FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 03 apr 2021, 21:53

Hztesanj je napisao/la:
03 apr 2021, 21:46
Ja ne znam sto napadate čovjeka pa ima pravo da kaže svoje mišljenje, ako nije zadovoljan nekim stvarima u klubu ne treba osuđivat i provocirat, Pantelija i svi ostali mogu napisat šta hoće i da kažu ono sto im ne odgovara trenutno, pa valjda je ovo otvorena rasprava majka mu stara..
🏆
Sta ti znas
Fatos
Tempiramo formu
Vidi zeljkana
Vidi sirokog

Sve vam ne valja pljuvaci
Bla bla bla

A nas vile na kosevu nosaju prottiv krupe i sirokog. Doslovno. I nikaad necu biti zadovoljan sve dok je omjer nase finansijeske moci i raspada drugih ekipa ovoliki.
Nikad!

Usput ove pice sto sad provociraju na licnoj osnovi a provociraju jer su bili na viber grupi i sad pisanja tamo prebacuju ovdje, idu na licne uvrede, samo pkkazuju koliki su papci i pice... Jbg valja opravdati silno pljuvanje husrefa (i ja sam) pa sad kad je igra ista ili gora cak, s tim da je konkurencija sad ku.rac, pa smo prvi, onda se siluje neki optimizam i trazi za sve opravdanje a realnost je da bi sa ovim klubom titulu uzeo i husref i dzeno i vinko .
Ja koliko se sjecam klub je rekao da hoce iskorak i napredak. Ja ga ne vidim ni u jednom segmentu osim da nema akademaca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 apr 2021, 21:55

feniksptica je napisao/la:
03 apr 2021, 21:52
skoroalen je napisao/la:
03 apr 2021, 21:50
A primijetio sam i da se (opet) Jela pljuje, čovjek kao kondicioni trener ima 12 trofeja. Osam liga i četiri kupa. Na pragu devete lige, možda i petog kupa. Ako on ne zna, ko zna?
Govori se samo ono sto se vidi na terenu, da smo losi kondiciono, padamo posle 60 minuta. Ko je kirv nek sami izmedju sebi rasprave i poboljsaju taj segment
Danas je baš pao samo Milanović. Oni "grčevi" su bili krađa vremena. Što ih grčevi nisu hvatali kad smo jurili rezultat protiv Zrinjskog? :mrgreen:
Kako god, sve dok ih Jela sprema, neću da se brinem. Vjerujem čovjeku koji ima više trofeja nego svi ostali kondicioni treneri kad se skupe na gomilu. Očito da je doktorirao ovu ligu i zna svakom igraču postavit željeni režim treninga.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 apr 2021, 21:57

E cuj vile nas nosale :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

A daj, bar malo se smiri pa komentarisi realno.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 apr 2021, 21:58

Ja nervoze :rol: :rol: :rol:
Sta vam je :rol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 apr 2021, 21:59

De ba ljudi, lakše malo s tim postovima i uvredama... Mogu se mišljenja razilazit al nema potrebe za tim stvarima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 03 apr 2021, 22:00

skoroalen je napisao/la:
03 apr 2021, 21:59
De ba ljudi, lakše malo s tim postovima i uvredama... Mogu se mišljenja razilazit al nema potrebe za tim stvarima.
Upravo tako.
12. igrač kluba iz Titove 38b

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 apr 2021, 22:00

Šta ove žene kukaju poslije pobjede?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 apr 2021, 22:00

A jes dobar onaj Jakirovic, mozda i najbolji :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 apr 2021, 22:01

Denchi je napisao/la:
03 apr 2021, 22:00
Los mu SD

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 apr 2021, 22:01

Denchi je napisao/la:
03 apr 2021, 22:00
:urnebes:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 03 apr 2021, 22:02

Custovic je kralj
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 03 apr 2021, 22:02

Samo svaka čast Hordama danas za ovo, nije ovo lako napraviti i svaka im čast sto i dalje drže rejting No.1 navijačke grupe u državi 💪🏻
12. igrač kluba iz Titove 38b

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 03 apr 2021, 22:07

aBd :opaopa:
Amer Dupovac!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 apr 2021, 22:08

