FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 10 apr 2014, 16:46

samolukavac je napisao/la:
studeni je napisao/la:Ako me sjecanje ne vara kartoni se prenose iz jesenjeg dijela prvenstva, tako da ovo što ti računaš ne mora biti tačan broj kartona.
Ovi igrači su kartone dobili od 16 do 21 kola tako da sigurno je to tačan broj :)
Jesu li igrali sve i jednu utakmicu u ovih 6 kola?! Možda su odradili suspenziju u nekoj od prethodnih utakmica pa sada imaju samo 1 ili 2 kartona (ne znam kako im se računa tekma protiv Troglava)!
Ali sve jedno, uskoro će izaći spisak suspenzija. Ko god da im igra, na terenu će ih naši morati dobiti

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 apr 2014, 17:16

studeni je napisao/la:
studeni je napisao/la:Ako me sjecanje ne vara kartoni se prenose iz jesenjeg dijela prvenstva, tako da ovo što ti računaš ne mora biti tačan broj kartona.
Ovi igrači su kartone dobili od 16 do 21 kola tako da sigurno je to tačan broj :)
Jesu li igrali sve i jednu utakmicu u ovih 6 kola?! Možda su odradili suspenziju u nekoj od prethodnih utakmica pa sada imaju samo 1 ili 2 kartona (ne znam kako im se računa tekma protiv Troglava)!
Ali sve jedno, uskoro će izaći spisak suspenzija. Ko god da im igra, na terenu će ih naši morati dobiti
Protiv troglava se racuna ko da su odradili suspenzije ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 apr 2014, 18:53

Omerović je dobio žuti protiv Iskre u 16 - tom kolu, protiv Igmana u 18 - tom kolu, i sad protiv Slobode u 21 kolu, tako da njega nema sigurno...

Mevkić je dobio u 18 - tom kolu žuti karton protiv Igmana, u 20 - tom kolu protiv Mladosti i 21 kolu protiv Slobode tako da i njega nema...

Salkić je dobio u 18 - tom kolu karton protiv Igmana, pa u 20 -tom kolu protiv Mladosti, i sad u 21 kolu protiv Slobode tako da nema ni njega sigurno...

Isto kao kod nas Čejvanović u 19 - tom kolu protiv Slobode, 20 - tom protiv Čapljine i sad 21 kolu protiv Jedinstva :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 apr 2014, 18:54

samolukavac je napisao/la:Omerović je dobio žuti protiv Iskre u 16 - tom kolu, protiv Igmana u 18 - tom kolu, i sad protiv Slobode u 21 kolu, tako da njega nema sigurno...

Mevkić je dobio u 18 - tom kolu žuti karton protiv Igmana, u 20 - tom kolu protiv Mladosti i 21 kolu protiv Slobode tako da i njega nema...

Salkić je dobio u 18 - tom kolu karton protiv Igmana, pa u 20 -tom kolu protiv Mladosti, i sad u 21 kolu protiv Slobode tako da nema ni njega sigurno...

Isto kao kod nas Čejvanović u 19 - tom kolu protiv Slobode, 20 - tom protiv Čapljine i sad 21 kolu protiv Jedinstva :)
Omerovic je ocistio kartone protiv Troglava to ti ja kazem sto posto a Mevka ima 2 zuta tj ovo mu je bio drugi zuti ;) :D

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 apr 2014, 18:56

cesc4 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Omerović je dobio žuti protiv Iskre u 16 - tom kolu, protiv Igmana u 18 - tom kolu, i sad protiv Slobode u 21 kolu, tako da njega nema sigurno...

Omerovic je ocistio kartone protiv Troglava to ti ja kazem sto posto a Mevka ima 2 zuta tj ovo mu je bio drugi zuti ;) :D
http://www.nsfbih.ba/stranica/155" onclick="window.open(this.href);return false; evo pogledaj ovdje sve vaše utakmice u drugom dijelu pa vidi, ako oni lažu onda i ja lažem :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 apr 2014, 18:59

Drug ja tebe u potpunosti razumijem ali ima i utakmica protiv Troglava gdje je par igraca ocistilo kartone a jedan od njih je i Omerovic ;) Al ne znam eto ja sam cuo od pojedinaca iz kluba da samo Salka i Smajke ne bi trebali igrat ... Ipak vidicemo sutra kad izade ono na stranici saveza :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 apr 2014, 19:03

Eto drug sad je 100 % Salka i Mevka imaju kartone ;) :D

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 10 apr 2014, 19:48

Od iduće sezone na klupi Radničkog će biti Rusko šerpica,njegov prvi asistent Frrrr,trener golmana Škija,fizioterapeut Redža tromina a glasnogovornik Saša.Radnički će puniti stadione širom kantona a i šire.Za Jošik će se tražiti karta više.Bićemo glavna atrakcija u ovoj ligi kakav Ćiro i p. materina.Malo šale nije na odmet u ovom sivilu oko nas.Hajmo SIOUXI šta predviđate u utakmici sa Bratstvom.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 10 apr 2014, 19:54

barbrez je napisao/la:Od iduće sezone na klupi Radničkog će biti Rusko šerpica,njegov prvi asistent Frrrr,trener golmana Škija,fizioterapeut Redža tromina a glasnogovornik Saša.Radnički će puniti stadione širom kantona a i šire.Za Jošik će se tražiti karta više.Bićemo glavna atrakcija u ovoj ligi kakav Ćiro i p. materina.Malo šale nije na odmet u ovom sivilu oko nas.Hajmo SIOUXI šta predviđate u utakmici sa Bratstvom.
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 10 apr 2014, 21:25

