Skinuo sa neke stranice, nisam ja bio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Prati zelju lakse ce i biti.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:07U ovoj ligi titulu ne osvaja dobar tim, nego najmanje loš. Ovdje dobrog nema. Iz kola u kolo, pratim samo zbog imena FK Sarajevo, sve ostalo je muka za želudac.
Treća zaredom 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Naravno da nijeZip je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:09Nije ni cudo sto se osjecaju popisano, ponizeno i jadno.
Samo neka tako ostane.
Gazi Sarajevo sve redom. Titula ce se slaviti aBd. Bez obzira sto ima onih koji kazu da titula nije napredak![]()
bp locations near me
I husref je osvojio pa je otjeran jer smo rekli da zelimo napredak. Ako je ovo napredak ja sam miki maus
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Samo budala moze reci da je loše na +8 al treba biti realan i reći da igramo loše u proljetnom dijelu.
8 bodEva ispred, milina. Bitno je sto smo iskoristili kikseve konkurenata.
Samo nam **** raspored u pm. Srijeda polufinale kupa protiv Cityja, pa ponedjeljak Velež. I sa 2 remija zadovoljan bi bio.
Samo nam **** raspored u pm. Srijeda polufinale kupa protiv Cityja, pa ponedjeljak Velež. I sa 2 remija zadovoljan bi bio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Evo ja cu ti reci zasto. Zato sto ti koji i danas traze dlaku u jajetu, imaju ego do neba. Srali suprije mjesec dana, nakon svake utakmice nisi mogao ostati od njih. Niko od nas nije bio zadovoljan, ali par forumasa koji imaju zestokih mentalnih problema ce traziti dlaku u jajetu taman da na grbavici zelji 5 komada zabijes. Ti isti navijaju da izgubimo samo zato da mogu reci “jesam vam rekao” da mogu glumiti face pred Semom zvanim “saim se”. Pricekaj 10-20 minuta dok dotici objavi status na facebooku, pa ces ga moci procitati i ovdje.Cora1946 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:05Cestitke momcima i strucnom stabu na zasluzenoj pobjedi.
Daleko je ovo od onoga koliko ova ekipa moza, ali isto tako mnogo bolje od svih dosadasnjoh predstava ove polusezone. Dosta bolje smo izgledali prema naprijed. Ne znam zasto pjenite oko tog povlacenja, to je sasvim prirodan proces u ovakvim utakmicama gdje jedan gol odlucuje, da smo bili dovoljno pametni i rijesili u prvom poluvremenu sa 2 3 razlike druga bi prica bila, ne mozemo mi vrsiti visoki presing i onda njima kstavljati prostor nazad da izjednace pogotovo jer ne igramo protiv ekipe iz donjeg dijela tabele nego protiv drugoplasiranog. Cak sta vise, opet mi bolje otvaramo drugo poluvrijeme, opet mi stvaramo prilike a onda oni preuzimaju inicijativu i pored toga opet mi imamo bolje prilike, komotno smo im danas mogli 5 golova uvaliti a vi predstavljate isto kao da smo se branili sa 11 igraca cijelo drugo poluvrijeme...
Ovaj napredak u igri me raduje i to mi je u ovom trenutku najbitnije, nadam se da cemo izgledati sve bolje kako sezona bude odmicala i da ovo nece biti igra toplo-hladno.
PSPHM
Idi navijaj za Man City onda.Pantelija je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:12Naravno da nijeZip je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:09Nije ni cudo sto se osjecaju popisano, ponizeno i jadno.
Samo neka tako ostane.
Gazi Sarajevo sve redom. Titula ce se slaviti aBd. Bez obzira sto ima onih koji kazu da titula nije napredak![]()
bp locations near me
I husref je osvojio pa je otjeran jer smo rekli da zelimo napredak. Ako je ovo napredak ja sam miki maus
BRAVOOOOO MOMCIII

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 03 apr 2021, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
3-ca titula za redom,idemo i kup uzeti.
Drugi nek uzivaju u igrama svojih klubova.
Nekima je gol misaona imenica
Drugi nek uzivaju u igrama svojih klubova.
