FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 18 jun 2015, 23:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:za krila bi se slozio, ne trebaju nam 2 nego jedno ali VRHUNSKO koje ce donositi prevagu na terenu..nesto tip Bilbije karikiram..ne trebaju nam 2 jer imamo Mujica, Colovica i Mehidica da se bore za drugo krilo i vrijeme je da pokazu dal mogu ili ne mogu...

treba nam i dobar desni bek, po mogucnosti Zeljkovic jer bi donio i sirinu na stoperu

oko zadnjeg veznog se ne bi slozio da ne treba pojacanje...tu nam takodjer treba odlican igrac jer osigurati Ordagica i Zebu sa Hodzicem bi bio potez ko i narodski sto se kaze "dzaba ti krava kad da 25 litara mlijeka svaki dan, al ritne se i sve prolije"-...tako bi i ovo bilo, sve sto si dobio sa ordagicem i zebom bez pravog osigraca bi prolio
Je li po tebi Ordagić napadač?
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2015, 00:02

zna se sta covjek igra..on i Zeba ce igrati kao dva vezna, i uz njih treba jedan pravi defanzivni vezni koji ce odradjivati prljavi posao za njih, zatvarati prostor, braniti kontre itd itd..Hodzic tome nije dorastao iz vise razloga..prvo jer je neiskusan za tako odgovornu poziciju, drugo jer prosle god nije imao dovoljno utakmice, i trece najvaznije- momak posjeduje karakteristike koje uopste ne zadovoljavaju igranje za poziciji destruktivca...posjeduje sve karakteristike da postane dobar vezni igraca orjentisan na kreaciju igre (kao recimo sto je Ordagic), zna igrati lopte i cak vjerujem da uopste njegovom razvoju ne bi doprinijelo da igra kao desturktivac..to bi bilo kontraproduktivno i za njega i za ekipu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jun 2015, 00:08

Ako je Ordagić napadač mi moramo i mati još jednog defanzivnog veznog jer u tom rasporedu igrača moramo imati vodonoše za ovu dvojicu.(ZEBU I ORDAGIĆA).
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 jun 2015, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 19 jun 2015, 00:09

fukara87 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:S kim cu podijelit kad me niko ne voli ovdje :P :lol:
podijeli brate samnom, volim ja tebe :lol: :lol:
Eto cim bude info ti si prvi :D
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 00:13

Ordagic je box to box :)

A moze odigrati nekad i desno, tj kada je utakmica zna imati prodora

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jun 2015, 00:14

"TRGOVCI", OSTAVITE TRGOVINU ZA PETAK , SVAKAKO JE PAZARNI DAN.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jun 2015, 00:33

tuzlak1987 je napisao/la:Ordagic je box to box :)

Ako je tako on će igrati po desnoj strani, pozicija polutke ili krila , zavisi od situacije na terenu. Naravno može i naizmjenično mijenjati strane sa Zebom.Iza njih trebaju dva defanzivna.Jedan "razbijač" i jedan tehnički potkovan.U tom slučaju Mujić i Mešanović neće biti u startnih 11. Osim golmana i štopera (izuzimam prekide), svi ostali su "box to box".
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 jun 2015, 00:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:zna se sta covjek igra..on i Zeba ce igrati kao dva vezna, i uz njih treba jedan pravi defanzivni vezni koji ce odradjivati prljavi posao za njih, zatvarati prostor, braniti kontre itd itd..Hodzic tome nije dorastao iz vise razloga..prvo jer je neiskusan za tako odgovornu poziciju, drugo jer prosle god nije imao dovoljno utakmice, i trece najvaznije- momak posjeduje karakteristike koje uopste ne zadovoljavaju igranje za poziciji destruktivca...posjeduje sve karakteristike da postane dobar vezni igraca orjentisan na kreaciju igre (kao recimo sto je Ordagic), zna igrati lopte i cak vjerujem da uopste njegovom razvoju ne bi doprinijelo da igra kao desturktivac..to bi bilo kontraproduktivno i za njega i za ekipu
Slažem se da je Hodžić tehnički prefinjen igrač ali defanzivac.
Ja volim FK Tuzla City

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 jun 2015, 00:43

sloboda72 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ordagic je box to box :)

Ako je tako on će igrati po desnoj strani, pozicija polutke ili krila , zavisi od situacije na terenu. Naravno može i naizmjenično mijenjati strane sa Zebom.Iza njih trebaju dva defanzivna.Jedan "razbijač" i jedan tehnički potkovan.U tom slučaju Mujić i Mešanović neće biti u startnih 11. Osim golmana i štopera (izuzimam prekide), svi ostali su "box to box".
Saric klupa, umjesto njega uskace Ordagic, i dalje igramo sa 2 krila i napadacem. Sta ti tu nije jasno?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jun 2015, 00:43

Ordagic radi sve, uzme loptu u odbrani, podvali je, zna da je drzi kao Zeba s tim da pored Zebinog driblinga koji posjeduje ima i brzinu pa moze po strani da napravi prodor..

