To je to, kao sto @xaviesta kaze kapiten bez trake. Ovo za Busquetsa cisto sumnjam, mislim da ga je jednostavno nemoguce pocistiti sa zadnjeg veznog. Kako nebitna tehnika kada Barca 5 godina igra bez klasicnog razbijaca na sredini ? Pa ko uz Xavija najvise, najsigurnije drzi loptu, ko ima najveci procenat pasova itd ? Ne kosta Barcu Busquets nego kurcobolja, los pressing i trka, pa Sergio maltene sam mora drzati sredinu, i opet fantasticno to radi. Eto i protiv Madrida j spasio cist gol.parangal je napisao/la:Ma kakav Maskerano, njega ne bi prodao ni slučajno... verovatno igrač sa najvećim srcem u Barsi i jedini koji ume napraviti MUŠKI faul... to što on silom prilika i budala u klubu igra nešto što mu ni stasom ni masom ne odgovara to je druga stvar. Tvrdim da će sutra kod nekog trenera sa mudima "počistiti" Busketsa koji osim bolje tehnike koja je za njegovo mesto potpuno nebitna (i sve češće košta barsu) u svim ostalim stvarima iza Maskerana. Glede Adrijana zaista mi je žao jer čovek realno nije nikad ni dobio pravu šansu u barsi kao neki kojima se isuviše "gleda kroz prste"
A Adriana povrede jebu, davno ni on izbacio Alvesa da nije lohotan k'o sto jest.
@let3 ma ne moze Song pokriti bolje zadnjeg veznog od Mascherana nea sanse, previse je trom i los u pozicioniranju. Kazem ti, ukoliko bi dosla 2 stopera Javiera bi trebalo vratiti na prirodnu poziciju pa nek se dokaze.
Dobili bi na agresivnosti i pokrivanju veceg dijela terena u odnosu na Songa. A kad treba zatvoriti utakmicu neces bolji par za to naci od Sergija i Maschea ..