vidim problem. Doduse decko jos nije potpisao tako da.
gledaj, ne znam šta vi planirate s Moratom, da l' kao back up ili kao glavnog napadača (sada ili u budućnosti), samo kažem da je prenapuhan igrač .. malo i ja pretjerujem kad kažem panjina, hoću reći da nije kvalitetan koliko se priča i piše o njemu 
recimo, ja bih radije ostavio Immobile na posudbi još jednu sezonu (po mogućnosti bolji klub od Torina) i ako ponovo ovakvu sezonu, vratio ga u Juve i mogao bi biti ono što želite s Moratom

recimo, ja bih radije ostavio Immobile na posudbi još jednu sezonu (po mogućnosti bolji klub od Torina) i ako ponovo ovakvu sezonu, vratio ga u Juve i mogao bi biti ono što želite s Moratom
Zar je moguce da niko nije postavio klipchic sa najvazhnije utakmice vasheg kluba u njegovoj istoriji
[youtube][/youtube]
I to je Zibi josh zabio i godinu dana pre toga, kad ste uzeli KPK. A ovde ga se pljuje....

[youtube][/youtube]
I to je Zibi josh zabio i godinu dana pre toga, kad ste uzeli KPK. A ovde ga se pljuje....

- masteRofPoker
- Kontakt:
Ciro gotov posao. Transfer vrijedan 19,5 miliona. 9,5 Juventus Torino 10.
Lijep kes se uzeo za igraca na kojeg se nije nikako racunalo.
Lijep kes se uzeo za igraca na kojeg se nije nikako racunalo.
po meni greška, vrijeme će pokazati .. on u Dortmundu može samo napredovati, nikako nazadovati 

Taj dan se pamti samo po najvećoj tugi u historiji kluba, bar ja tako taj dan vidim.MaGiCa je napisao/la:Zar je moguce da niko nije postavio klipchic sa najvazhnije utakmice vasheg kluba u njegovoj istoriji![]()
Zibi je najomraženiji igrač koji je ikada igrao za klub, dug jezik, ujedanje ruke koja ga je hranila, oduzimanje zvijezde na stadionu dovoljno govori šta navijači misle o njemu.
Što se tiče Morate, nikakav panj, odličan strijelac, bolji od svih talijana koje kontrolišemo.
Već sam pisao, klauzula ne dolazi u obzir, vidjet ćemo uostalom.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 maj 2014, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.