ja bi ocekivao nekog od 40ih godina da je koliko-toliko normalan i da ne prica gluposti , kako mozes reci da je Alexis Sanchez najgluplji igrac u povijesti Barce? Jos si stavio fudbaler pod navodinke , pravo rano si poceo seniliti moram ti reci .parangal je napisao/la:Ne "valjam"ja ništa a to što ti slabo vidiš ili nećeš da vidiš neke stvari je već tvoj problem...Furymaker je napisao/la:gluposti valjasparangal je napisao/la:Bitka je gotova... Alexis Sančes je definitivno najgluplji "fudbaler" koji je nosio dres Barselone.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
E ako si mi vala rek`o, znaš kod mene se kaže "ko s decom leže upišan se budi" s toga se ja naravno neću s tobom nagoniti... sve si u pravuFurymaker je napisao/la: ja bi ocekivao nekog od 40ih godina da je koliko-toliko normalan i da ne prica gluposti , kako mozes reci da je Alexis Sanchez najgluplji igrac u povijesti Barce? Jos si stavio fudbaler pod navodinke , pravo rano si poceo seniliti moram ti reci .

Alexis ni sa 4 metra ne može dati gola...prefektna asistencija Pedra, lopta ko na tacni ali soha ne zna i jbg
jedino da mu podignu precku 20 cenata
majstor promašaja sa peterca, nema broja koliko je ovakvih prilika promašio u Barci
jedino da mu podignu precku 20 cenata
majstor promašaja sa peterca, nema broja koliko je ovakvih prilika promašio u Barci
Evo recu ti ja, prezadnji EL Clasico kad vam je hettrick uvalioTariqAli je napisao/la:Da pitamo Di Stefana kad je Midzo zadnji put zabio iz igre? On bi se mogao sjecati.

Odlicna tekma, uvijek sam gotivio Bilbao

Sa zadovoljstvom bi im uzeo Laporta, De Marcosa, Andera i Aduriza ..
jašta je, treba oploditi da se razmnožavaKawhi je napisao/la:Alexis vam je najbolji igrač.
kuci ga vodi, ako ti je dobar

Fulio je nemoguce ali je najbolji na terenu uz Messija.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
ma ne , on je najgluplji koji je ikad nosio dres barce , mi imamo problem sto to ne vidimo .
Johny, uzet ovom Bilbau četvorku koju sam nabrojao, dovesti Ter Stegena i problem rijesen.Johny je napisao/la:Fulio je nemoguce ali je najbolji na terenu uz Messija.

Xavi again

Čovjek je igračina.Problem je što u vašem vrtiću nema slobodu kao u Udineseu/Čileu.let3 je napisao/la:jašta je, treba oploditi da se razmnožavaKawhi je napisao/la:Alexis vam je najbolji igrač.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Od ova 4 , jedino bih Laportea volio u Barci vidjeti.Rajaz je napisao/la:Johny, uzet ovom Bilbau četvorku koju sam nabrojao, dovesti Ter Stegena i problem rijesen.Johny je napisao/la:Fulio je nemoguce ali je najbolji na terenu uz Messija.
Xavi again
Aduriz je solidan napadac i nista vise.Herrera je zelen a Susaeta nepotreban.
Igra je okomitija kad' nema Cesca u timu.On je spor i trom za false 9.Ovako igra djeluje dosta brze , iako je vezni red ocajan.Song na trenutke pokaze da je kvalitetan igrac a onda dozivi blokadu i nestane sa terena.
Xavi i Iniesta premalo diriguju , previse je ovo trke za njih...
Johnny b, how much there is to see
Pa onda je problem rešen... neka se vrati u Čile i postane dopisni član BarceloneKawhi je napisao/la: Čovjek je igračina.Problem je što u vašem vrtiću nema slobodu kao u Udineseu/Čileu.

jah, doduše u pravu si.... neko mu brani da sa 4 metra pogodi prazan gol nakon perfektne asistencije....to je ta posljedica manjka slobode, kakvu je imao u UdineseuKawhi je napisao/la:Čovjek je igračina.Problem je što u vašem vrtiću nema slobodu kao u Udineseu/Čileu.let3 je napisao/la:jašta je, treba oploditi da se razmnožavaKawhi je napisao/la:Alexis vam je najbolji igrač.
ajd bolan ne valjaj , pa messi je par minuta poslije isto tako fulio zicer , ne valjaj gluposti ziv bio.
edit: et gol primili , totalno super
edit: et gol primili , totalno super
Zadnja izmjena: Furymaker, dana/u 20 apr 2014, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bogami sada ja već brinem da nešto ipak sa mojim vidom nije u redu... ja te trenutke nisam primetio. Ode čiča na krov da okrene antenu na kanal gde vi to gledate... ajd uzdravlje vamJohny je napisao/la:Song na trenutke pokaze da je kvalitetan igrac ...

brukaš se svojim glupostima
ništa novo od tebe jbg
ništa novo od tebe jbg
Koja su ljudi djubrad. Dokaz kako je lijepo uzivati u tudjoj patnji. Prelijep prizor. Barcu nisam ovako nisko gledao ni u sezoni 2002-03.
Bale izgleda totalno psihicki unistio Bartru. Steta.
Bale izgleda totalno psihicki unistio Bartru. Steta.
Marksizam u skole!

Jao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.