Pored postojećeg igračkog kadra i trenera naravno,želje za iduću sezonu Mehanović,Tasić,Trumić,Mujić i Zlatko Tomić.Svi do jednog potrebni Radničkom a bar trojicu pokušati dovesti (vratiti) na kraju ove sezone.I od starta krenuti u juriš na Premier ligu.Ko ima navijače kao što su SIOUXI i zaslužuje Premier ligu.Bolji,jači,brojniji su od 2/3 navijača u toj ligi a ovu su odavno prevazišli.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 apr 2014, 23:53

barbrez je napisao/la:Pored postojećeg igračkog kadra i trenera naravno,želje za iduću sezonu Mehanović,Tasić,Trumić,Mujić i Zlatko Tomić.Svi do jednog potrebni Radničkom a bar trojicu pokušati dovesti (vratiti) na kraju ove sezone.I od starta krenuti u juriš na Premier ligu.Ko ima navijače kao što su SIOUXI i zaslužuje Premier ligu.Bolji,jači,brojniji su od 2/3 navijača u toj ligi a ovu su odavno prevazišli.
Koliko sam ja čuo Trumić i Slomić se na kraju sezone vraćaju nama u Lukavac iz Banovića, i dolazi nam Senad Mujić iz Orašja, a što se tiče Tasića ne znam, on je sad u Foči opet mislim, Mitrović je u Drini Zvornik i igrat će narednu sezonu u Premier ligi sigurno, a Tomić je negdje u Švicarskoj tako da je teško očekivati njegov povratak na Jošik :D

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 11 apr 2014, 12:12

Cuj Radnickom kazna od 1000 km. Zbog čega. Možda zato što imaju najbolje navijače. Fudbalski savez ide na to da na utakmicama bude više sudija, delegata i njihovih posmatrača nego nas navijača. Mogu reći da im to ide od ruke, na većini stadiona su uspjeli u tome. Sramota.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 apr 2014, 12:22

barbrez je napisao/la:Cuj Radnickom kazna od 1000 km. Zbog čega. Možda zato što imaju najbolje navijače. Fudbalski savez ide na to da na utakmicama bude više sudija, delegata i njihovih posmatrača nego nas navijača. Mogu reći da im to ide od ruke, na većini stadiona su uspjeli u tome. Sramota.
Uvrijedljive parole/skandiranja/baklje i sl.tome sve se to kažnjava od našeg saveza.Ako si već navijač Radničkog i pratiš stanje kako na terenu tako na tribinama trebao bi to da znaš ;) Navijanje nije samo vas siouxa nego cijelokupni stadion i navijanje nije psovka/je*avanje nekom mater i sl.tome :nene: ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 11 apr 2014, 15:25

Kad vec ocjenjujes kulturu navijanja aj budi posten pa uporedi navijanja tuzlaka i lukavcana na toj utakmici. Ja sam bio na zapadu i dobro sam cuo sta navijaju jedni a sta drugi. Tuzlaci osim hebavanja matere vojvodi i skandiranja seljacke p.... Nisu triput spomenuli slobodu

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 apr 2014, 15:33

lukavac_21 je napisao/la:Kad vec ocjenjujes kulturu navijanja aj budi posten pa uporedi navijanja tuzlaka i lukavcana na toj utakmici. Ja sam bio na zapadu i dobro sam cuo sta navijaju jedni a sta drugi. Tuzlaci osim hebavanja matere vojvodi i skandiranja seljacke p.... Nisu triput spomenuli slobodu
I Sloboda je dobila kaznu.
Pobjeda je bolja od orgazma!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 11 apr 2014, 15:41

Gorki je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la:Kad vec ocjenjujes kulturu navijanja aj budi posten pa uporedi navijanja tuzlaka i lukavcana na toj utakmici. Ja sam bio na zapadu i dobro sam cuo sta navijaju jedni a sta drugi. Tuzlaci osim hebavanja matere vojvodi i skandiranja seljacke p.... Nisu triput spomenuli slobodu
Al u 20 - tom kolu ;)

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la brazzo » 11 apr 2014, 15:51

tvoje subjektivno misljenje ;) ako ikad ove sezone se insistira na podrsci klubu a ne pjevanju protivniku i sl.. ali u onakvim okolnostima nije cudo. A kazna je valjda upravo zbog bakljada sreca i to ih rezu po defaultu :/ tacno ovaj savez odnosno loga postoji samo da namaknu pare za repku( i to samo A) a ostalo ih ni najmanje ne zanima..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 apr 2014, 15:58

Gorki je napisao/la:
Al u 20 - tom kolu ;)
Šta si mislio da smo trebali dobiti kaznu i zbog utakmice u Lukavcu ? :D pa mi smo tu bili prisutni kao i ostali navijači a ne organizovano. Da smo cijelo vrijeme je.b. mater sudiji ili bilo kome opet bi Radnički dobio kaznu.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 11 apr 2014, 19:04

Radnički Lukavac - Bratstvo Gračanica: Nedjelja 13 April od 16 sati

Ulaznice: Zapad 5KM, Istok 3KM

Pobjeda i ništa drugo NAPRIJED RADNIČKI :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 apr 2014, 03:06

barbrez je napisao/la:Cuj Radnickom kazna od 1000 km. Zbog čega. Možda zato što imaju najbolje navijače. Fudbalski savez ide na to da na utakmicama bude više sudija, delegata i njihovih posmatrača nego nas navijača. Mogu reći da im to ide od ruke, na većini stadiona su uspjeli u tome. Sramota.
jednostavno zele da ugase najbolju navijacku grupu cijelog mlijecnog puta
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.