Samo se jalov vo sladi komšijinom lošem teletu.tuzlak1987 je napisao/la:Lijepo je gledati Pastrmku kad patiPozdrav svima iskrenim navijacima Veleza, nadam se da su legle pare danas za busa. Naredne godine u Evropu sigurno
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
To što si napisao da nema dribling važi za Križmana koji je po defaultu napadač ili secondary striker.DenchiNL je napisao/la:Slavko je neugodan trener za likove koji ne vole trenirat, ako ne bude pravi mentalitet imao neće ni dobit priliku, Zakarić ima ime i neki status u ovoj ligi , eh sad što kažu teren je mjerilo, tu je i Križman, pa bi mu bilo pametno ne zajebavat se ali ko će ti ga znat....on nema neki dribling ili zavidnu tehniku, treba mu kondicija i forma, ima solidnu lijevicu, može se i desno koristiti zbog toga...pregledajte mu majbolje tekme karijere, ja ne vidim ništa vrijedno spomena, prije je bio interesantan jer je bio mlad....ali opet pokazat će na terenu sve...samirr je napisao/la:Ja garantujem da Zakaric nece ništa pokazati u Zelji , da ce se hvaliti njegove igre bez argumenata i da ce biti populjuvan na forumima ako to bude htjela uprave Zelje !
Ovaj potez u našem rosteru bi možda samo Lendrić mogao izvesti, zato nam je ovakav tip igrača bio neophodan.
Uz pripreme on će aBd biti top.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
zasto se na ovoj temi vodi ozbiljna diskusija?DenchiNL je napisao/la:Slavko je neugodan trener za likove koji ne vole trenirat, ako ne bude pravi mentalitet imao neće ni dobit priliku, Zakarić ima ime i neki status u ovoj ligi , eh sad što kažu teren je mjerilo, tu je i Križman, pa bi mu bilo pametno ne zajebavat se ali ko će ti ga znat....on nema neki dribling ili zavidnu tehniku, treba mu kondicija i forma, ima solidnu lijevicu, može se i desno koristiti zbog toga...pregledajte mu majbolje tekme karijere, ja ne vidim ništa vrijedno spomena, prije je bio interesantan jer je bio mlad....ali opet pokazat će na terenu sve...samirr je napisao/la:Ja garantujem da Zakaric nece ništa pokazati u Zelji , da ce se hvaliti njegove igre bez argumenata i da ce biti populjuvan na forumima ako to bude htjela uprave Zelje !
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zakaric ako ista ima, ima dribling.
- Neandertalac
- Kontakt:
Čini mi se da sam pročitao kako Zakarić nije nešto?

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kako ću ja znati koliko traži Dulja? Ne parazitiram ja oko FKS kao ti oko "svog" kluba, ja sam samo navijač bez ikakve materijalne koristi, tako da nemam pristup takvim informacijama.Hrasno1921 je napisao/la:Koliko trazi Dulja? kazu vise nego Miro nama, kako to da Kinez nema para da ga plati? nesto mi tu ne stima, ili se prostrete koliko imate u budzetu bez ubacivanja sa strane ?joker90 je napisao/la:Je li Zakaric raskinuo vec ugovor sa Zeljkanom?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Post u skladu sa temom.Neandertalac je napisao/la:Čini mi se da sam pročitao kako Zakarić nije nešto?
Hebibovic je bolji igrac od Zakarica. 
I Said u kolicima.Lakoste je napisao/la:Hebibovic je bolji igrac od Zakarica.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Aha, kontam fazon. Ok.
Sloboda je najbolji klub u BiH.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Said ima obje noge funkcionalne.Lakoste je napisao/la:Hebibovic je bolji igrac od Zakarica.
E ovo je vec van okvira teme. To se ni na ovakvim temama ne moze reci.Neandertalac je napisao/la:Aha, kontam fazon. Ok.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 10 jan 2017, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Nekakav zakaric potpisao za melju... Ganjali jahu po svatovcu i kad su vidjeli da on kao dijete Slobode zeli samo u svoj matični klub okrenu se ovom levatu zakaricu....Nek' im je Bog na pomoći... Kakvi glupani
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sva krila u ligi će biti na mukama kada bočnu poziciju zauzme Kuduzović, naravno ako Sloboda uspije izvojevati potpis..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zakaric nije mogao u Slaven Belupu da igra

ne, Križman ima više tehnike u nogama, bolji prijem lopte, explozivniji igrač, nisko težište, dakle okretniji, solidan counter-špic...od njega pamtim fine kontre u HNL, imao je momenata gdje je primi petom pa zabije gol, za veću karijeru ga je sputao manjak konstante...zbog čega tačno ne znam...Rokoko87 je napisao/la:
To što si napisao da nema dribling važi za Križmana koji je po defaultu napadač ili secondary striker.
Ovaj potez u našem rosteru bi možda samo Lendrić mogao izvesti, zato nam je ovakav tip igrača bio neophodan.
Uz pripreme on će aBd biti top.![]()
taj gol znam ali mislim da je veliki element sreće, ali eto, Zakarić može biti top ako ozbiljno shvati i zapne....vidjećemo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Make his day.Lakoste je napisao/la:Zakaric nije mogao u Slaven Belupu da igra![]()
![]()
![]()
Sreća pa je Jahić A opcija..samirr je napisao/la:Kuduzovic je C opcija !
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
A sunce ti... pa jesu li oni normalni?!

- amazon
- Kontakt:
Daj ba uozbilji se. Ti nasu ligu predstavio kao Bundesligu pa da Zakaric nije pojacanje. Najbolji izbor za lijevu stranu koja trenutno ima u ligi. Boljeg nema, a ti mi ga nadji a da nije pod ugovorom?DenchiNL je napisao/la:Slavko je neugodan trener za likove koji ne vole trenirat, ako ne bude pravi mentalitet imao neće ni dobit priliku, Zakarić ima ime i neki status u ovoj ligi , eh sad što kažu teren je mjerilo, tu je i Križman, pa bi mu bilo pametno ne zajebavat se ali ko će ti ga znat....on nema neki dribling ili zavidnu tehniku, treba mu kondicija i forma, ima solidnu lijevicu, može se i desno koristiti zbog toga...pregledajte mu majbolje tekme karijere, ja ne vidim ništa vrijedno spomena, prije je bio interesantan jer je bio mlad....ali opet pokazat će na terenu sve...samirr je napisao/la:Ja garantujem da Zakaric nece ništa pokazati u Zelji , da ce se hvaliti njegove igre bez argumenata i da ce biti populjuvan na forumima ako to bude htjela uprave Zelje !
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Memara je napisao/la:A sunce ti... pa jesu li oni normalni?!![]()
![]()
![]()
![]()
Cekaju da se otopi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.