Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BordoArmy88
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 feb 2015, 21:15

T3 će također dobiti Lollipop koliko znam!

http://www.android.com/versions/lollipop-5-0/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.phonearena.com/news/Android- ... wn_id62248" onclick="window.open(this.href);return false; - desna slika je Lollipop UI za Xperia telefone

Pa i to uzmi u obzir! :thumbup:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 feb 2015, 21:17

Kawhi je napisao/la:Mogli ste dati i neke argumente zašto ovaj, zašto onaj :mrgreen:
Zar ti od mene nije dovoljna samo jedna rijec da znas sta trebas raditi?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 feb 2015, 23:47

BordoArmy88 je napisao/la:T3 će također dobiti Lollipop koliko znam!

http://www.android.com/versions/lollipop-5-0/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.phonearena.com/news/Android- ... wn_id62248" onclick="window.open(this.href);return false; - desna slika je Lollipop UI za Xperia telefone

opet sta preferira, koji os, ako zeli nesto novije isprobati, onda windows phone, ako zeli ici na sigurno onda android svakako

inace ovaj OneDrive ludnica, ukljucio automatski upload, sad svaku sliku salje na onedrive, kasnije obrisem bez brige, uvjek znam gdje je mogu naci :)
evo jos microsoft nudi 100 giga za naredne dvije godine - dzaba

ne znam ja sta je ove godine microsoftu, nesto je ovo meni sve sumnjivo, toliko toga zadzabaluka

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 feb 2015, 23:55

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:T3 će također dobiti Lollipop koliko znam!

opet sta preferira, koji os, ako zeli nesto novije isprobati, onda windows phone, ako zeli ici na sigurno onda android svakako

inace ovaj OneDrive ludnica, ukljucio automatski upload, sad svaku sliku salje na onedrive, kasnije obrisem bez brige, uvjek znam gdje je mogu naci :)
evo jos microsoft nudi 100 giga za naredne dvije godine - dzaba

ne znam ja sta je ove godine microsoftu, nesto je ovo meni sve sumnjivo, toliko toga zadzabaluka
Svakako kome je do 'avanture' i bolje kamere - L1020, dok je android odavno u fazonu 'ništa novo, ali imaš po app za bukvalno svaku funkciju i namjenu'.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 feb 2015, 00:01

sinoc caprkam po starom galaxy s plusu, odem na xda, kad ono lollipop :)

galaxy ** iako je star 5 godina vec, i dalje je jako lijep uredjaj

ja cu vjerovatno nakon windows phonea se vratiti na android, vjerovatno ce to biti ili nexus uredjaj ili neki samsungov, posebno samsungov jer ima najbolju podrsku, vamo kad izleti koji leakani ofisl rom, samo ga provučeš kroz odin i to je to, slicno i za nexus

takodjer se planiram vise okrenuti ka androidu, malo vise se "zadati" u taj sistem, vjerovatno ce i nokija na android uskoro pa se pripremam :mrgreen:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 feb 2015, 00:10

QUARESMA 18<<< je napisao/la:sinoc caprkam po starom galaxy s plusu, odem na xda, kad ono lollipop :)

galaxy ** iako je star 5 godina vec, i dalje je jako lijep uredjaj

ja cu vjerovatno nakon windows phonea se vratiti na android, vjerovatno ce to biti ili nexus uredjaj ili neki samsungov, posebno samsungov jer ima najbolju podrsku, vamo kad izleti koji leakani ofisl rom, samo ga provučeš kroz odin i to je to, slicno i za nexus

takodjer se planiram vise okrenuti ka androidu, malo vise se "zadati" u taj sistem, vjerovatno ce i nokija na android uskoro pa se pripremam :mrgreen:
Ja bi od samsunga samo note uzeo, 3 ili 4 svejedno pošto je razlika realno samo u nešto boljem ekranu, ali olovka ga stvarno pretvori u nešto mnogo više od običnog smartphona ili phableta...mada mi je skroz 'lud' i onaj edge...zanimljiva ideja, navodno će izbaciti s6 verziju sa 2 edge ekrana tj na svakoj strani po jedan...pobudalili korejci. :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 feb 2015, 00:22

prije kad sam uzimao u telekomu telefon, na stolu Nokia E7 i Samsung Galaxy S, vamo s lijeve strane dovoljno samo da osjetis kvalitet, plastika vs aluminij, znaci razlika nebo i zemlja, za midi 50 nokia e7 oko 22km, a galaxy s 13-14 km i tako cijena presudi

kasnije, Nokia lumia 1020 vs Note 3, note 3 skuplji za par maraka, al dzaba kad je tu nostalgija odigrala svoju ulogu :D

tada u medjuvremenu je stigao i black update za lumiu koji je dosta unapredio kameru, a ja volim dobru sliku dobar video, u to vrijeme opticka stabilizacija i 41mpx je bilo nesto sasvim novo i must-have, ne kajem se sa lumiom nimalo

jedino sto ti mogu reci da mi je falilo jeste onaj emulator za nintendove stare igre super mario, i tada se taman bio zadao zelde ocarina of time, ehet.

protivio sam se velikim telefonima, kada sam probao nakratno note 3 svidio mi se brzo, bas elegantan telefon, i ona imitacija aluminija je dosta pridonijela, a kakav li je tek sad note 4

naravno budem li prelazio na samsung, samo note linija dolazi u obzir, olovka takodjer tu igra veliku ulogu, volim ja kad je nekad dosadno crtati nesto :)

