FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 02 sep 2009, 17:37

A znam da sam se uvijek mog'o uzdat' u Bekrića..nije me bilo strah kad je kod njega lopta bila..a sad hmm.. :? :arrow:

ado maniac
Kontakt:

Post Postao/la ado maniac » 02 sep 2009, 18:05

Seyo_TM je napisao/la:pa sta ti radis cijelo vrijeme :mrgreen:
Ja sam misljenja da golmanu i odbrani treba davati vecu podrsku (ako je to moguce) zbog samopouzdanja jer je to najnezahvalnija pozicija (golman), greske su kobne i zbog toga biti "strpljiviji"...uopste ja ne pljujem na bekrica, ako si mislio da govorim za njegov talenat, samo iznosim cinjenicu da je u uzasnoj formi i u njemu vidim veceg krivca od sehica! Govorio sam da nam je citav ofazivni dio lose odigrao ali je bekric imao najbolju priliku...
jbg kod gola, bucan lose izbio, culum slabo skocio, seha krenuo pa stao i od te trojice uvijek se golman najvise krivi, tako je oduvijek i bilo, jbg takva je pozicija.
Fakat smo previse otisli u ovu dubiozu...

Zna li se ista oko potpisivanja sa mihajlovicem?
mozes li mi reci nesto vise o mihajlovicu.ko je i gdje je igrao i sta igra?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 sep 2009, 18:09

Bekrić je uzeo sebi malo povlaštenje u klubu. On ako napravi akciju hoće da je i završi sam i da njemu pripadnu zasluge. Recimo kod onog pokušaja loba je imao dosta boljih rješenja. Osim ovo neće trpjeti, jer svi znamo o kakvom se stručnjaku radi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 02 sep 2009, 18:11

LIvada je napisao/la:edin visca u zelji..jel zna ko sta vise??

U to bi bez sumnje bilo najvece pojacanje.
AMAR OSIM!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 sep 2009, 18:14

kalimero je napisao/la:

Uz Ćuluma..naravno :P

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 02 sep 2009, 20:00

kalimero je napisao/la:

Bio je na treningu!Vjerovatno ce biti proban kroz ove predstojece prijateljske utakmice!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 02 sep 2009, 20:02

Super pojacanje,:D Jel on bio na probi u hajduku??
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 02 sep 2009, 20:05

Dzoka The maniacs je napisao/la:Super pojacanje,:D Jel on bio na probi u hajduku??
Jest

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 sep 2009, 20:38

JoinUnion je napisao/la:
kalimero je napisao/la:

Bio je na treningu!Vjerovatno ce biti proban kroz ove predstojece prijateljske utakmice!
Jel fkt bio kako se pokazo ako si već bio :?: :arrow:

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 02 sep 2009, 20:55

Bilo bi mi drago, ako je istina...Momak je bio na probi u hajduku, te je, kako pisu hrvatski mediji, a i navijaci hajduka na forumu, zadovoljio kvalitetom...Samo ne znam otkud sad kod nas!!!!

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 02 sep 2009, 20:58

nikad nisam previse komentarisao igrace ali evo kad se vec prica,krvici sa "samo bod" su sehic koji je napravio tu gresku,bekric koji je bio izgubljen i culum koji je jedva izdrzao do kraja a i los je bio ruku na srce...ovaj visca bilo je 0o njemu price i prije ali evo sad ocito je tu i uz ovog mihajlovica mogli bi se fino uigrati za ovih 15-tak dana i pobjeda u travniku aBd

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 sep 2009, 21:18

http://www.****
Posjetite ;)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 02 sep 2009, 21:20

al_akhisari je napisao/la:
Bilo bi mi drago, ako je istina...Momak je bio na probi u hajduku, te je, kako pisu hrvatski mediji, a i navijaci hajduka na forumu, zadovoljio kvalitetom...Samo ne znam otkud sad kod nas!!!!

Ni meni nije jasno i Ibricic je rekao kako je Visca bio dobar na pripremnim tekmama i kako ce sigurno biti medju 18.NA indexu isto tako pise da je zadovoljio,ali jos bolje eto ga nama valjda ce proc mada se sa Osimom nikad ne zna.
AMAR OSIM!

ADMIR
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR » 02 sep 2009, 22:18

Bekrić je jedan kreten,ogroman kreten....
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 02 sep 2009, 22:55

Nazalost nisam gledao pjanica kako brani, rekao sam ocito, sto ce reci da ne nemogu tvrdit 100%, al' ako guso ima prednost ispred njega, onda i to govori mnogo toga.

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 02 sep 2009, 23:29

Samo Zeljo je napisao/la:nikad nisam previse komentarisao igrace ali evo kad se vec prica,krvici sa "samo bod" su sehic koji je napravio tu gresku,bekric koji je bio izgubljen i culum koji je jedva izdrzao do kraja a i los je bio ruku na srce...ovaj visca bilo je 0o njemu price i prije ali evo sad ocito je tu i uz ovog mihajlovica mogli bi se fino uigrati za ovih 15-tak dana i pobjeda u travniku aBd
Sta si ti fakat gledao Culum je bio kljucni igrac utakmice onaj koji je presjekao sijaset napada Slavije i cak stizao povuci loptu naprijed i organizovati par opasnih napada ako ne najbolji na terenu onda jedan od najboljih istina nije ga bilo pred kraj utakmice nakon par pogibeljnih startova nad njim koji nisu sankcionisani od strane sudija!

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 03 sep 2009, 00:51

JoinUnion je napisao/la:
Samo Zeljo je napisao/la:nikad nisam previse komentarisao igrace ali evo kad se vec prica,krvici sa "samo bod" su sehic koji je napravio tu gresku,bekric koji je bio izgubljen i culum koji je jedva izdrzao do kraja a i los je bio ruku na srce...ovaj visca bilo je 0o njemu price i prije ali evo sad ocito je tu i uz ovog mihajlovica mogli bi se fino uigrati za ovih 15-tak dana i pobjeda u travniku aBd
Sta si ti fakat gledao Culum je bio kljucni igrac utakmice onaj koji je presjekao sijaset napada Slavije i cak stizao povuci loptu naprijed i organizovati par opasnih napada ako ne najbolji na terenu onda jedan od najboljih istina nije ga bilo pred kraj utakmice nakon par pogibeljnih startova nad njim koji nisu sankcionisani od strane sudija!
brate na stranu sto nam je drag svima,ali onda ti ocito nisi gledao tekmu,pa on ne da se izgubio,malo je reci isto kao da se prepao,mogu i ja u prazno trcati nikakav problem ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 sep 2009, 01:09

ADMIR je napisao/la:Bekrić je jedan kreten,ogroman kreten....

Na osnovu čega znaš da je kreten.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 sep 2009, 01:15

nije bekric nikakav kreten, on je jedan od boljih igraca u zelji ako ne i najbolji samo sto smo ga mi malo izvikali i onda se on malo nafurao i misli da je nezamjenjljiv...a svi dobro znamo da kod amara nema kurcenja i izmisljanja tople vode, pa tako da ga je izveo prije kraja tekme i pokazao mu da moze i on na klupu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 sep 2009, 01:22

Bekrić se poceo opasno preseravati na terenu u zadnje vrijeme,to je cinjenica...u Lukavici je imao slobodnog igraca na drugoj stativi ali on glumi Ibrahimovica i nesto potkopava loptu...e tako nece moci kod Amara,možda je to tako moglo kod Krunica ili Hotica ali kod Amara nece sigurno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, mavi i 37 gostiju.