Iz utakmice u utakmicu je losiji,momak je pogubljen,statistika mu je ocajna vec dvije sezone,veze on trenutno sa fudbalom nema,bas kao i ovaj poziv...wobly92 je napisao/la:Jel moguće da je Duljević opet dobio poziv u repku...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Strašno.wobly92 je napisao/la:Jel moguće da je Duljević opet dobio poziv u repku...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
unistio ga je Todorovic u subotu
- Evolve
- Kontakt:
Takvih je utakmica bilo XY tokom godina.... Stvarno nemozes vjerovat sta se sve radilo i dopustalo... Uzas jedan
NK Široki Brijeg
Stevanovic je zasluzio poziv.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la:Stevanovic je zasluzio poziv.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na silu hoce da prodaju momka, necu se nimalo iznenaditi ako na ljeto ne ode nigdje a Sarajevo mu ne dadne novi ugovor radi bezobrazluka.wobly92 je napisao/la:Jel moguće da je Duljević opet dobio poziv u repku...
- Zeljeznicar -
Mozda neki nacionalni kljucesprit24 je napisao/la: a sto su ih ovoliko udarali???

Ja ne vjerujem da je moguc ovakav start odmah s centra

Epska recenica: Ruka pogadja loptu a ne lopta ruku 

Nad tobom sunce najljepše sja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Epska recenica: Ruka pogadja loptu a ne lopta ruku

tuzlak1987 je napisao/la:To je bilo i doba kada su klubovi nabili najvise dugove, a nikada losiji fudbal nije bio ali su zato nabili po 10 mil duga
A svaka ekipa koja je se vracala kuci iz gostiju je govorila: pokrali nasJer nije bilo nigdje ni snimka utakmice vec oni izvjestaji od 2 minute.
A najgori je bio ovaj sa izvjestajima.
I svojim sudjenjem po nama nije utjecala na rezultat

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pravilo zadnj igrac, crveni karton + penal.
Zasto ovo pravilo ne vazi u nasoj ligi, evo gledam oba penala na uatkmici zrinjski metalci su bili za crveni?
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Zasto ovo pravilo ne vazi u nasoj ligi, evo gledam oba penala na uatkmici zrinjski metalci su bili za crveni?
pinoglavi je napisao/la:Epska recenica: Ruka pogadja loptu a ne lopta ruku

@tale
Ukinuto je to pravilo svugdje, penal je dovoljna kazna i bez crvenog kartona. Izuzetak je mislim ako je neki baš baš grub start u pitanju, mada su rijetki takvi startovi u šesnaestercu.
Naravno, govorimo o direktnom crvenom kartonu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
i prošlo kolo je isto izjavio, kakva legendapinoglavi je napisao/la:Epska recenica: Ruka pogadja loptu a ne lopta ruku

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisam znao da je ukinuto, jer evo veceras gledam mangala dobi takav crveni protiv barce, a i nedavno isto kad su igrali bayern i arsenal ista situacija koselni dobi crveni, cak mu je prvo dao zuti, pa je onda nakon konsultacije sa sudijom iza gola koji mu je sugerisao da je zadnji igrac promjenio odluku i dao crveni karton. Sad mi nista nije jasno :SRaonffa je napisao/la:[emoji38] [emoji144]pinoglavi je napisao/la:Epska recenica: Ruka pogadja loptu a ne lopta ruku [emoji144]
@tale
Ukinuto je to pravilo svugdje, penal je dovoljna kazna i bez crvenog kartona. Izuzetak je mislim ako je neki baš baš grub start u pitanju, mada su rijetki takvi startovi u šesnaestercu.
Zato što nikad nije ni postojalo pravilo zadnjeg igrača, već 'spriječavanja izgledne šanse za postizanje pogotka.' To što u 90% tih situacija bude zadnji igrač to je druga stvar. Hiljadu situacija imaš gdje zadnji igrač ukine napadača i ne dobije crveni jer je, ili bio daleko od gola, ili se kretao prema npr aut liniji, korner zastavici, suprotno od smijera gola itd. Isto tako može bit još par igrača odbrane ispred tog što pravi prekršaj a da ovaj spriječi stopostotnu, pa mu se da crveni. U slučaju jedanaesterca i crvenog, odgovorio ti je momak.tale07 je napisao/la:Pravilo zadnj igrac, crveni karton + penal.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ok znaci i u tom slucaju sudija je napravio na ovoj utakmici greske i nije dodjelio dva crvena kartona ?uNbx je napisao/la:Zato što nikad nije ni postojalo pravilo zadnjeg igrača, već 'spriječavanja izgledne šanse za postizanje pogotka.' To što u 90% tih situacija bude zadnji igrač to je druga stvar. Hiljadu situacija imaš gdje zadnji igrač ukine napadača i ne dobije crveni jer je, ili bio daleko od gola, ili se kretao prema npr aut liniji, korner zastavici, suprotno od smijera gola itd. Isto tako može bit još par igrača odbrane ispred tog što pravi prekršaj a da ovaj spriječi stopostotnu, pa mu se da crveni. U slučaju jedanaesterca i crvenog, odgovorio ti je momak.tale07 je napisao/la:Pravilo zadnj igrac, crveni karton + penal.
Mislim da se to pravilo primjenjuje ljetos od Eura u Francuskoj, a odluka je donešena prije možda godinu dana otprilike...tale07 je napisao/la:Nisam znao da je ukinuto, jer evo veceras gledam mangala dobi takav crveni protiv barce, a i nedavno isto kad su igrali bayern i arsenal ista situacija koselni dobi crveni, cak mu je prvo dao zuti, pa je onda nakon konsultacije sa sudijom iza gola koji mu je sugerisao da je zadnji igrac promjenio odluku i dao crveni karton. Sad mi nista nije jasno :SRaonffa je napisao/la:[emoji38] [emoji144]pinoglavi je napisao/la:Epska recenica: Ruka pogadja loptu a ne lopta ruku [emoji144]
@tale
Mangala je dobio drugi žuti, nije dobio direktan crveni karton, a onaj crveni Košelnog je smiješan, rukom srušio Lewandowskog, baš nije bilo elemenata za direktan crveni karton.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Mangala je dobio direktan crveni kartonRaonffa je napisao/la:Mislim da se to pravilo primjenjuje ljetos od Eura u Francuskoj, a odluka je donešena prije možda godinu dana otprilike...tale07 je napisao/la:Nisam znao da je ukinuto, jer evo veceras gledam mangala dobi takav crveni protiv barce, a i nedavno isto kad su igrali bayern i arsenal ista situacija koselni dobi crveni, cak mu je prvo dao zuti, pa je onda nakon konsultacije sa sudijom iza gola koji mu je sugerisao da je zadnji igrac promjenio odluku i dao crveni karton. Sad mi nista nije jasno :SRaonffa je napisao/la: [emoji38] [emoji144]
@tale
Mangala je dobio drugi žuti, nije dobio direktan crveni karton, a onaj crveni Košelnog je smiješan, rukom srušio Lewandowskog, baš nije bilo elemenata za direktan crveni karton.
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Imao čovjek žuti bolantale07 je napisao/la: Mangala je dobio direktan crveni karton

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.