Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 09 feb 2015, 00:12

Najbolji strijelac u historiji BiH reprezentacije, zar je potrebno vise reci? Mozemo mi kritikovati koliko god hocemo njegovu klupsku karijeru, kojom ni ja nisam zadovoljan kako tece u Cityu, ali mu ni sekunde ne mogu osporiti njegov ucinak i doprinos ovoj reprezentaciji, ali i drzavi. Edin Dzeko je kult, amabasador ove drzave, i nesto najbolje sto nam se desilo, i sto ce se desiti ovoj drzavi.

:bih:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 09 feb 2015, 00:14

Goalgetter je napisao/la:Najbolji strijelac u historiji BiH reprezentacije, zar je potrebno vise reci? Mozemo mi kritikovati koliko god hocemo njegovu klupsku karijeru, kojom ni ja nisam zadovoljan kako tece u Cityu, ali mu ni sekunde ne mogu osporiti njegov ucinak i doprinos ovoj reprezentaciji, ali i drzavi. Edin Dzeko je kult, amabasador ove drzave, i nesto najbolje sto nam se desilo, i sto ce se desiti ovoj drzavi.

Potpis. :kafa:
Chelsea F.C.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 09 feb 2015, 00:15

Goalgetter je napisao/la:Najbolji strijelac u historiji BiH reprezentacije, zar je potrebno vise reci? Mozemo mi kritikovati koliko god hocemo njegovu klupsku karijeru, kojom ni ja nisam zadovoljan kako tece u Cityu, ali mu ni sekunde ne mogu osporiti njegov ucinak i doprinos ovoj reprezentaciji, ali i drzavi. Edin Dzeko je kult, amabasador ove drzave, i nesto najbolje sto nam se desilo, i sto ce se desiti ovoj drzavi.

stoji dosta toga što si napisao, ali edin džeko je mogao biti top pet svjetskih napadača! i kad je u top formi-veoma je blizu tome...ali odavno nije u top formi! odavno mi djeluje nezainteresovan i neambiciozan!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2015, 00:15

STEVIE je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Vole ga navijači, uzima dobru lovu i razvaljuje u reprezentaciji moj pljavi, opet si zaboravio najvažniju stavku, recimo da ti se taj propust ponovo desio slučajno.
Toliko ga vole da su glasali da njega treba izbacit sa spiska za LP. I on je goli qurac za repku vec duze vrijeme. Kriminalno igra. Od Litvanije nije odigrao dobru utakmicu.

A on ce zaradjivat previse gdje god igrao, tako da su to pizdarije. Pricate kao da ce igrat za 10 maraka po sezoni u drugim klubovima. Imat ce ogromnu placu svakako i do kraja zivota moze radit sta god hoce. Pricate kao da je neki rudar koji spaja kraj sa krajem. Koje floskule.
cini se kako nikako ne volis dzeku, medjutim shvatam te kad vidim koliko je puta isti taj dzeko karao uniteda.
Nije ni jednom. Svaki gol sto je on dao Unitedu je bio bez znacaja.

Karijeru je bacio na klupi kluba koji ne moze napunit stadion u pola utakmica. :oops:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 feb 2015, 00:18

aha, kao i onaj prosle godine nakon samo minut igre..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2015, 00:20

STEVIE je napisao/la:aha, kao i onaj prosle godine nakon samo minut igre..
Ja, i? Je li to odlucilo pobjednika? Protiv Uniteda na aparatima pod Moyesom. Bio sam totalno i zaboravio taj gol, toliko me boli. :lol: Nikad nije dao vazan gol protiv Uniteda. Dao za Wolfsburg kad je United pobjedio, dao za City u super kupu (velika greska golmana), kada je United opet pobjedio i dao par puta kada je City svakako pobjedio sa vecom razlikom.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 09 feb 2015, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 feb 2015, 00:20

Edin je Cityu i pored slabije minutaze dao puno a i City je Edinu. Postao je svjetski poznat brend, i on i njegov klub, dizao trofeje najjace lige na svijetu, zaradio velike pare i obradovao nas navijace, pogotovo golovima za reprezentaciju.
Ja se i dan danas najezim kad gledam ono silovanje Belgije. Da jos 1000 puta pregledam, jos bi se hiljadu puta najezio. To su momenti koji se ne zaboravljaju.

Edin je odlucio da ostane u Cityju i da se bori za mjesto. Mozda je i zavolio klub. Dobro mu zivjeti u Manchesteru. Mozda ima dobru ljubavnicu... Ima svoje razloge i to je njegov izbor. On je meni drag onakav kakav je a ne onakav kakav bi ja volio da bude.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 09 feb 2015, 00:21

plavipatriota je napisao/la:

stoji dosta toga što si napisao, ali edin džeko je mogao biti top pet svjetskih napadača! i kad je u top formi-veoma je blizu tome...ali odavno nije u top formi! odavno mi djeluje nezainteresovan i neambiciozan!

