FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 13 apr 2013, 00:28

slika
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 13 apr 2013, 14:40

Itekako nas zanimaju rezultati današnjih utakmica, mislim na ovu koja se igra sada na Otoci i onu koja će početi poslije u Bijeljini. ''Leglo'' bi nam sljedeće: Da domaćini u Bijeljini pobijede i daju nam priliku da budemo na -1 poslije naše pobjede protiv Leotara sutra i da Široki pobijedi na Otoci. Kad bi Široki izgubio danas, sigurno, ali sigurno da bi se borili i rukama i nogama protiv nas u sljedećem kolu kad im budemo gosti. Nikako ne bi valjalo da tako bude.

Opet, iskren da budem, ne bi me čudilo da gosti iz Bijeljine odnesu sva tri boda, uvjerili smo se da znaju igrati onda kad im je najvažnije, bar kad su u pitanju utakmice protiv klubova iz Premijer lige. Vidim da Olimpic povede. Neće nam nimalo lahko biti u Širokom. Znamo kako tamo igramo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 13 apr 2013, 14:46

mislim da je vrijeme da im uvalimo tricu u sirokom

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 apr 2013, 14:50

Hugh ima i ta mjesta ali ima i druga strana.Siroki bi ovim porazom idalje ostao u trci za ta 4 mjesta koja idu u Europu (bio bi ispred Zrinjskog,Celika,Slavije) ali bi im opet teze bilo i vrlo je moguce da do kraja budu morali grist svaku tekmu, ukljucujuci i posljednju sa Zeljom koja bi mogla biti i presudna.

Doduse uvijek ima i druga strana price, da su se dogovorili, vi nama pobjedu zadnje kolo mi vama kup ali opet ne znam koliko se Zelji to isplati? Koliko je sigurno da ce to zadnje kolo biti odlucujuce...

High

Post Postao/la High » 13 apr 2013, 14:53

Da, ima mnogo kombinacija. Sve i da ovo kolo završi onako kako bi nama odgovaralo, ta utakmica u Širokom u sljedećem kolu bi sve vratila na staro - na -4.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 13 apr 2013, 17:13

Ma uzimamo Siroki s lahkocom 8-)
Neka frka, a?!

High

Post Postao/la High » 13 apr 2013, 17:32

Kao što rekoh, nikakve koristi nećemo imati od ovih rezultata.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 apr 2013, 17:48

High je napisao/la:Kao što rekoh, nikakve koristi nećemo imati od ovih rezultata.
Ma željo jedino kući kiksa. Jbg ofirno im kupovati domaće tekme :lol:
U novi boj ...

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 13 apr 2013, 17:51

High je napisao/la:Itekako nas zanimaju rezultati današnjih utakmica, mislim na ovu koja se igra sada na Otoci i onu koja će početi poslije u Bijeljini. ''Leglo'' bi nam sljedeće: Da domaćini u Bijeljini pobijede i daju nam priliku da budemo na -1 poslije naše pobjede protiv Leotara sutra i da Široki pobijedi na Otoci. Kad bi Široki izgubio danas, sigurno, ali sigurno da bi se borili i rukama i nogama protiv nas u sljedećem kolu kad im budemo gosti. Nikako ne bi valjalo da tako bude.

Opet, iskren da budem, ne bi me čudilo da gosti iz Bijeljine odnesu sva tri boda, uvjerili smo se da znaju igrati onda kad im je najvažnije, bar kad su u pitanju utakmice protiv klubova iz Premijer lige. Vidim da Olimpic povede. Neće nam nimalo lahko biti u Širokom. Znamo kako tamo igramo.
vodi radnik 0:2 8-)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 apr 2013, 17:59

hz033 je napisao/la:Ma željo jedino kući kiksa. Jbg ofirno im kupovati domaće tekme :lol:
samo ćemo derbi kupit, eto ne sikiraj mi se samo :lol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 13 apr 2013, 18:00

2 GODINE BEZ PORAZA
nisu ih dobili svi klubovi iz vrha
borac igrao 90 minuta na svojoj polovini jedva bod izvukli

A onda dodje ž**** i sa drugim timom :lol: :lol: :lol: zabije 2 gola za 20 min :D na to sve, ovi centra ne pređu
treba li podsjetiti na to da se igraci radnika vrte oko centra vec 75 minuta i ne pomisljaju da napadnu? :lol: :lol:

sreca pa evropa sve pokaze
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 apr 2013, 18:02

htcxone je napisao/la:2 GODINE BEZ PORAZA

A onda dodje ž**** i sa drugim timom :lol: :lol: :lol: zabije 2 gola za 20 min :D na to sve, ovi centra ne pređu
treba li podsjetiti na to da se igraci radnika vrte oko centra vec 75 minuta i ne pomisljaju da napadnu? :lol: :lol:

PITARSKA JE TUGA PREGOLEMA!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 apr 2013, 18:03

A snazni Travnik sa Varupom na celu vodi u Srebreniku...a mi jedva bod izvukosmo i hocemo titulu..eee kita.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kazu
Kontakt:

Post Postao/la kazu » 13 apr 2013, 18:04

ma nemogu da vjerujem sta rade,ccccc

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 apr 2013, 18:07

Ma liga nam je svakako u klincu, a željine kupovine utakmica su presmješne, kao i namještanje utakmica. Sjeti se Leotara i cirkusa. Sad ova blamaža gdje ih ljudi opšte ne napadaju :lol: .
U novi boj ...

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 13 apr 2013, 18:08

mma_hz je napisao/la:A snazni Travnik sa Varupom na celu vodi u Srebreniku...a mi jedva bod izvukosmo i hocemo titulu..eee kita.. ;)
Ma jaka je Gradina, ali svi u Srebreniku kupe bodove. **** ga jedino ste vi pošteni, pa zijaniste bodove. :cry:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 apr 2013, 18:08

barcelona i real kupuju najvise utakmica na svijetu, i njih protivnici ne napadaju kao ni strašni Željezničar :lol: ciao pitice
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 13 apr 2013, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 13 apr 2013, 18:08

:lol: :lol: :lol: ,taj Zeljo vec 4. godinu dominira fudbalom u B i H i ne mozes te klubove nabrojane poredit sa Zeljom,naravno da cemo pobijedit u Bijeljini kad smo kvalitetniji i od Borca i od vas sto tabela govori
SLOBODA NAVIJAČIMA

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 13 apr 2013, 18:14

ennis je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: ,taj Zeljo vec 4. godinu dominira fudbalom u B i H i ne mozes te klubove nabrojane poredit sa Zeljom,naravno da cemo pobijedit u Bijeljini kad smo kvalitetniji i od Borca i od vas sto tabela govori
vidjeli smo vas u Banjaluci :lol: :lol: :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 13 apr 2013, 18:14

Ja sve razumijem, i ljutnju i razocaranje, i cak razumijem teorije zavjere zadnje cetiri godine, ali nikako ne kontam kako vas nije stid spominjati Evropu. Vi ste na utakmici protiv Levskog skandirali : hocemo Maribor, dodje vam jedna Zeta i izbaci vas...pa sto skacete sebi u stomak?

Titulu niko jos nije osvojio, dvije utakmice i moze se sve okrenuti...vi toliko zudite za tom titulom da bi vam je ja sad dala da se pitam ne bi li se malo smirili..

sportski pozdrav
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Venom i 29 gostiju.