prije kad sam uzimao u telekomu telefon, na stolu Nokia E7 i Samsung Galaxy S, vamo s lijeve strane dovoljno samo da osjetis kvalitet, plastika vs aluminij, znaci razlika nebo i zemlja, za midi 50 nokia e7 oko 22km, a galaxy s 13-14 km i tako cijena presudi
kasnije, Nokia lumia 1020 vs Note 3, note 3 skuplji za par maraka, al dzaba kad je tu nostalgija odigrala svoju ulogu
tada u medjuvremenu je stigao i black update za lumiu koji je dosta unapredio kameru, a ja volim dobru sliku dobar video, u to vrijeme opticka stabilizacija i 41mpx je bilo nesto sasvim novo i must-have, ne kajem se sa lumiom nimalo
jedino sto ti mogu reci da mi je falilo jeste onaj emulator za nintendove stare igre super mario, i tada se taman bio zadao zelde ocarina of time, ehet.
protivio sam se velikim telefonima, kada sam probao nakratno note 3 svidio mi se brzo, bas elegantan telefon, i ona imitacija aluminija je dosta pridonijela, a kakav li je tek sad note 4
naravno budem li prelazio na samsung, samo note linija dolazi u obzir, olovka takodjer tu igra veliku ulogu, volim ja kad je nekad dosadno crtati nesto