Nekima je gol misaona imenica
-
- Kontakt:
Sad ce panteliju prozvati husrefoljubcem 

Ja zelim napredak kluba jer imamo sve sto treba za to a ne da budem necija podguzna muha i dupelizac
Jbg tu se razlikujemo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Koliko ono mora biti bezobrazno nakon ovog videa da kaze da se osjeca ponizeno i popisano i da titula nije napredak.
Nemam rijeci.
Svaka cast igracima i ss. Ovako se slave pobjede voljenog kluba. Slavite, uzivajte...

Nemam rijeci.
Svaka cast igracima i ss. Ovako se slave pobjede voljenog kluba. Slavite, uzivajte...
Ti pasojedi su klub spasili od gasenja.... Pa biznismene sto ti ne ulozis....
Tacno vidis da je nekim muka sto smo uzeli, nema ovdje 1/3 navijača Sarajeva, otvoreni forum na kojem svako moze da se predstavlja kako hoce i pise ovako...
Samo gazi Sarajevo...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Bil ti ulagao novac u nesto sto nije tvoje ?
Kad se mogne privatizovati onda ce covjek i uloziti novac.
Ovo je isto dobro kako radi 2 titule 1 kup i sad smo prvi.
Najjaci komentar.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:07U ovoj ligi titulu ne osvaja dobar tim, nego najmanje loš. Ovdje dobrog nema. Iz kola u kolo, pratim samo zbog imena FK Sarajevo, sve ostalo je muka za želudac.
+1000
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jel te ko sta pito?Kockoglavi je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:11Prati zelju lakse ce i biti.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:07U ovoj ligi titulu ne osvaja dobar tim, nego najmanje loš. Ovdje dobrog nema. Iz kola u kolo, pratim samo zbog imena FK Sarajevo, sve ostalo je muka za želudac.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kao sto sam sinoc prognozirao 1:0, tako je i zavrsilo. Igra se tvrdo, na gol vise i to je to. Fali tu kreativnosti dosta u ekipi, zbog toga se i ne moze nesto narocito ofanzivno igrati. Jako bitna pobjeda, sto zbog razlike na tabeli, tako i zbog samopouzdanja ekipe. U srijedu ce biti mozda ovo i jedan od nacina kako pobjediti Tuzlu City.
Sto se tice individualnog nastupa, rekao bih standardno. Kovacevic siguran na golu, u ovoj polusezoni je nas najbolji i najkonstantniji igrac. Stoperski par Milicevic - Dupovac na visini zadatka u defanzivi, u napadu su u prvom poluvremenu oni bili prvi kreatori napada (sto je lose za ekipu koja gaji visoke ambicije). Pidro krenuo u utakmicu zaista dobro, sto je utakmica vise odmicala kraju on je gubio na koncentraciji i pravio greske. Razlog je jasan mrtvo forsiranje lijeve strane i u fazi napada i u fazi odbrane, sve je islo preko Pidre i lijeve strane, naravno to je forsirao Pejovic. Oremus korektno odradjeno. Pejovic, standardno katastrofalan, broj izgubljenih lopti je dvocifren, u fazi napada gura konstanto lijevu stranu kao da nista drugo ne zna odigrati. Znaci ili gura loptu Pidri ili Milanovicu ili stoperskom dvojcu. Adukor, prvo poluvrijeme odlican, drugo nesto slabije, ali jos fali mala doza samopouzdanja, odradio je svoj posao sasvim korektno. Milanovic, sve isto kao Pidro, samo sto je on izasao, pa se nisu docekale njegove greske. Fanimo, danas od prve do zadnje minute najbolji igrac, zabio je gol, pokazao svoje kvalitete. Mesanovic, nista, ali bas nista ne mogu reci za njega, da ga kontam kao desetku ne ide jer to nije, jedina rijec koja se moze sa njim povezati jeste eksperiment. Cijelu polusezonu sa njim se eksperimentise. Handzic, standardan, odradio svoj dio posla. Povratnik u sastav Jukic, imao dva prodora, vidi se da ima kvalitet i da moze praviti visak i prevagu na terenu, samo da ga povrede zaobidju. U prvoj situaciji je morao dodati loptu u sredini Mesanovicu ili Handzicu nisam siguran ko je bio, dok je u drugoj situaciji on morao sustati, a ne dodavati Cmiljanicu. Susic, sta reci veliki majstor, kada je na terenu imas igru i znas da ce stvoriti neku sansu, sto je i uradio, od postignutog gola, cekalo se da Susic udje i da on iskreira sansu, steta sto mu Cmiljanic nije namjestio loptu za sut. Hodzic,za prikazano odlican. Cmiljanic, premalo minuta da bi mogao nesto komentarisati, kao sto sam vec napisao, u onoj situaciji je morao ranije dati loptu Susicu da ovaj suta po golu, a ne onako oklijevati, pa zavrsiti u bloku, ali to je dokaz da zeli da igra, da se zeli nametnuti. Ocekujem drasticno vise minuta za njega u nastavku sezoni, kao i za Zinedina Mustedanagica.