Stoji i to da ti samo nagađas.Mogao je, ali nije.Mogam sam i ja, ali nisam.Edin u top formi jeste vrhunski napadac, ali u top 5 nikada nije bio niti ce biti.To je cinjenica, s tim se mora covjek pomiriti.Kakav je, nas je i bez obzira najbolji ikada.Ja bih bio zadovoljan kada bi se drugi Edin ponovio, ne mora biti bolji.
Chelsea F.C.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2015, 00:21

mirzatele je napisao/la:Ne trebam pisati kakvo misljenje imam o Edinu
Napiši, da ti udarim +1
Cartman je napisao/la:Svaki gol sto je on dao Unitedu je bio bez znacaja.
Njegovi golovi su bili oni koji su ponizili United, a dva gola sa OT prošle sezone su itekako bili značajni :njanjanja:

Da se malo podsjetimo, uz komentar brata sa arapskog poluostrva

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2015, 00:22

Blue_He4rt je napisao/la:

Potpis. :kafa:
Tako je. :bih: :bih: :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 feb 2015, 00:23

dobro eto navodno prvi gol u pobjedi u gradskom derbiju nije znacajan.. kako god, dobro je pa nas ima kojima je repka vaznija nego neki klub iz engleske.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2015, 00:24

Zasto ponavljas vec napisane stvari Virto? :shhh:

Gol bez znacaja za United. Ne znam gdje ste umislili to da ikoga u Unitedu on zanima. :rol: Jedino se zahvalimo Bogu ako on krene od pocetka umjesto Aguera ili Jovetica.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 feb 2015, 00:25

Ne vidim neku utakmicu koja je prosla onako kako treba za reprezentaciju a da je Edin nije odlucio, najcesce golovima a onda i asistencijama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 09 feb 2015, 00:27

@blue heart

i ti nagađaš kad kažeš da nije bio NITI ĆE BITI :mrgreen: :mrgreen:

da li bi mi iskreno odgovorio na jedno pitanje: Da li osjećaš da je ovo maximum Edina Džeke i da li osjećaš da u nekom drugom klubu ne bi briljirao?

Nemoj mi samo u odgovoru spominjat "njegov izbor", "pare ovdje ima", želim čisto s tvog fudbalskog i navijačkog pogleda da mi odgovoriš?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2015, 00:28

Razbijamo mitove :kafa:

Izuzetno važni golovi, kao i svaki prošle sezone, zbog ovoga,

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2015, 00:30

Sabinho je napisao/la:Ne vidim neku utakmicu koja je prosla onako kako treba za reprezentaciju a da je Edin nije odlucio, najcesce golovima a onda i asistencijama.
Da, ali zato je totalno zakazao kad je bilo najvaznije u zadnje vrijeme. Protiv Nigerije kada je promasio jedno pet zicera. I protiv Velsa i Kipra vrlo, vrlo los uz nekoliko promasaja. Kod 1:0 protiv Kipra je opucao sa 10 metara i gol prebacio sa jedno pet. Da je ta usla imali bi pobjedu sigurnu.

On ne moze bit u formi, jer ne igra za klub standardno. Evo sad je se vratio nakon povrede, i kako on da udje u formu i ritam? Dat ce mu po sat vremena max., cesto i daleko manje od toga. I nikad nista od toga. Treba otic u klub gdje moze bit standardan. U Cityu to nikad nije bio niti ce bit, jer nema taj kvalitet.

Strasno koliko je jacu Mandzukic karijeru vec imao, a nije nista bolji. Samo je ambiciozniji, pametniji i hrabriji.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2015, 00:31

Safet je kriv za Kipar, nije Džeko :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 feb 2015, 00:33

Virtu4l je napisao/la:Safet je kriv za Kipar, nije Džeko :kafa:
Safet je najveci krivac za sve, ali nisu ni igraci bez krivice. On kao kapiten na papiru mora preuzet odgovornost za totalni debakl koji gledamo duze vrijeme. Emir je to uradio nakon SP-a, nepravedno.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 09 feb 2015, 00:33

plavipatriota je napisao/la:@blue heart

i ti nagađaš kad kažeš da nije bio NITI ĆE BITI :mrgreen: :mrgreen:

da li bi mi iskreno odgovorio na jedno pitanje: Da li osjećaš da je ovo maximum Edina Džeke i da li osjećaš da u nekom drugom klubu ne bi briljirao?

Nemoj mi samo u odgovoru spominjat "njegov izbor", "pare ovdje ima", želim čisto s tvog fudbalskog i navijačkog pogleda da mi odgovoriš?

Ja osjecam ono sto vidim vlastitim ocima.Trenutno je covjek u velikom padu forme.Aguero je imao odlican start sezone, i to svakako utice na konkurenciju tj.njega samog, ponekad se izgori u zelji i pritisak te ubije.E sad, nastavit cemo sa nagađanjima kad smo vec krenuli, ode li u Fenerbahce ili Espanyol, ko moze garantovati da ce se uklopiti i busiti protivnicke mreze kao nekad ?
Chelsea F.C.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 feb 2015, 00:35

slika

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, denza, Google Adsense [Bot], MElloo i 32 gosta.