Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mozes li mi reci nesto vise o mihajlovicu.ko je i gdje je igrao i sta igra?Seyo_TM je napisao/la:pa sta ti radis cijelo vrijeme![]()
Ja sam misljenja da golmanu i odbrani treba davati vecu podrsku (ako je to moguce) zbog samopouzdanja jer je to najnezahvalnija pozicija (golman), greske su kobne i zbog toga biti "strpljiviji"...uopste ja ne pljujem na bekrica, ako si mislio da govorim za njegov talenat, samo iznosim cinjenicu da je u uzasnoj formi i u njemu vidim veceg krivca od sehica! Govorio sam da nam je citav ofazivni dio lose odigrao ali je bekric imao najbolju priliku...
jbg kod gola, bucan lose izbio, culum slabo skocio, seha krenuo pa stao i od te trojice uvijek se golman najvise krivi, tako je oduvijek i bilo, jbg takva je pozicija.
Fakat smo previse otisli u ovu dubiozu...
Zna li se ista oko potpisivanja sa mihajlovicem?
LIvada je napisao/la:edin visca u zelji..jel zna ko sta vise??
Uz Ćuluma..naravnokalimero je napisao/la:LIvada je napisao/la:edin visca u zelji..jel zna ko sta vise??
U to bi bez sumnje bilo najvece pojacanje.
Bio je na treningu!Vjerovatno ce biti proban kroz ove predstojece prijateljske utakmice!kalimero je napisao/la:LIvada je napisao/la:edin visca u zelji..jel zna ko sta vise??
JestDzoka The maniacs je napisao/la:Super pojacanje,:D Jel on bio na probi u hajduku??
Jel fkt bio kako se pokazo ako si već bioJoinUnion je napisao/la:Bio je na treningu!Vjerovatno ce biti proban kroz ove predstojece prijateljske utakmice!kalimero je napisao/la:LIvada je napisao/la:edin visca u zelji..jel zna ko sta vise??
Bilo bi mi drago, ako je istina...Momak je bio na probi u hajduku, te je, kako pisu hrvatski mediji, a i navijaci hajduka na forumu, zadovoljio kvalitetom...Samo ne znam otkud sad kod nas!!!!LIvada je napisao/la:edin visca u zelji..jel zna ko sta vise??
al_akhisari je napisao/la:Bilo bi mi drago, ako je istina...Momak je bio na probi u hajduku, te je, kako pisu hrvatski mediji, a i navijaci hajduka na forumu, zadovoljio kvalitetom...Samo ne znam otkud sad kod nas!!!!LIvada je napisao/la:edin visca u zelji..jel zna ko sta vise??
Sta si ti fakat gledao Culum je bio kljucni igrac utakmice onaj koji je presjekao sijaset napada Slavije i cak stizao povuci loptu naprijed i organizovati par opasnih napada ako ne najbolji na terenu onda jedan od najboljih istina nije ga bilo pred kraj utakmice nakon par pogibeljnih startova nad njim koji nisu sankcionisani od strane sudija!Samo Zeljo je napisao/la:nikad nisam previse komentarisao igrace ali evo kad se vec prica,krvici sa "samo bod" su sehic koji je napravio tu gresku,bekric koji je bio izgubljen i culum koji je jedva izdrzao do kraja a i los je bio ruku na srce...ovaj visca bilo je 0o njemu price i prije ali evo sad ocito je tu i uz ovog mihajlovica mogli bi se fino uigrati za ovih 15-tak dana i pobjeda u travniku aBd
brate na stranu sto nam je drag svima,ali onda ti ocito nisi gledao tekmu,pa on ne da se izgubio,malo je reci isto kao da se prepao,mogu i ja u prazno trcati nikakav problemJoinUnion je napisao/la:Sta si ti fakat gledao Culum je bio kljucni igrac utakmice onaj koji je presjekao sijaset napada Slavije i cak stizao povuci loptu naprijed i organizovati par opasnih napada ako ne najbolji na terenu onda jedan od najboljih istina nije ga bilo pred kraj utakmice nakon par pogibeljnih startova nad njim koji nisu sankcionisani od strane sudija!Samo Zeljo je napisao/la:nikad nisam previse komentarisao igrace ali evo kad se vec prica,krvici sa "samo bod" su sehic koji je napravio tu gresku,bekric koji je bio izgubljen i culum koji je jedva izdrzao do kraja a i los je bio ruku na srce...ovaj visca bilo je 0o njemu price i prije ali evo sad ocito je tu i uz ovog mihajlovica mogli bi se fino uigrati za ovih 15-tak dana i pobjeda u travniku aBd
ADMIR je napisao/la:Bekrić je jedan kreten,ogroman kreten....