Pa eto igra za repku Liberie. Nek povede jedno 2,3 igraca sto igraju u njihovoj ligi hahahazlaya_tm87 je napisao/la:da hoce Bog dati da dodju jos dvije-tri Nyemena razlicitim pozicijama...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Just do it.TM
- Kontakt:
realno ovakog rahatluka ko ovde nece nigdje imati, sto se tice financijske strane naravno da mu dinamo moze dati mnogo vise, samo postavlja se pitanje da li je amaru tolko bitniji novac od ovog ovde rahtluka, pogotovo kad se zna da ni amar nije sitna riba sto se tice novca...[/quote]
Slazem se momak......... pozzz sa juga za tebe 
:)
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Samo je šteta što smo morali pustiti Borca da bude prvak da bi se ukinula suspenzija.zlaya_tm87 je napisao/la:eto, skinuta suspenzija, IDEMO U EVROPU
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Hvala Bogu pa je Borac šampion, zato i idemozlaya_tm87 je napisao/la:eto, skinuta suspenzija, IDEMO U EVROPU
A sad s jedne strane, bilo bi mi i drago ako Čelik osvoji Kup, a Široki završi 4.
Samo da vidim kakva bi bila reakcija, jer ne treba zaboraviti da je skupšina zakazan dan nakon revanša finala Kupa...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zlaya_tm87
- Kontakt:
svima sredjujemo, sta kome treba, sve za visi cilj 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Ehhhh da nije Želje i velikih Željovaca ko zna u kojem smijeru bi sada kompletan BIH fudbal išao..zato zelim da cujem jedno veliko HVALA..!!!
Sve preko nasi leđa,al nema veze,mi smo institucija sto je i naucno dokazano..!!!
dobro je što je ukinuta suspenzija, dobro je što repka nastavlja kvalifikacije, dobro je što ćemo igrat u evropi. nije dobro što će nas tamo neko nagoozit 
hebala vas ona zajebancija sa novom himnom fks. poznajem momka koji je otpjevao (sada je u svici) i iz zajebancije postavim klip na zid, na fejsu. izbrisa me iz prijatelja 
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Jel to znaci da te odmah izbrisao i iz zivota?Zar tako daleko ide taj fb druze moj,bolje ga onda nematistarigrad je napisao/la:hebala vas ona zajebancija sa novom himnom fks. poznajem momka koji je otpjevao (sada je u svici) i iz zajebancije postavim klip na zid, na fejsu. izbrisa me iz prijatelja
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
ma jok, culi smo se poslije, al' kaze pravo mu vatra sto je sve tako ispalo... im'o najbolju namjeruLudLo 4 je napisao/la:Jel to znaci da te odmah izbrisao i iz zivota?Zar tako daleko ide taj fb druze moj,bolje ga onda nematistarigrad je napisao/la:hebala vas ona zajebancija sa novom himnom fks. poznajem momka koji je otpjevao (sada je u svici) i iz zajebancije postavim klip na zid, na fejsu. izbrisa me iz prijatelja
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ma razumijem sve,ali i jest onako kao sto sam naveo gore,neko nekog dlt sa fb odmah i uzivo ne pricaju,daleko je sve otislo,south park je to najbolje objasnio.starigrad je napisao/la:ma jok, culi smo se poslije, al' kaze pravo mu vatra sto je sve tako ispalo... im'o najbolju namjeruLudLo 4 je napisao/la:Jel to znaci da te odmah izbrisao i iz zivota?Zar tako daleko ide taj fb druze moj,bolje ga onda nematistarigrad je napisao/la:hebala vas ona zajebancija sa novom himnom fks. poznajem momka koji je otpjevao (sada je u svici) i iz zajebancije postavim klip na zid, na fejsu. izbrisa me iz prijatelja
A sto se tice numere da ga znam castio bih ga
||| FKZeljeznicar |||
- CyberGhost
- Kontakt:
HIMNA JE ŠPICA
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....
-
rudarprijedor
- Kontakt:
e Zeljovci,aj ako neko moze da mi posalje na pp ili ovde da mi da link navijanja na Kosevu sad na derbiju.... 
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Koliko samo Zeljo ima navijaca simpatizera, to je za nepovjerovat. . . Pola drzave navija za Zelju, druga polovica : Sarajevo, Velez, Celik, Zrinjski, Borac i ostali . . .
Nisam u toku o kojoj zezi je rijec???LudLo 4 je napisao/la:Jel to znaci da te odmah izbrisao i iz zivota?Zar tako daleko ide taj fb druze moj,bolje ga onda nematistarigrad je napisao/la:hebala vas ona zajebancija sa novom himnom fks. poznajem momka koji je otpjevao (sada je u svici) i iz zajebancije postavim klip na zid, na fejsu. izbrisa me iz prijatelja
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
TM87visnjik
- Kontakt:
nije zeza..pojavio se novi ekrem jevriczeljocity je napisao/la:Nisam u toku o kojoj zezi je rijec???LudLo 4 je napisao/la:Jel to znaci da te odmah izbrisao i iz zivota?Zar tako daleko ide taj fb druze moj,bolje ga onda nematistarigrad je napisao/la:hebala vas ona zajebancija sa novom himnom fks. poznajem momka koji je otpjevao (sada je u svici) i iz zajebancije postavim klip na zid, na fejsu. izbrisa me iz prijatelja
mozeli neko sutra stavit neki link da se more pogledat utakmica na netu,malo ko se bolje razumije u to?
Šta vi dole nemate BHT?magic je napisao/la:mozeli neko sutra stavit neki link da se more pogledat utakmica na netu,malo ko se bolje razumije u to?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!