On i Zeba ce uglavnom da prave dar mar, samo im treba dati dva beka da ulaze na njihove lopte i nekog da posprema to. Oni u Zvijezdi nisu znalo zabiti sto im je ovaj servirao

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 19 jun 2015, 01:25

svima je jasno da Husref igra 4-2-3-1 ,tj da će Ordagić i još neko igrati kao dva zadnja vezna s tim da će ovaj drugi biti ''vodonoša'' Ordagiću koji će biti slobodniji i koji će se više kretati naprijed,dva krila Mehidić,Mujić,Čolović u zavisnosti ko se bolje pokaže ili neko eventualno novo pojačanje,iza napadača Zeba ,i napadač Ahemetović najvjerovatnije...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 19 jun 2015, 02:34

Ja se iskreno nadam da ce igraci biti bolje fizicki pripremljeni ove sezone, evo citam Siroki doveo kondicionog trenera mislim da bi i nasi u klubu trebali fino da ratmisle o ovome :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 19 jun 2015, 09:25

solinas je napisao/la: Kao sto sam za Ordagica rekao da def. dolazi, cim sam saznao od njemu najblizih izvora i to ovdje naveo... tako i trebamo pisati, ako je zaista povjerljiv i provjerljiv izvor, a ne lupati besmislice.
+1

**** te led sta god sam cuo podijelio sam ovdje,na pp,javno,svejedno je jbt,ko da je bitno,ako se pregovara,neznaci da ce potpisat..
jedno je kada napises pregovara,i potpisao...drasticna razlika...

reko sam doce dobar stoper...dosao je,napisao sam prije kraja sezone da se pregovara sa veznim,vjecito bio predm,et sprdnje ovdje,dodje ordaga..
momci se i boje pisati,jer ako se izjalovi,budu podvrgnuti izrugivanju..i provociranju..
nemojte se bojati momci dijeliti ovdje info o kojima mozemo diskutovati,neka nam popuse ba profesori,treneri,menadjeri forumski,opustite se jbt..
reko sam evo ja,javno,i ponavljam,kontaktiran je zahirovic,a vec dugo se u kontaktu sa ibisevicem....kako zasto,dugovi,picke materine,nije moje da mozgam,ima azmir i njemu bliski ljudi,saradnici,pa nisu blesavi..... :roll:
ali je cinjenica da nama treba marketing igrac i radi se na tome :!:
ovo je definitivno sto treba napravit, akko je ikako moguce, jer to dovodi i navijace i i novinare na Tušanj i time se probija led za neke buduce transfere
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 jun 2015, 09:49

Pa na Tomé SE radi.i radilo Jos dok smo Jos za opstanak strahovali.
Nije krpic il redjepi doveo Publikum na tusanj São nam taj smek..
Dao GA Ciro.koliko je skup toliko SE isplatio po raznim osnovama.
Sutra CE to biti neko drugi..dali zahirovic.ibisevic nebitno je..mozda sad Niko Ali je Bären meni cast da mi SE Klub dovodi u vezu SA takvim imenima..her prije dvije godine zebu smo gledali KO messija
A danas je TU...
Koliko god da trajalo ja cu biti zadovoljan her OVA uprava dokazano zna Sta radi..da Niko nedodje vise opstanak je TU..eh sad....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 19 jun 2015, 09:49

vidim svi spominjete Mujica koji je vec odavno SLOBODAN igrac i trazi angazman . momak cekao ponudu za novi ugovor , al nisu ga nasi ponudili . dakle mujica izbacite iz kombinacija

katarakta

Post Postao/la katarakta » 19 jun 2015, 10:18

RUDARSKA2 je napisao/la:vidim svi spominjete Mujica koji je vec odavno SLOBODAN igrac i trazi angazman . momak cekao ponudu za novi ugovor , al nisu ga nasi ponudili . dakle mujica izbacite iz kombinacija
Ponudili ga jesu, danas ce odlucit ostajs li ili ne...
Niko, niko, samo Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2015, 10:24

fukarezv je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce igraci biti bolje fizicki pripremljeni ove sezone, evo citam Siroki doveo kondicionog trenera mislim da bi i nasi u klubu trebali fino da ratmisle o ovome :)
pa ima Amir Spahic, istina kao trener ali sa vise nego dovoljno strucnosti na ovom polju

a sto se tice Mujica jbg ako ode to znaci da moraju doci 2 krila, tak da sam ravnodusan po tom pitanju hehe...u ovom timu su samo 3 nezamjenjiva (Ordagic, Piric zbog godista i Zeba) i 2 tesko nadoknadiva (Ivetic i Mehmedagic zbog cijene kostanja), za sve ostale se zamjena moze naci vrlo lako i jednostavno

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 19 jun 2015, 11:07

fukarezv je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce igraci biti bolje fizicki pripremljeni ove sezone, evo citam Siroki doveo kondicionog trenera mislim da bi i nasi u klubu trebali fino da ratmisle o ovome :)
Treba nama i psiholog u ekipi... ponekad :)
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 jun 2015, 11:15

mislim da u historiji kluba se nije okupilo vise skolovanih i strucnih ljudi za svoja polja u klubu nego sto se sad okuplja..a sto je najbitnije svi navijaci Slobode

samo treba pustit ljude da rade svoj posao..prosla sezona je bila zlo za sve, ali sigurno najgora za ljude koji rade u klubu..neizvjesnost oko karike i ostanka azmira...vjerujem ja da nikom nije lako radit u punom kapacitetu ne znajuci dal ces sutra imat posao ili neces, i u stanju stalne neizvjesnosti gdje vjerovatno ne mozes raditi nista dugorocno iz razloga sto ne znas dal ce klub dugorocno da postoji..treba sebe zamislit na tom mjestu, da nesto radis, mozda hranis dijete od toga, a ne znas sta ce biti za mjesec-dva, i na to sve imas nas kriticare kojima nista nije dobro heheheheh

zato vjerujem da ce sad stvari da se promijene

a sto se tice psiholoskog aspekta vjerujem da je ta neizvjesnost na momente uticala i na igrace, bar na ove kojima je stalo do Slobode

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 19 jun 2015, 11:16

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
Treba nama i psiholog u ekipi... ponekad :)

Carevi moji njima je Husref i kondicioni i psiholoski 2 u 1 :) ,mozda u kom slucaju i 3 u 1 :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 5 gostiju.