Lakse malo ljudi dragi. Pobjedili smo, igra klimava, ali svakako bolje nego prije, konkurenti kiksali.. Da moze i mora bolje, apsolutno, ali nije sad ni toliki ocaj koliko neki predstavljaju. Na ljeto nam treba rekonstrukcija ekipe, i dosta svjeze krvi. Prije svega nam treba lijevo krilo, i prednji vezni. Ali da se razumijemo, trebaju nam itekako dobri igraci na takvim pozicijama. To bi trebao biti prioritet na ljeto, ostale pozicije gledati u odnosu na odlaske. Prepostavljam da ce i desni bek doci, jer Hodzic ide, a Sabanovicu ugovor istice sad na ljeto kad se vrati s posudbe iz MDK ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 apr 2021, 22:14

skoroalen je napisao/la:
A primijetio sam i da se (opet) Jela pljuje, čovjek kao kondicioni trener ima 12 trofeja. Osam liga i četiri kupa. Na pragu devete lige, možda i petog kupa. Ako on ne zna, ko zna?
Ma ne pljuje se, jest par puta spomenut.
Vidi, velika većina nas al baš velika, preko 95% ne bi mjenjala Jeleškovića kad bi imali i mogućnost da bilo koga drugog iz države dovedemo.
Čovjek je stručan, čovjek je možda i najviše postigao u vezi školovanja od cijelog našeg SŠ, to je moje mišljenje slušajući ga na bordo sedmici. Ima moju podršku, ne bi ga mijenjao kao ni bilo koga u SŠ trenutno.

Isto tako, sve to nabrojano ne znači da on nekad negdje ne može pogriješiti, na stranu trofeji, rezultati, škola.. Ne kažem da je pogriješio, ali nismo baš svježi ko što smo u prvoj polusezoni bili pa ova rijetka kritika za fizičku spremu ima smisla, po meni.

On je odgovoran za spremu, to što možda nije na nivou trenutno možda je do igrača jer ne ispunjavaju njegove zahtjeve u vezi lupam oporavka, ishrane (iako ovo drugo nije njegov poso) itd..

Kritiku zasluže prije ili kasnije i bolji i uspješniji od Jeleškovića uvijek. Nikog u fudbalu to nije zaobišlo i niko toliko ne može "zaradit" da nekad ne bude kritikovan, a svi istu nekad zasluže.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 apr 2021, 22:18

BordoSarajevo je napisao/la:
03 apr 2021, 22:14
skoroalen je napisao/la:
Vidi, velika većina nas al baš velika, preko 95% ne bi mjenjala Jeleškovića kad bi imali i mogućnost da bilo koga drugog iz države dovedemo.
Čovjek je stručan, čovjek je možda i najviše postigao u vezi školovanja od cijelog našeg SŠ, to je moje mišljenje slušajući ga na bordo sedmici. Ima moju podršku, ne bi ga mijenjao kao ni bilo koga u SŠ trenutno.

Isto tako, sve to nabrojano ne znači da on nekad negdje ne može pogriješiti, na stranu trofeji, rezultati, škola.. Ne kažem da je pogriješio, ali nismo baš svježi ko što smo u prvoj polusezoni bili pa ova rijetka kritika za fizičku spremu ima smisla, po meni.

On je odgovoran za spremu, to što možda nije na nivou trenutno možda je do igrača jer ne ispunjavaju njegove zahtjeve u vezi lupam oporavka, ishrane (iako ovo drugo nije njegov poso) itd..

Kritiku zasluže prije ili kasnije i bolji i uspješniji od Jeleškovića uvijek. Nikog u fudbalu to nije zaobišlo i niko toliko ne može "zaradit" da nekad ne bude kritikovan, a svi istu nekad zasluže.
Evo sta je KONSTRUKTIVNA KRITIKA.
Dobro ovo procitajte POJEDINI, da bi shvatili i razumjeli te dvije fraze (konstruktivna kritika i seljacko pljuvanje potkovano pesimizmom i negativnoscu)
Covjek sve lijepo od A do Ž objasnio.
Istog sam misljenja, da smo danas izgledali totalno nespremni. Posebno nasa krila. Ne znam sta je razlog tome ali danas nije bilo dobro sto se tice spreme. Po govoru tijela se vidi da su pojedini jedva na nogama docekali kraj utakmice.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2021, 22:23

BordoSarajevo je napisao/la:
03 apr 2021, 22:14
skoroalen je napisao/la:

:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 03 apr 2021, 22:25

Cim nema mene na temi nema ni konstruktivne rasprave i dijaloga.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 03 apr 2021, 22:30

Nego da malo podgrijem atmosferu, vakat je da kondicionog mijenjamo. Pola ekipe sa bojlerima, jezici do poda u 60. grčevi u 70.min. Bez zezanja :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 apr 2021, 22:31

Niko da pohvali ovo guranje Zlatana Ibrahimovica na stori :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PapakIzSa, r3m1 i 32 gosta.