Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Na posljednje cetiri utakmice Viteza postignut ukupno 1 gol, dok Olimpik na posljednih devet utakmica nije postigao gol, preko 850 minuta 

Don't believe the hype.
To nisam upratio za ovu tekmu 5-3 , ako je tako ondavolimsiroki je napisao/la:Gdje mi je prijatelj "Avenija" ?
Jel ga vidio itko?

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Tako je buraz, sve potpisujem.Osttribine je napisao/la:Nas mentalitet i teorije zavjere, ovima kriva Mladost, "kockasti", Slobodi prije par godina Zeljeznicar, nama u borbi za titulu krivi masoni ili ko li vec, uvijek krivca u drugom trazimo, takav nam mentalitet. Realno Olimpik i Celik su po igrama zasluzili ispasti i tu sva prica zavrsava, nema logike u ovim pricama o pustanjima, pa taj Metalege je i nas na Kosevu pobijedio za razliku od Celika koji to nije uspio jos od 1986. godine, pa su juce pobijedili aktuelnog prvaka Zrinjskog, a na muke stavili u prethodna dva kola respektabilne ekipe kakve su Zeljeznicar i Sloboda. Jos nesto, ova Mladost nije za odbaciti, u ovom kupu oni su nagazna mina, ne bi me cudilo ako se probiju u finale, posebno ako za protivnika u polufinalu dobiju Siroki, pa nama su na Kosevu zabili 3 gola i da je ona tekma potrajala jos koji minut mozda bi i 4-ti za izjednacenje.
Ono što ljudi ne znaju o Mladosti, a ja znam jer sam unutra i direktno svakodnevno u kontaktu je to da se radi planski i dugoročno. Siguran sam da vas vrlo malo zna da je u prvom timu Mladosti 6 igrača ispod 22 godine. Aganspahic, Kuzmanović, Husić, Galic, golman Velic, Maksimovic. Šišiću su 25, Brkiću isto, Ramoviću 24, Hrelji 23, Lazicu 24, Šećeroviću 25. Sad su ekipi priključena 3 juniora iz naše akademije, dobit će priliku do kraja sezone. ne radi se stihijski ide se polako ali sigurno naprijed. Ekipa se sklapa planski i uz malo sreće, ako se sačuva i pojača može biti veoma kvalitetna u godinama ispred nas.
-
- Kontakt:
Nemoj onda napadat bezzzeavenija je napisao/la:To nisam upratio za ovu tekmu 5-3 , ako je tako ondavolimsiroki je napisao/la:Gdje mi je prijatelj "Avenija" ?
Jel ga vidio itko?
Nema veze..ha ya
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- akisarajevo92
- Kontakt:
vratite nam ova vremenaPrijedor je napisao/la:Ova BH liga je toliko postala jadna da je to smjesno gledati... Prije par godina bila je dosts kvalitetnija

Don't believe the hype.
gle Leotara :rol: :rol: :rol:
ko sa one njihove livade odnese tri boda, sampion na kraju :tokralju:
ko sa one njihove livade odnese tri boda, sampion na kraju :tokralju:
Ko dobije 3 u gostima prvak i nagodinu
A tek "penaltik" za Orašje na stadionu "Goal" iz subote u subotu...
ZELJEZNICAR 1921!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva izjava ovog lika o kvalitetu lige..
Jedina je istina da je liga sve vise regularnija, bolja, posjecenija svake godine. Liga 6 ce biti vrhunac svega toga. 

Nakon 11 kola koje su ekipe u gostima odigrale ove sezone, pet timova ima više bodova u gostima nego najbolji gostujući tim u ovoj sezoni 08/09, i to još četiri kola imaju pa da se broj gostujućih utakmica ove sezone poravna sa tom sezonom 08/09.
Na kraju kada se odigraju ova četiri kola vjerujem da će više do pola sadašnje lige imati više bodova u gostima nego tadašnji prvak (Zrinjski).
Mora se priznati da je danas liga puno bolja nego prije 10-ak godina.
Na kraju kada se odigraju ova četiri kola vjerujem da će više do pola sadašnje lige imati više bodova u gostima nego tadašnji prvak (Zrinjski).
Mora se priznati da je danas liga puno bolja nego prije 10-ak godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
akisarajevo92 je napisao/la:vratite nam ova vremenaPrijedor je napisao/la:Ova BH liga je toliko postala jadna da je to smjesno gledati... Prije par godina bila je dosts kvalitetnija![]()

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kad se sjetim jedne tekme kad je Zrinjski gostovao Orasju a ovi ih ubili od batina , bio neki start za zatvora odmah u 5 sekundi.Bio je i video ako se ne varam , ne znam kako zavrsi jesu li napustili teren igraci Zrinjskog prije kraja utakmice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vrijeme kad je sudijama bilo opasno po zivot dosudit bilo sta u korist gostijuavenija je napisao/la:Kad se sjetim jedne tekme kad je Zrinjski gostovao Orasju a ovi ih ubili od batina , bio neki start za zatvora odmah u 5 sekundi.Bio je i video ako se ne varam , ne znam kako zavrsi jesu li napustili teren igraci Zrinjskog prije kraja utakmice.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Tacno ybt, kad se covjek sjeti koji je to kriminal bio, i jos mi ne ide u glavu kako se to moglo tolerisat 10 godina. Sjecam se ko sad odem do Orasja ili Modrice da gledam Sarajevo i ono nadas se pobjedi al nikad je ne vidis
Jedne godine Haris Handzic u Orasju dade gole reko evo pobjede kad na scenu stupise ljudi u crnom, i naravno Orasje okrenu

-
- Kontakt:
Veca nagrada bila pobjeda u gostima, nego biti finalista u kupu.
Bolje i to , sada sudija zasticen kao medvjed.Izje.e te a nesmijes mu nista.FrancescoTotti je napisao/la:Vrijeme kad je sudijama bilo opasno po zivot dosudit bilo sta u korist gostijuavenija je napisao/la:Kad se sjetim jedne tekme kad je Zrinjski gostovao Orasju a ovi ih ubili od batina , bio neki start za zatvora odmah u 5 sekundi.Bio je i video ako se ne varam , ne znam kako zavrsi jesu li napustili teren igraci Zrinjskog prije kraja utakmice.

- tuzlak1987
- Kontakt:
To je bilo i doba kada su klubovi nabili najvise dugove, a nikada losiji fudbal nije bio ali su zato nabili po 10 mil duga 
A svaka ekipa koja je se vracala kuci iz gostiju je govorila: pokrali nas
Jer nije bilo nigdje ni snimka utakmice vec oni izvjestaji od 2 minute.
A najgori je bio ovaj sa izvjestajima.

A svaka ekipa koja je se vracala kuci iz gostiju je govorila: pokrali nas

A najgori je bio ovaj sa izvjestajima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 mar 2017, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
avenija je napisao/la:Kad se sjetim jedne tekme kad je Zrinjski gostovao Orasju a ovi ih ubili od batina , bio neki start za zatvora odmah u 5 sekundi.Bio je i video ako se ne varam , ne znam kako zavrsi jesu li napustili teren igraci Zrinjskog prije kraja utakmice.
0:25

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:avenija je napisao/la:Kad se sjetim jedne tekme kad je Zrinjski gostovao Orasju a ovi ih ubili od batina , bio neki start za zatvora odmah u 5 sekundi.Bio je i video ako se ne varam , ne znam kako zavrsi jesu li napustili teren igraci Zrinjskog prije kraja utakmice.
0:25![]()
![]()
![]()
![]()

Jel moguće da je Duljević opet dobio poziv u repku...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.