Morata je doktor fuzbala za napadače kakve barcelona ima, te vrijedi i više od tih 25 mil.Johny je napisao/la:Ma ne dolazi u obzir prodaja Mascherana.Takav igrac je vrijedan 50 miliona.Onakvu srcanost i borbu jedino Puyol i Alba pokazuju u ovom timu.Moze Masche posluziti jos godinama Barci , odlicno moze igrati par pozicija.Na DMF-u je sigurno top igrac i u slucaju odlaska Songa(koji je sve izvjesniji) on bi bio najbolja alternativa.
Kad se vec spominju igraci Bilbao-a jedini igrac kojeg bi volio vidjeti u Barci je Laporte.Vjerovatno je u ovom trenutku jedan od 5 najboljih stopera Primere , a svega ima 19 kuka.Klauzulu u ugovoru 36 miliona![]()
Song je prevara od igraca , on uopste nije DMF, u Arsenalu je odigrao odlicnu sezonu ali je iza sebe imao trkace pa je ustvari bio key-man i igrac zadnjeg pasa.Totalna fula kada je on u pitanju , ali se za njega mogu i moraju uzeti dobre pare ! Ako Real cjeni onog kloca Moratu 25 miliona onda ne vidim razlog da se za Songa ne uzmu iste
Desni bek , 2 stopera(jedan vec dokazan + Mussachio koji me odusevljava jos dok je Villareal bio u Primeri i imao mocan tim sa Nilmarom i Rossijem), napadac i u slucaju da prodaju Cesca, dovesti jednog dinamicnog veznjaka poput Gundogana i Vidala ili jednostavno cekati La Massiju da pljune nekog genijalca
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
naprijed rejal
Jest, zato je 100kilašu Benzemi grij'o klupu redovno. 
Benz je priča za sebe. Trenutno nambr 1 napadač u svijetumandraX je napisao/la:Jest, zato je 100kilašu Benzemi grij'o klupu redovno.
naprijed rejal
Number 1. ikadaSveti je napisao/la:Benz je priča za sebe. Trenutno nambr 1 napadač u svijetumandraX je napisao/la:Jest, zato je 100kilašu Benzemi grij'o klupu redovno.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Higuain je numero uno svih vremena,al moram priznati da je trenutno Benz boljiJohny je napisao/la:Number 1. ikadaSveti je napisao/la:Benz je priča za sebe. Trenutno nambr 1 napadač u svijetumandraX je napisao/la:Jest, zato je 100kilašu Benzemi grij'o klupu redovno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sto @raul kaze gore od trollanja je samo loše trollanje
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 19 apr 2014, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
eh, pošto smo popušili kožnjake na svim frontovima sad se možemo rahat pozabaviti transferima (naravno, pod uslovom da nam FIFA ukine ban na transfere).
Treba svježe krvi to je jasno, Johny je dobro primjetio da nam trebaju dinamicni veznjaci sa jacom motorikom...neka zaganjaju igrace tipa Koke, Vidal, Gundogan.
Odbranu ne treba ni komentarisati
zadržati Piquea , Albu (Bartra i Montoya za rotacije) - ostalo sve na novo, ukljucujuci i golmane
Znaci - dva nova golmana, dva stopera i dva beka su pod moranje.
I da se konacno dovede pravi napadac centarfor, neki klipan visok 190 cm koji zna glavom ošinuti loptu.
Treba svježe krvi to je jasno, Johny je dobro primjetio da nam trebaju dinamicni veznjaci sa jacom motorikom...neka zaganjaju igrace tipa Koke, Vidal, Gundogan.
Odbranu ne treba ni komentarisati
Znaci - dva nova golmana, dva stopera i dva beka su pod moranje.
I da se konacno dovede pravi napadac centarfor, neki klipan visok 190 cm koji zna glavom ošinuti loptu.
Sto to bola' 2 nova beka?
