FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Igraci nisu otisli nego su se sporazumno rastali sa nama kao i mi sa njima i to je razlika velika. 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
TaRgEt_ je napisao/la:Igraci nisu otisli nego su se sporazumno rastali sa nama kao i mi sa njima i to je razlika velika.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Heh, možeš zamisliti to da Dita opet postane gigant, bude nam sponzor, i ujedno odmrzne račune KK Slobodefukarezv je napisao/la:Ovdje nam je Aco dao informaciju da Kiso odlazi,ja vise nigdje nisam ni cuo ni procitao nista vezano za odlazak Kise, sad koliko je tacna Acina informacija to cemo tek da saznamo, al ja i dalje vjerujem da ce on ostati imam taj neki filing![]()
ZA PAR SEZONA DITA CE NAM BITI GLAVNI SPONZOR

Nego kad već spomenu Ditu, možda bi bilo fino da UG izlobira za njih jednu besplatnu reklamu na ogradi. Prostora svakako ima.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pratite fksloboda. ba 

Zezno si se ljudino, sad će nam past stranica

Kako ce Kiso otici kada je produzena saradnja sa njim,barem je tako pisalo na zvanicnoj stranici.. sad ako Kiso ode,znaci ipak nista zvanicno nije bilo vec samo usmeno dogovaranje..Zeba nas je malo stisnuo onda sa onom izjavom i Azmir se iskesirao..mada vidjecemo jel tacna Acina informacija ili stranica kluba !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ljudi nacuo sam nesto ebenooo
u pozitivnom smislu naravno, al vam necu rec jer mozda grijesim 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Yebem ga ja il si cuo il nisi, ne mozes ti pogrijesit ako si tako cuo, i ti si nas poceo karat izgledaDoeTz je napisao/la:Ljudi nacuo sam nesto ebenooo![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Past' će nam stranica džaba.NYKnicks Fan je napisao/la:Pratite fksloboda. ba

nije nikad ni prest'oklasik je napisao/la:Yebem ga ja il si cuo il nisi, ne mozes ti pogrijesit ako si tako cuo, i ti si nas poceo karat izgledaDoeTz je napisao/la:Ljudi nacuo sam nesto ebenooo![]()

Pun mi je vise k.urac insajdera,informacija,mahalski..jucer se pise danas ili sutra pojacanje,evo vidim nista,ovdje svako ima informacija,ko da nam dolazi Drogba ili Ronaldinho pa se ne smije reci..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Druze, nema ovdje ba niko pojma, sta se palis bezzze......jedini koji znaju su predsjednik, direktor i sef.....vidis da je zayebancija. Nema vise insajdera......zaboravimo na njih.harry_90 je napisao/la:Pun mi je vise k.urac insajdera,informacija,mahalski..jucer se pise danas ili sutra pojacanje,evo vidim nista,ovdje svako ima informacija,ko da nam dolazi Drogba ili Ronaldinho pa se ne smije reci..
Hajde nam reci ako ima sta novo
Jay-Jay OkochaMIsija je napisao/la:Hajde nam reci ako ima sta novo

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Chinaglia je napisao/la:nije nikad ni prest'oklasik je napisao/la:Yebem ga ja il si cuo il nisi, ne mozes ti pogrijesit ako si tako cuo, i ti si nas poceo karat izgledaDoeTz je napisao/la:Ljudi nacuo sam nesto ebenooo![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
boze svasta
pa prije mjesec dana ste hvalili kako je odlicno sto ne cure informacije , sad vam se ne svidja hehehe
i ovo oko predstavljanja igraca..sta sad tu nevalja? jel prvi clanak da je Ordagic tu i da je Kostic tu izasao na sluzbenoj stranici? JESTE naravno...jel prvi intervju sa igracima nakon potpisa izasao na sluzbenoj ? jest naravno - sta sad tu nevalja...dakle prvo stranica kluba, pa idemo dalje..i ovo oko Zebe odmah se intervenisalo
i slikanje ce logicno bit kad dodju u TZ, kad bude i pravo predstavljanje..nece lik vodit pr-a i fotoreportera sa sobom na pregovore oko ugovora

pa prije mjesec dana ste hvalili kako je odlicno sto ne cure informacije , sad vam se ne svidja hehehe
i ovo oko predstavljanja igraca..sta sad tu nevalja? jel prvi clanak da je Ordagic tu i da je Kostic tu izasao na sluzbenoj stranici? JESTE naravno...jel prvi intervju sa igracima nakon potpisa izasao na sluzbenoj ? jest naravno - sta sad tu nevalja...dakle prvo stranica kluba, pa idemo dalje..i ovo oko Zebe odmah se intervenisalo
i slikanje ce logicno bit kad dodju u TZ, kad bude i pravo predstavljanje..nece lik vodit pr-a i fotoreportera sa sobom na pregovore oko ugovora
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Administracija:ultrasstyle_tz je napisao/la:..nece lik vodit pr-a i fotoreportera sa sobom na pregovore oko ugovora
Direktor: Sabahudin Saša Vugdalić
Generalni sekretar: Ekrem Ibrić
Koordinator Omladinskog pogona: Sakib Malkočević
Sekretar Omladinskog pogona: Željko Mitrić
Tehnički sekretar Omladinskog pogona: Nihad Mujezinović
Pravna pitanja: Semir Salihović
PR: Jasenko Jeremić
Marketing: Emir Ribić
Sta ce neko voditi PR-a kad evo imamo....valjda PR ima mobillni aparat sa kamerom....koliko vidim svi klubovi zabiljeze potpisivanje ugovora....mozda nam trebaju volonteri i za ovo.
Vjerovatno ce biti nesto na prozivci, al trebali su onda pricekat i napravit Evropsku furku
Nullius in verba
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
taj PR apspekt u klubu se moze puno unaprijediti, to svi znamo..ali eto nije da se ne radi, vracam se na ostatak posta koji sam napisao..Skver je napisao/la:Administracija:ultrasstyle_tz je napisao/la:..nece lik vodit pr-a i fotoreportera sa sobom na pregovore oko ugovora
Direktor: Sabahudin Saša Vugdalić
Generalni sekretar: Ekrem Ibrić
Koordinator Omladinskog pogona: Sakib Malkočević
Sekretar Omladinskog pogona: Željko Mitrić
Tehnički sekretar Omladinskog pogona: Nihad Mujezinović
Pravna pitanja: Semir Salihović
PR: Jasenko Jeremić
Marketing: Emir Ribić
Sta ce neko voditi PR-a kad evo imamo....valjda PR ima mobillni aparat sa kamerom....koliko vidim svi klubovi zabiljeze potpisivanje ugovora....mozda nam trebaju volonteri i za ovo.
a zabiljezit ce i nas PR , nadam se, sve to kad momak dodje prvi put u TZ...ovi ugovori sigurno nisu potpisani u TZ, ili su kao sa Ordagicem potpisani nakon pregovora koji su kako su prosli mogli i propasti, pa zato nece Azmir voditi sa sobom tog PR-a na pregovore..ovako kad momak dodje 24-og na prozivku sve ce se odraditi
tj i ja se nadam da hoce, kao i vi..i slikanje i predstavljanje , jer taj dio vezan za PR i ja se slazem apsolutno se stvarno mora unaprijediti i podici na veci nivo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.