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 feb 2015, 03:45

QUARESMA 18<<< je napisao/la:prije kad sam uzimao u telekomu telefon, na stolu Nokia E7 i Samsung Galaxy S, vamo s lijeve strane dovoljno samo da osjetis kvalitet, plastika vs aluminij, znaci razlika nebo i zemlja, za midi 50 nokia e7 oko 22km, a galaxy s 13-14 km i tako cijena presudi

kasnije, Nokia lumia 1020 vs Note 3, note 3 skuplji za par maraka, al dzaba kad je tu nostalgija odigrala svoju ulogu :D

tada u medjuvremenu je stigao i black update za lumiu koji je dosta unapredio kameru, a ja volim dobru sliku dobar video, u to vrijeme opticka stabilizacija i 41mpx je bilo nesto sasvim novo i must-have, ne kajem se sa lumiom nimalo

jedino sto ti mogu reci da mi je falilo jeste onaj emulator za nintendove stare igre super mario, i tada se taman bio zadao zelde ocarina of time, ehet.

protivio sam se velikim telefonima, kada sam probao nakratno note 3 svidio mi se brzo, bas elegantan telefon, i ona imitacija aluminija je dosta pridonijela, a kakav li je tek sad note 4

naravno budem li prelazio na samsung, samo note linija dolazi u obzir, olovka takodjer tu igra veliku ulogu, volim ja kad je nekad dosadno crtati nesto :)
Ne bi rekao da je note3 ikada bio skuplji od 1020 za samo 'par maraka', veća je tu razlika. :D

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 10 feb 2015, 13:00

BordoArmy88 je napisao/la: Ne bi rekao da je note3 ikada bio skuplji od 1020 za samo 'par maraka', veća je tu razlika. :D
1020 (BH TELECOM) 1200KM
1020 (Mobis) 1500KM
koliko je onda note3 :?

evo jedna odlicna aplikacija kojom mozete zastiti slike i video :) ne treba se kupovati
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... b8a9ce3e80" onclick="window.open(this.href);return false;

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 feb 2015, 13:55

joj tebe, pa valjda znas gdje sam uzimao telefon, a i tad je note 3 bio nov uredjaj a 1020 tek stigla u ponudu
onda bio je tu i g2, ali dosta je licio onako na prvu na s4, losija kamera,samo 16ggiga memorije, i on screen tipke.

Sent from my Nokia 909

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 feb 2015, 14:21

slika

Maloprodajna cijena sa PDV-om Bh Telecom
Mia San Mia

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 feb 2015, 15:09

I ima li kakvog drugog nacina postarine? Nasao tel. u Sarajevu povoljno. Ali covjek nesiguran u postu. Ne zna ni kako ide. On bi najradije iz ruke u ruku. A treba iz Sar. do Ziv. a nemam ni ja tog iskustva s postama.
Da je bar ljepse vrijeme, pa za cas s autom.
Mia San Mia

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 feb 2015, 15:28

ako si iz Živinica, dođeš na kolodvor u Tuzli i pitaš vozača što ide za Sarajevo da ti donese telefon, meni je tako donio dres iz BG-a :thumbup:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 feb 2015, 15:37

Ma znas kakva je situacija, covjek radi u banci tako da nema bas vremena da to hoda. A za postom je kritican jer je mislio da dobija pare odmah nakon sto preda telefon. A ne bih ni ja naslijepo davao pare. Bit ce na kraju s autom.
Mia San Mia

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 10 feb 2015, 15:46

Imam problem sa prednjom kamerom na Galaxy S4, zadnja radi normalno ali kada hocu da prebacim na prednju zastopa telefon i ne prebaci nikako i na kraju samo izadje skroz iz kamere. Kontam da je kamera pukla ili nesto da bi bilo bar crna podloga ili nesto slicno a ne ovo , ali eto ako je neko imao slican problem da mi kaze, svakako cu odnijeti u servis, imam jos garanciju mada sumnjam da ce mi uracunati :D

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 10 feb 2015, 18:14

Stigao novi update na g3, promijenile se navigacijske tipke (kasnije slika), ostalo jos nisam skontao

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 feb 2015, 18:17

Meni nije ni stari update stigao, tebi već i novi kuknjava
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 10 feb 2015, 18:20

slika ako radi slika, to ovako otpr izgleda

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 10 feb 2015, 20:52

semir01 je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la: Ne bi rekao da je note3 ikada bio skuplji od 1020 za samo 'par maraka', veća je tu razlika. :D
1020 (BH TELECOM) 1200KM
1020 (Mobis) 1500KM
koliko je onda note3 :?

evo jedna odlicna aplikacija kojom mozete zastiti slike i video :) ne treba se kupovati
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... b8a9ce3e80" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima vise takvih aplikacija. Prva aplikacija koju sam skinuo na lumiu 630 je bila tog tipa :D "Photo Lock Free"
Izgleda isto kao to, jedino sto ima reklame na dnu. Nema ono da ti preko citavog ekrana iskoce, samo na dnu se slajdaju. Kako izgleda free verzija tog programa, sto se tice adova i to?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 feb 2015, 21:06

rio_Ferdy88 je napisao/la:Meni nije ni stari update stigao, tebi već i novi kuknjava
probaj u settings-apps- i nadji services framework, pritisni disable zatim clear data

pokusaj uraditi tako par puta i onda provjeri OTA update, ako ne mogne onda probaj preko LG mobile support tool, jer nemoguce je da nemas apdejta

ja da sam na tvom mjestu ja bih se pojeo :mrgreen:
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 10 feb 2015, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 9 gostiju.