Novi bek + Montoya na desnoj strani, lijevo Alba i Adriano. Stoperi Pique, Bartra, Mascherano + neka nova imena. Ne vjerujem da se mogu dovest 2 izvrsna stopera u jedno prijelanzom roku.
Nadalje, neka devetka, ali s klupe da ulazi, ovisno o utakmicama, znaci ne mroa bit top klasa, ali da imamo za bunkere.
To bi bilo po meni dovoljno - ali samo u slucaju da nece nikoga prodat sto je malo vjerovatno. Ukoliko prodaju ovih par krila/veznjaka onda moze i neko ime tu past', ali dugo do toga.
Sada uzivajmo do kraja sezone
Novi bek + Montoya na desnoj strani, lijevo Alba i Adriano. Stoperi Pique, Bartra, Mascherano + neka nova imena. Ne vjerujem da se mogu dovest 2 izvrsna stopera u jedno prijelanzom roku.
Nadalje, neka devetka, ali s klupe da ulazi, ovisno o utakmicama, znaci ne mroa bit top klasa, ali da imamo za bunkere.
To bi bilo po meni dovoljno - ali samo u slucaju da nece nikoga prodat sto je malo vjerovatno. Ukoliko prodaju ovih par krila/veznjaka onda moze i neko ime tu past', ali dugo do toga.
Sada uzivajmo do kraja sezone
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jel se onaj Zuniga uopste moze dovesti, nisam upucen da li je produzio
@Lillard tako nekako. A od veznjaka ocemo Andera.
Ne zaboravite na Rafu, Deulofeua, momke iz Barce B i to.
Odlicna ekipa se moze napraviti preko ljeta.
@Lillard tako nekako. A od veznjaka ocemo Andera.
Ne zaboravite na Rafu, Deulofeua, momke iz Barce B i to.
Odlicna ekipa se moze napraviti preko ljeta.
Ne trebaju 2 beka , to bi ipak bilo previse.Alba i Adriano krpe lijevu stranu dok desno dovedes beka i imas Montoyu , vise nego solidno.
Treba dodati da Adrianu nije strano igrati i na desnoj strani
Vezni igrac je potreban u slucaju da se Cesc proda sto bih iskreno volio.Volim tog momka, trudi se maximalno ali on je toliko spor da je to nevjerovatno.Xavi koji ima 34 godine pored njega djeluje kao Bolt u svakom smislu te rijeci.Sporo razmislja, sporo se krece , potpuno nepotreban igrac Barci.
Nije uopste potreban "klipan" , treba igrac koji se odlicno krece u 16 metara i otvara prostor.Eh, Lewandovski je Bayernov , Costa je nemoguca misija , nadati se igracu poput Negreda , Huntelara,Mandzukica...
Igraci cija cjena nije veca od 20 miliona.
Vidim spominje se Silva opet , ne bih ga ni pod razno potpisao.Ima 30 godina , svaki mjesec ima novu povredu a cjena mu je abnormalno visoka.Silva se trebao dovesti u pravo vrijeme a ne sad
30 miliona je vec velika cifra da bi Roma zadrzala Benatiu ili BvB zadrzao Hummya.
Mussachia svakako dovesti , sve je bolji i bolji a cjena mu nije veca od 15 miliona.
Vezni igrac je potreban u slucaju da se Cesc proda sto bih iskreno volio.Volim tog momka, trudi se maximalno ali on je toliko spor da je to nevjerovatno.Xavi koji ima 34 godine pored njega djeluje kao Bolt u svakom smislu te rijeci.Sporo razmislja, sporo se krece , potpuno nepotreban igrac Barci.
Nije uopste potreban "klipan" , treba igrac koji se odlicno krece u 16 metara i otvara prostor.Eh, Lewandovski je Bayernov , Costa je nemoguca misija , nadati se igracu poput Negreda , Huntelara,Mandzukica...
Vidim spominje se Silva opet , ne bih ga ni pod razno potpisao.Ima 30 godina , svaki mjesec ima novu povredu a cjena mu je abnormalno visoka.Silva se trebao dovesti u pravo vrijeme a ne sad
30 miliona je vec velika cifra da bi Roma zadrzala Benatiu ili BvB zadrzao Hummya.
