Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Papastathopoulos je napisao/la:Nemoj zajebavat:sad:

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da,6 mjeseci odmara. 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
A pa **** ti
znaci, prve tri tekme kvalifikacija bez njega, minimalno 
brz oporavak Seo

brz oporavak Seo

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost najgore moguce vijesti.
Mozda nije lijepo za reci ali vratilo mu se ono za Jesea.
Zelim mu sto brzi oporavak iako je realno da ga tek vidimo u drugom dijelu sezone.
Mozda nije lijepo za reci ali vratilo mu se ono za Jesea.
Zelim mu sto brzi oporavak iako je realno da ga tek vidimo u drugom dijelu sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
treba se paziti, jer ga ovakve povrede mogu itekako unazaditi. nek se što brže oporavi.
Drzi se momciluka.
Ako su u pitanju potrgani ligamenti, to nije 6 vec bar 8 mjeseci pauze. A jos dok se vrati na teren, ode citava sezona. Steta.

Ako su u pitanju potrgani ligamenti, to nije 6 vec bar 8 mjeseci pauze. A jos dok se vrati na teren, ode citava sezona. Steta.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Budi jak brate, tvoji Bosanci su uz tebe.

Šta ti pricaš neznalico jedna ? Jesi ti možda medicinu diplomirao? Ljudi iz S04 objavili kako ce izbivati 6 mjeseci, a ti ovdje nama soliš pamet.rope11 je napisao/la:Ako su u pitanju potrgani ligamenti, to nije 6 vec bar 8 mjeseci pauze. A jos dok se vrati na teren, ode citava sezona. Steta.
Nemoj tih svojih prognoza, drži se fangle i mistrije.
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 24 avg 2014, 11:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Obrali smo bostan
Džaba nam Seo rušilac kad je stalno povrijeđen baš je baksuz
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakva šteta.
Sad se svi vratite malo unazad, pa skontajte šta ste pisali kada je Seo izbio Jesea i kada mu je sjebo ligamente. Bog vraća sve, pogotovo jer ste ga svi podržavali i govorili neka ga je slomio, bla bla bla...
Karma is a bitch.

Sad se svi vratite malo unazad, pa skontajte šta ste pisali kada je Seo izbio Jesea i kada mu je sjebo ligamente. Bog vraća sve, pogotovo jer ste ga svi podržavali i govorili neka ga je slomio, bla bla bla...
Karma is a bitch.
dobro si ovo napisao baš smo obrali bostan,Seo se povrijedi ,Spahić se oprostio,Mujdži je trener rekao da ne računa previše na njega ove sezone,kako će da izgleda naša odbranaMozambik je napisao/la:Obrali smo bostan

Zadnja izmjena: zmaj348, dana/u 24 avg 2014, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
samo sam čekao da neko počne pisat' ovakve glupostianonymousHD je napisao/la:Sad se svi vratite malo unazad, pa skontajte šta ste pisali kada je Seo izbio Jesea i kada mu je sjebo ligamente. Bog vraća sve, pogotovo jer ste ga svi podržavali i govorili neka ga je slomio, bla bla bla...
Karma is a bitch.

P.S. mi forumaši smo krivi za povredu Sea, za kaznu svi 6 mjeseci bez jedenja mesa, dok se Seo ne oporavi, te svaki dan 50x udarat' glavom od zid
Salihović do naredne utakmice repke neće imati ni minute na klupi, a uzdamo se u njega na poziciji Lb 
Mislim da će Sušić sada morati pozvat Zukanovića, pa i Bunozu

Mislim da će Sušić sada morati pozvat Zukanovića, pa i Bunozu
Pa nije Seo govorio to, ako se neki ovdje na forumu.anonymousHD je napisao/la:Kakva šteta.![]()
Karma is a bitch.
Kakve veze ima Seo sa tim sto je neko malouman pisao takve komentare?
Belmin6 je napisao/la:
Šta ti pricaš neznalico jedna ? Jesi ti možda medicinu diplomirao? Ljudi iz S04 objavili kako ce izbivati 6 mjeseci, a ti ovdje nama soliš pamet.
Nemoj tih svojih prognoza, drži se fangle i mistrije.

Rehabilitacioni proces kod povrede ligamenata traje najmanje pola godine. Ne znam jos uvijek tacno koje je prirode povreda, ali cinjenica je da ce propustiti skoro citavu sezonu, ako ne i cijelu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- AlfredBorden
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:
Yebem ti mayku 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ali eto, ne mozemo reci da ga je iko povrijedio, sam je sebe nazalost 
Mada je to najmanje bitno, jes' mi zao momciluka u pm

Mada je to najmanje bitno, jes' mi zao momciluka u pm

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Ljiljani87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 42 gosta.