FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bluemania
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bluemania » 13 apr 2013, 19:48

Hilmo im spašava obraz i dostojanstvo i ovaj Sekac njega nešto napada :lol: :lol:

Abelos decko, rani se u koljeno :!:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 13 apr 2013, 19:50

bluemania je napisao/la:Hilmo im spašava obraz i dostojanstvo i ovaj Sekac njega nešto napada :lol: :lol:

nemoj tako mozda nema koljeno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 19:50

bluemania je napisao/la:Hilmo im spašava obraz i dostojanstvo i ovaj Sekac njega nešto napada :lol: :lol:

Vodite ga sebi ako je ono spašavanje obraza nešto ne vidim da neko kod vas spašava obraz poslije svih bljuvotina po
nama po meni lićno ili po našem klubu niko se od vas neče ud
ostojiti da bude čovjek
Sarajevo ljubavi moja!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 13 apr 2013, 19:50

BigBang je napisao/la:preporucujem abelosa za novu maskotu foruma
Preporuci onoga ko te je rodio

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 13 apr 2013, 19:52

ceze je napisao/la:Koliko ja znam, moderatori su napisali da za taj izraz slijedi ban.
Za sta????????Samo kazem kako jest nisam imena spominjao,isto kao da sam rekao bradati.Sta odmah kmecite sami stavljete rijeci u ....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 apr 2013, 19:53

abelos je napisao/la:
BigBang je napisao/la:preporucujem abelosa za novu maskotu foruma
Preporuci onoga ko te je rodio
Napaceni narode :lol: igrace se liga i dogodine ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 13 apr 2013, 19:53

sekac je napisao/la:

Vodite ga sebi ako je ono spašavanje obraza nešto ne vidim da neko kod vas spašava obraz poslije svih bljuvotina po
nama po meni lićno ili po našem klubu niko se od vas neče ud
ostojiti da bude čovjek
Šta umišljaš bezveze ??
Ko je tebe licno ili vas vrijeđao :?: niko ti pola rijeci nije rekao, niti se kome toliko zanimljiv.

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 13 apr 2013, 19:55

sekac je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
abelos je napisao/la:Kazem vam ja dok je slagirani ziv nema lige,nema nikoga da osvjetla obraz u europi,al doci ce i njegov kraj.
Kako te bolan nije stid, uzmi malo pročitaj o lijepim stvarima koje je poštovani gospodim Ivica Osim uradio za nogomet u Bosni i Hercegovini.
Pogledaj malo i odrasti:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ćeš dobiti trajni ban!!!
hilmo uz dužno poštovanje prema I.Osimu zašto tražiš trajni ban molim te idi pređi kod njih tamo i navijaj za njih zar ne vidiš kako balavac meni govori da ližem sladoled za to ne tražiš ban eto nek su oni fini a ti našeg brata banuj trajno stid te bilo ne vidim nešto da štitiš naše brate .
Nek si mu rekao nek ide kod njih nek ih zadovoljava.To sto je on mlad i neupucen u kriminalne radnje sto babo radi to je druga stvar.Isi Mamic.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 apr 2013, 19:56

gavran je napisao/la:

nemoj tako mozda nema koljeno
Ma najbolje je na ignore,nema svrhe objasnjavati nesto kad covjek ne moze da shvati neke stvari..Pitanje je ima li ovdje koga da ga sankcionise za ovo relativno fasisticko ponasanje.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 apr 2013, 19:56

cestitam na tituli
NO PYRO NO PARTY

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2013, 19:57

abelos je napisao/la:
ceze je napisao/la:Koliko ja znam, moderatori su napisali da za taj izraz slijedi ban.
Za sta????????Samo kazem kako jest nisam imena spominjao,isto kao da sam rekao bradati.Sta odmah kmecite sami stavljete rijeci u ....
aleksandar_veliki je napisao/la:Ugrabih malo vremena i pregledah ove vase postove. Prosto ne mogu da vjerujem, ili se fakat radi o bubuljicarima koji ga jos bacaju u nesvjest ili je fakat i ovaj forum odraz realnosti naseg drustva. Uglavnom, necu nista brisati, necu nikog banovati, ali cu sad napisati i necu ponavljati. Od ovog trenutka svako vrijeđanje legendi bh. fudbala bice strogo kaznjivo. Tu posebno mislim na ovo slagirani. Ne znam samo kako vas vise nije stid. Izvolite!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 19:57

MinjonKocka je napisao/la:Sve se moze procitati, ali da su TRI boda iz Bijeljine za JEDAN sa Grbavice kompenzacija ova dva kluba, to je vrhunac svega. Ja ne razumijem kad ce vise administracija ovog sekca smaknuti sa foruma radi gluposti koje pise
Glupost evo pitanje za sviju : NAJJAČI SASTAV ŽELJE PROTIV RADNIKA NA GRBAVICI NE MOŽE DO POBJEDE- DANAS IGRAČI KOJI NISU OIGRALI 10 MINUTA SKUPA DANAS IZAĐU I TOLIKO TOG ISTOG RADNIKA "IZDOMINIRAJU" U BIJELJINI DA LJUDI NA GOOL NE OPALE I IZVEDU PRVI KORNER U 92 MINUTI I GLATKO GA DERNU 3-0 e sad pitanje koliko je ovo realno da zadovoljim ovu čokoladicu molimvas da odgovore neutralni hajde gavrane molim te ili svi ostali koji prate forum( bez nas i bez vas) i svi ovi koji su deanas ako su gledali utakmicu.
Sarajevo ljubavi moja!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 13 apr 2013, 19:58

ceze je napisao/la:
abelos je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ugrabih malo vremena i pregledah ove vase postove. Prosto ne mogu da vjerujem, ili se fakat radi o bubuljicarima koji ga jos bacaju u nesvjest ili je fakat i ovaj forum odraz realnosti naseg drustva. Uglavnom, necu nista brisati, necu nikog banovati, ali cu sad napisati i necu ponavljati. Od ovog trenutka svako vrijeđanje legendi bh. fudbala bice strogo kaznjivo. Tu posebno mislim na ovo slagirani. Ne znam samo kako vas vise nije stid. Izvolite!
Ko spominje legende nadji jednu rijec da sam spomenuo necije ime.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 13 apr 2013, 19:59

