FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BocaJuniors1905
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 17 avg 2025, 21:59

Tritolone je napisao/la:
17 avg 2025, 21:43
Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.

Spominje se također da Newcastle zeli Frattesia i da bi mogli ponuditi 40 mil € ali mislim da to nije realno.

A ostalo je svega 14 dana mercata, i 7 dana do pocetka sezone. Ne mirise na dobro.
S ovom prodajom Atalanti napravila se razlika u parama da vam prodaju Lukmana, oni malo jeftinije dobili Nikolu vi Lukmana i svi sretni
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 avg 2025, 22:13

Vidit cemo, evo Lookman se vraca za Italiju. Mozda i bude kao vas transfer sa Koopom
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 17 avg 2025, 22:47

BocaJuniors1905 je napisao/la:
17 avg 2025, 21:59
Tritolone je napisao/la:
Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.

Spominje se također da Newcastle zeli Frattesia i da bi mogli ponuditi 40 mil € ali mislim da to nije realno.

A ostalo je svega 14 dana mercata, i 7 dana do pocetka sezone. Ne mirise na dobro.
S ovom prodajom Atalanti napravila se razlika u parama da vam prodaju Lukmana, oni malo jeftinije dobili Nikolu vi Lukmana i svi sretni
Kakvo jeftinije, preplatili ga. Vrijedi 10 miliki max.
1921

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 17 avg 2025, 22:55

GeriOldman je napisao/la:
17 avg 2025, 22:47
BocaJuniors1905 je napisao/la:
17 avg 2025, 21:59
Tritolone je napisao/la:

Kakvo jeftinije, preplatili ga. Vrijedi 10 miliki max.
Ma glavnom sad će vam prodati Lukmana, ne znam šta ste zapeli za njega, bolji je Tiram
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.