Samo cu reci, da su naredne dvije sedmice kljucne. U njima mozemo rijesiti prvenstvo, a u Kupu obezbjediti finale.
Sto se tice individualnog nastupa, rekao bih standardno. Kovacevic siguran na golu, u ovoj polusezoni je nas najbolji i najkonstantniji igrac. Stoperski par Milicevic - Dupovac na visini zadatka u defanzivi, u napadu su u prvom poluvremenu oni bili prvi kreatori napada (sto je lose za ekipu koja gaji visoke ambicije). Pidro krenuo u utakmicu zaista dobro, sto je utakmica vise odmicala kraju on je gubio na koncentraciji i pravio greske. Razlog je jasan mrtvo forsiranje lijeve strane i u fazi napada i u fazi odbrane, sve je islo preko Pidre i lijeve strane, naravno to je forsirao Pejovic. Oremus korektno odradjeno. Pejovic, standardno katastrofalan, broj izgubljenih lopti je dvocifren, u fazi napada gura konstanto lijevu stranu kao da nista drugo ne zna odigrati. Znaci ili gura loptu Pidri ili Milanovicu ili stoperskom dvojcu. Adukor, prvo poluvrijeme odlican, drugo nesto slabije, ali jos fali mala doza samopouzdanja, odradio je svoj posao sasvim korektno. Milanovic, sve isto kao Pidro, samo sto je on izasao, pa se nisu docekale njegove greske. Fanimo, danas od prve do zadnje minute najbolji igrac, zabio je gol, pokazao svoje kvalitete. Mesanovic, nista, ali bas nista ne mogu reci za njega, da ga kontam kao desetku ne ide jer to nije, jedina rijec koja se moze sa njim povezati jeste eksperiment. Cijelu polusezonu sa njim se eksperimentise. Handzic, standardan, odradio svoj dio posla. Povratnik u sastav Jukic, imao dva prodora, vidi se da ima kvalitet i da moze praviti visak i prevagu na terenu, samo da ga povrede zaobidju. U prvoj situaciji je morao dodati loptu u sredini Mesanovicu ili Handzicu nisam siguran ko je bio, dok je u drugoj situaciji on morao sustati, a ne dodavati Cmiljanicu. Susic, sta reci veliki majstor, kada je na terenu imas igru i znas da ce stvoriti neku sansu, sto je i uradio, od postignutog gola, cekalo se da Susic udje i da on iskreira sansu, steta sto mu Cmiljanic nije namjestio loptu za sut. Hodzic,za prikazano odlican. Cmiljanic, premalo minuta da bi mogao nesto komentarisati, kao sto sam vec napisao, u onoj situaciji je morao ranije dati loptu Susicu da ovaj suta po golu, a ne onako oklijevati, pa zavrsiti u bloku, ali to je dokaz da zeli da igra, da se zeli nametnuti. Ocekujem drasticno vise minuta za njega u nastavku sezoni, kao i za Zinedina Mustedanagica.
Samo cu reci, da su naredne dvije sedmice kljucne. U njima mozemo rijesiti prvenstvo, a u Kupu obezbjediti finale.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 03 apr 2021, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️