Mussachia svakako dovesti , sve je bolji i bolji a cjena mu nije veca od 15 miliona.
Zapravo je slobodan za mjesec i po.Johny je napisao/la: Mussachia svakako dovesti , sve je bolji i bolji a cjena mu nije veca od 15 miliona.
A pravi napadač ne može jer se Messi ne miče iz sredine, to je jasno ako ništa.
Don't hate what you don't understand.
Znaci "must have" igrac.xaviesta je napisao/la:Zapravo je slobodan za mjesec i po.Johny je napisao/la: Mussachia svakako dovesti , sve je bolji i bolji a cjena mu nije veca od 15 miliona.
A pravi napadač ne može jer se Messi ne miče iz sredine, to je jasno ako ništa.
Odlican !
Naravno , sidras nije potreban nego pokretljiv napadac koji se zna zagraditi.Negredo bi bio idealan ali..
xaviesta je napisao/la:Zapravo je slobodan za mjesec i po.Johny je napisao/la: Mussachia svakako dovesti , sve je bolji i bolji a cjena mu nije veca od 15 miliona.
Sta je sa Zunigom ?
sa ostatkom posta se slažem, ali za ovo boldirano - ja mislim da nama nije nužno potreban napadac koji se odlicno krece u 16, vec neki klipan od 190 cm (ili više) koji zna skociti, zabiti glavom, spustiti loptu za drugoga, zagraditi se dobro i slicno..nešto ala Llorente....i ne mora biti starter, cisto da imamo opciju za neki plan B protiv bunkera.Johny je napisao/la:Ne trebaju 2 beka , to bi ipak bilo previse.Alba i Adriano krpe lijevu stranu dok desno dovedes beka i imas Montoyu , vise nego solidno.![]()
Tako tip igraca jako nedostaje Barci u zadnje 2-3 godine.
Ma to ne prolazi u Barci.Takav tip igraca je davno "sahranjen" na Camp Nou.
Ne moras biti 200 cm da bi znao zabiti glavom pogodak.Dovoljno je imati kvalitetnu kretnju i osjecaj za prostorom i lopta ce sama naletiti
Uostalom potreba je igrac koji zna ledjima igrati kvalitetno a ne igrac koji ce zakucavati zicere.Onaj Bacca iz Seville mi se dopada , fenomenalno se krece , cita igru , i igra ledjima
Ima sijaset kvalitetnih igraca u Primeri i Bulli koji se mogu klepiti za mizernu svotu a bili bi full rjesenje.
Ne moras biti 200 cm da bi znao zabiti glavom pogodak.Dovoljno je imati kvalitetnu kretnju i osjecaj za prostorom i lopta ce sama naletiti
Uostalom potreba je igrac koji zna ledjima igrati kvalitetno a ne igrac koji ce zakucavati zicere.Onaj Bacca iz Seville mi se dopada , fenomenalno se krece , cita igru , i igra ledjima
Ima sijaset kvalitetnih igraca u Primeri i Bulli koji se mogu klepiti za mizernu svotu a bili bi full rjesenje.
To je @Johny, Negredo je prosjecne visine a ima sve to.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Realno,Barci prije svega treba kvalitetan trener koji zna sta hoce i koji svoje zamisli zna prenijeti na igrace.Trener koji ima muda i koji ce im je.bat sve zbog nezalaganja.
Presing je majka,ali toga odavno nema u Barci.
Presing je majka,ali toga odavno nema u Barci.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
hocemo ovog covjeka sljedece sezone

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
I ja sam najvise za njega kada znamo da od Kloppa nema nista. Katalonac je, Barcin kroj.
Vec se provlace neka imena kroz medije (Paco Jemez iz Rayo Vallecana, Valverde iz Bilbaoa, De Boer iz Ajaxa)....ali, po meni, Martinez bi bio najbolje riješenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.