Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa kad i jest tako.Marsal je napisao/la:Bokte yebo čuj malo se evo ko smirilo, isto da je Žuč 93-eće, eto tako su nas ljudi izgranatirali.
bruka i sramota, ne mogu golu prici, toliko kreativaca u timu, a niko veze nema kad je najgore, treba nam napadac, i to **** dobar napadac, **** ti klub gdje je bentner 2 napadac kluba, pa ni u sunderlendu nije bio drugi napadac
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Ozymandias
- Kontakt:
Ako nista barem Suarezu nogu slomit
.

nece ih vise ni biti do kraja ovo na pocetku je bio samo "highlights" za one koji nemaju vremana za mec da gledajuxGGMU je napisao/la:Liverpool već deset minuta nije dao gol
Gunner4ever
- Marsal
- Kontakt:
Pa jest i ja kažem, ništa protiv tebe.cala je napisao/la:Pa kad i jest tako.Marsal je napisao/la:Bokte yebo čuj malo se evo ko smirilo, isto da je Žuč 93-eće, eto tako su nas ljudi izgranatirali.
Jao jbt još večeras idem na kafu sa 2 skouzera .
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Hebn ga retardrani Nacho Monreal u pakas imamo Gibbsa ovaj balvan nam bek.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Haj bar 1 gol do poluvremena 

Kad god ste bili umišljeni i vikali ko plitak potok,mi izgubimo pošteno..valjda ćete jednom prestat podcjenjivat ekipe..očekivo težak mec al ne i debakl
strašno kako mi imamo problema sa agresivnim ekipama, al bukvalno nijednu ne možemo pobijedit.
wba, mančester, soton, siti , sad liverpul
wba, mančester, soton, siti , sad liverpul
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Cautinho
- Kontakt:
Što je najžalosnije,Liverpool i dalje ima inicijativu i vodi igru.Arsenal nula.
Ne mogu vjerovati da je ova momčad prvi tim lige.
Ne mogu vjerovati da je ova momčad prvi tim lige.
Keep walking.
Otelo je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:rambo16 je napisao/la:Liverpool bez Sakha,Glena i Aggera..iskreno njihov vezni red i odbrana su šuplji ko sir....pobjeda nebi trebala doći u pitanje jer smo daleko kvalitetnija ekipa
Ako je istina da ovi igraci nece igrati, onda 2-3 komada u mrezi Liverpoola nebi trebala biti problem. Samo da jedna od najboljih odbrana lige i ovaj put odradi posao i to je to. Inace imamo paklenih 7 dana pred sobom. Poslije ovoga ce neke stvari biti jasnije.
![]()
![]()
- Marsal
- Kontakt:
Ćelavi se vuku za kosu i isjekli se kašikama.gio10 je napisao/la:Suha krpa na dnu mora
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ajd ti ne seri, prva momcad smo zato sto smo osvojili najvise bodovo ( sto je logicno ), bolji budete jedan mec i odmah vi nesta, da ste opcenito bolji od nas sad bi ste vi bili prvi
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
0 današnji arsenalov broj, pa eto nemoj nikoga kupiti..
Gnabrya ubaciti..rosickog
Gnabrya ubaciti..rosickog
sramota je da je ova ekipa prvaHarun93 je napisao/la:ajd ti ne seri, prva momcad smo zato sto smo osvojili najvise bodovo ( sto je logicno ), bolji budete jedan mec i odmah vi nesta, da ste opcenito bolji od nas sad bi ste vi bili prvi
- frankqqqqq
- Kontakt:
Čestitati ljudima na ovom poluvremenu, nevjerovatno odigrano od strane Liverpoola a mi, ne znam, nadam se da je Wenger otvorio oči i vidio kakve smo mi **** kad nam dođe agresivna ekipa a mi bez zadnjeg veznog igramo. Fali ovdje još dobra 2-3 igrača za titule.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.