"Kazem vam ja dok je slagirani ziv nema lige,nema nikoga da osvjetla obraz u europi,al doci ce i njegov kraj." :oops: :oops:

Ovo je pravo fašisticko ponašanje. Sramota jedna :!: :oops: :oops: Za ovakve izjave se uši tegle odmah i šalje na spavanje.
Hilmo jedini reaguje kao normalan inasan i pokušava objasniti ovom balavcu ko je Osim.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 13 apr 2013, 19:59

Ljudi sve sto ste rekli oko trke za sampionsku titulu ste bili u pravu tj.da nema sanse da budete prvi ali ne zato sto ste losiji na terenu nego zbog nefudbalskih uslova!!!
Fk Radnik danas protiv sestog tima Zelje nije ni pruzio ni 30 % od svojih mogucnosti odnosno od igre koji je prikazao protiv FK Sarajeva na kraju polusezone!!!Ovo je sve drugo bilo sem prvenstvene utakmice,tj danas je u Bijeljini odigrana ""prijateljska"" utakmica sa poznatim ishodom!!!Ne pamtim kada je neko Radniku u Bijeljini u prvih 15 minutadao 2 komada!!!!! Ljudi ovaku ligu nema svrhe igrati!!!ovo sve vise lici na HNL gdje se na pocetku sezone zna ko je prvak!!!!

abelos
Kontakt:

Post Postao/la abelos » 13 apr 2013, 20:00

Samo se upitajte zasto na utakmice dolazi po 100-injak ljudi.Mozda su hiljade ljudi u krivu samo stotinjak u pravu.Sve je ovo postala politika,Najbolje pokazuju europske utakmice.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 13 apr 2013, 20:01

Bijeljina055 je napisao/la:Ljudi sve sto ste rekli oko trke za sampionsku titulu ste bili u pravu tj.da nema sanse da budete prvi ali ne zato sto ste losiji na terenu nego zbog nefudbalskih uslova!!!
Fk Radnik danas protiv sestog tima Zelje nije ni pruzio ni 30 % od svojih mogucnosti odnosno od igre koji je prikazao protiv FK Sarajeva na kraju polusezone!!!Ovo je sve drugo bilo sem prvenstvene utakmice,tj danas je u Bijeljini odigrana ""prijateljska"" utakmica sa poznatim ishodom!!!Ne pamtim kada je neko Radniku u Bijeljini u prvih 15 minutadao 2 komada!!!!! Ljudi ovaku ligu nema svrhe igrati!!!ovo sve vise lici na HNL gdje se na pocetku sezone zna ko je prvak!!!!
:lol: :lol: :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 20:01

Bijeljina055 je napisao/la:Ljudi sve sto ste rekli oko trke za sampionsku titulu ste bili u pravu tj.da nema sanse da budete prvi ali ne zato sto ste losiji na terenu nego zbog nefudbalskih uslova!!!
Brate dođi molim te da te izljubim ja pišem gluposti!Čitaj Minjonka i hilmo ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 13 apr 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 13 apr 2013, 20:02

sekac je napisao/la:
MinjonKocka je napisao/la:Sve se moze procitati, ali da su TRI boda iz Bijeljine za JEDAN sa Grbavice kompenzacija ova dva kluba, to je vrhunac svega. Ja ne razumijem kad ce vise administracija ovog sekca smaknuti sa foruma radi gluposti koje pise
Glupost evo pitanje za sviju : NAJJAČI SASTAV ŽELJE PROTIV RADNIKA NA GRBAVICI NE MOŽE DO POBJEDE- DANAS IGRAČI KOJI NISU OIGRALI 10 MINUTA SKUPA DANAS IZAĐU I TOLIKO TOG ISTOG RADNIKA "IZDOMINIRAJU" U BIJELJINI DA LJUDI NA GOOL NE OPALE I IZVEDU PRVI KORNER U 92 MINUTI I GLATKO GA DERNU 3-0 e sad pitanje koliko je ovo realno da zadovoljim ovu čokoladicu molimvas da odgovore neutralni hajde gavrane molim te ili svi ostali koji prate forum( bez nas i bez vas) i svi ovi koji su deanas ako su gledali utakmicu.

igrali bez publike kad su nam uzeli bod,adil se zayebavao pa petom nesto izvodio,bio pocetak prvenstva,imali los dan

danas puni motiva,prilika za dokazivanje ,brko ih stisko....
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 13 apr 2013, 20:04

Sram te bilo.
Dolaziš ovdje sa prelošom pricom da se uvlačiš , prosipas neke šupljake i insinuacije i price o namještanju.
Pa i ako ga je bilo - za namještanje je potrebno DVOJE :!: a vi ste ta kur.ava koja se prodala za male pare, ako je tako kao što tvrdiš....samo ne znam jesi li bistar da to skontaš :shock:
Pa što onda o tome ne pišeš na svojoj temi?? što ne kritikuješ sopstveni klub koji se prodaje :?: šta si došao ovdje pitarima se žetonirati i kukati :oops: :oops:

Stidi se :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.