imamo,neg nisam u drzavi...Hawking je napisao/la:Šta vi dole nemate BHT?magic je napisao/la:mozeli neko sutra stavit neki link da se more pogledat utakmica na netu,malo ko se bolje razumije u to?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kažu da ovdje ima BHT kad se pretplatiš: http://www.balkaniyum.tv/srpski/tvuzivo.shtmlmagic je napisao/la:imamo,neg nisam u drzavi...Hawking je napisao/la:Šta vi dole nemate BHT?magic je napisao/la:mozeli neko sutra stavit neki link da se more pogledat utakmica na netu,malo ko se bolje razumije u to?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Vjerujte vise bi volio kup nego drugo mjesto.kad bi ikako moglo nek i komsije odu u evropu a mi kup uzet samo da oni iz Zenice neidu u evropu.Ove me njihove kukavicke izjave pravo nerviraju,vec pripremaju frku tamo a savjet Amaru u tim postavit 10 jakih pa da vidimo kome ce oni prjetit.
Amar Osim „imenovan“ za FIFA-UEFA posmatrača
Budete li igrali protiv celika kao u derbiju..JADNA VAM MAJKA
celik - MZ listica..tekma kupljena i listica dobija...rijeci majstora ublehe-jada-cemera @banovanogfOX99 je napisao/la:@banovan
Ne znam odakle ti poved da o necemu pricas sto nisi vidio svojim ocima.
@banovan...pa ti nikako da nam kazes da si to usnio i u tom tvom pokvarenom snu listica na tabeli prelazi NAS
..i nikako da nam priznas da ti to niko nije reko nego da si SANJO
-
Just do it.TM
- Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:Budete li igrali protiv celika kao u derbiju..JADNA VAM MAJKA
nama to odgovara...... 0-0 mjera
a i vama.........
:)
Ko je dao gol za Sarajevo protiv Dinama?FCS-FCS je napisao/la:celik - MZ listica..tekma kupljena i listica dobija...rijeci majstora ublehe-jada-cemera @banovanogfOX99 je napisao/la:@banovan
Ne znam odakle ti poved da o necemu pricas sto nisi vidio svojim ocima.
@banovan...pa ti nikako da nam kazes da si to usnio i u tom tvom pokvarenom snu listica na tabeli prelazi NAS
..i nikako da nam priznas da ti to niko nije reko nego da si SANJO
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
http://www.uefa.com/uefa/aboutuefa/news ... 30465.html
Attending the meeting were all the members of the normalisation committee – chairman Ivica Osim, deputy chairman Darko Ljubojević, Elveding Begić, Dragan Kulina, Ivan Beus and Sead Katjaz – as well as NFSBiH ambassadors Dusko Bajević, Faruk Hadžibegić and Sergej Barbarez, NFSBiH general secretary Jasmin Baković and FIFA-UEFA observers Rudi Zavrl and Amar Osim.

Attending the meeting were all the members of the normalisation committee – chairman Ivica Osim, deputy chairman Darko Ljubojević, Elveding Begić, Dragan Kulina, Ivan Beus and Sead Katjaz – as well as NFSBiH ambassadors Dusko Bajević, Faruk Hadžibegić and Sergej Barbarez, NFSBiH general secretary Jasmin Baković and FIFA-UEFA observers Rudi Zavrl and Amar Osim.
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- sarajlija89
- Kontakt:
I to sa stilom i na kakav nacin...bez i jednog udarca u okvir golaŠiroki bi dobio da Željo nije pustio Sarajevu bod već da je dao sva tri.
A vi veceras igrate
Mislim da ce bit dobra tekma, Zrinjski u posljednje vrijeme fino igra i moglo bi bit golova...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Just do it.TM
- Kontakt:
al' ste i vi na Grbavici bili raspucani uh.....sarajlija89 je napisao/la:I to sa stilom i na kakav nacin...bez i jednog udarca u okvir golaŠiroki bi dobio da Željo nije pustio Sarajevu bod već da je dao sva tri.![]()
A vi veceras igrate![]()
Tek vidjeh, tesko da cu stic pogledat, ako vam sta znaci
![]()
Mislim da ce bit dobra tekma, Zrinjski u posljednje vrijeme fino igra i moglo bi bit golova...
2 puta centar presli i "igrali".........
:)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hajmo li lagano put Doline čupova i nova 3 boda, očekujem da i ovu utakmicu Lazar ne zabije gol 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Po "zakonu velikih brojeva" mora ga i on nekad zabit, ali izgleda da su kod njega bas veliki brojeviBianconeri1988 je napisao/la:Hajmo li lagano put Doline čupova i nova 3 boda, očekujem da i ovu utakmicu Lazar ne zabije gol
Zabit ce ga Lazo danas
Ovo na kladionici treba staviti, kvota bi bila 8.
Lagano u dolinu, pa neka nas prosere danas sa golovima.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Neda Gracic nikome u Evropu.. Sto njemu nismo stelili
?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Lazo ga nemože zabit ni na treningu a kamo li na tekmiAvanes je napisao/la:Zabit ce ga Lazo danasOvo na kladionici treba staviti, kvota bi bila 8.
Jer si JEDAN JEDINI...........
Ma lazo ga nezna ni svojoj zeni zabiti a kamoli da zabije goedinedin je napisao/la:Lazo ga nemože zabit ni na treningu a kamo li na tekmiAvanes je napisao/la:Zabit ce ga Lazo danasOvo na kladionici treba staviti, kvota bi bila 8.
Lagano u dolinu, pa neka nas prosere danas sa golovima.![]()
![]()
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jestel vidjeli amara ko perhan u bijelom odjelu 
Kzu nije Stana za beka, kazu los Stana.... A Stana ce da bude Strasan BEK !
Razumijes ti mene burazere moj