S ovom prodajom Atalanti napravila se razlika u parama da vam prodaju Lukmana, oni malo jeftinije dobili Nikolu vi Lukmana i svi sretniTritolone je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:43Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.
Spominje se također da Newcastle zeli Frattesia i da bi mogli ponuditi 40 mil € ali mislim da to nije realno.
A ostalo je svega 14 dana mercata, i 7 dana do pocetka sezone. Ne mirise na dobro.
FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Vidit cemo, evo Lookman se vraca za Italiju. Mozda i bude kao vas transfer sa Koopom
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Kakvo jeftinije, preplatili ga. Vrijedi 10 miliki max.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:59S ovom prodajom Atalanti napravila se razlika u parama da vam prodaju Lukmana, oni malo jeftinije dobili Nikolu vi Lukmana i svi sretniTritolone je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:43Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.
Spominje se također da Newcastle zeli Frattesia i da bi mogli ponuditi 40 mil € ali mislim da to nije realno.
A ostalo je svega 14 dana mercata, i 7 dana do pocetka sezone. Ne mirise na dobro.
1921
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma glavnom sad će vam prodati Lukmana, ne znam šta ste zapeli za njega, bolji je TiramGeriOldman je napisao/la: ↑17 avg 2025, 22:47Kakvo jeftinije, preplatili ga. Vrijedi 10 miliki max.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:59S ovom prodajom Atalanti napravila se razlika u parama da vam prodaju Lukmana, oni malo jeftinije dobili Nikolu vi Lukmana i svi sretniTritolone je napisao/la: ↑17 avg 2025, 21:43Znam da se to ne gleda tako ali evo sa ovim transferom ispada kao da smo ove sezone potrosili 10-12 mil €. S obzirom na rekordnu zaradu prosle sezone odrađen mercato ej sramotan. Lookman je navodno nedodirljiv i mislim da nema veze sa novcima koliko sa tim da Atalanta jednostavno ne zeli izac njemu u susret i prodat ga tamo gdje on zeli. Spominjao se Kone opet danas kao nije gotovo i mozda bi Roma pristala ako bi ponuda bila oko 50 mil €. Sollet je opcija za obranu i trebala bi biti posudba u tom slucaju s obzirom da on ima nekakvu optuzbu za silovanje, osim njega i onaj francuz iz Seville je aktualan koji je kao dogovorio sve sa Leverkusenom ali bi radije presao kod nas pa ceka ponudu. Kad bi recimo ta 3 transfera prosla to bi bilo 130 mil € minimalno, sta mi je nevjerojatno uz sve prodaje.
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.