NK Zvijezda Gradačac

sony_91
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la sony_91 » 13 okt 2011, 18:55

astra1922 je napisao/la:znal neko ko nam sudi :)
http://nfsbih.net/pdf/sllica10kolo.pdf

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 okt 2011, 19:02

sony_91 je napisao/la:
hvala soni.nesjecam se dali nam je ognjen valjic sudio nekad.dok ta prvog pomocnog prosica znam da je lopov nevideni ima da bude veselo sa ofsajdima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 13 okt 2011, 20:57

astra1922 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
hvala soni.nesjecam se dali nam je ognjen valjic sudio nekad.dok ta prvog pomocnog prosica znam da je lopov nevideni ima da bude veselo sa ofsajdima
Ognjen Valjić nam nije sudio ni jednu utakmicu do sada.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 okt 2011, 21:13

ja sam ga par puta gledao na tv u derbi kola znao je se brate blamirat pred kamerama ,vidjet cemo ja imam osjecaj da nam sudija nece moci oteti mislim da smo kvalitetniji i spremniji da utakmicu rijesimo u svoju korist

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 13 okt 2011, 22:08

Ognjen Valjić je sudija koji i pred tv.kamerama nikada nije sudio kako treba,uvijek je neko imao protekciju.Zvijezda i protiv sudija će u subotu ostvariti dobar rezultat, jer je definitivno bolja.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 okt 2011, 22:22

zvjezdas je napisao/la:Ognjen Valjić je sudija koji i pred tv.kamerama nikada nije sudio kako treba,uvijek je neko imao protekciju.Zvijezda i protiv sudija će u subotu ostvariti dobar rezultat, jer je definitivno bolja.
ne lozi raju bezze...kake ba sudije..sta sijes zlu krv...ako budete bolji-pobijedit cete....u suprotnom pa-pa....olimpik je bio bolji i demolirao nas na Tusnju...za vas isto vrijedi....okanite se sudija i urota....u svakom slucaju sretno i jednima i drugima u botasu ;) ...i naravno,da pobijedi Sloboda 8-)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 okt 2011, 22:49

slani grad je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Ognjen Valjić je sudija koji i pred tv.kamerama nikada nije sudio kako treba,uvijek je neko imao protekciju.Zvijezda i protiv sudija će u subotu ostvariti dobar rezultat, jer je definitivno bolja.
ne lozi raju bezze...kake ba sudije..sta sijes zlu krv...ako budete bolji-pobijedit cete....u suprotnom pa-pa....olimpik je bio bolji i demolirao nas na Tusnju...za vas isto vrijedi....okanite se sudija i urota....u svakom slucaju sretno i jednima i drugima u botasu ;) ...i naravno,da pobijedi Sloboda 8-)
Šta pričaš ti, ko je bolji? Jednostavno nema urota, ali ima i toga da smo prošli put mi bili bolji a izgubili :shock: Eto neka bude sada obrnuto, neka Sloboda bude tako bolja a da Zvijezda na takav način pobijedi, pa i ti onda malo loži raju bezze.
Dragon Town

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 13 okt 2011, 23:10

zmaj_Bosne je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
Šta pričaš ti, ko je bolji? Jednostavno nema urota, ali ima i toga da smo prošli put mi bili bolji a izgubili :shock: Eto neka bude sada obrnuto, neka Sloboda bude tako bolja a da Zvijezda na takav način pobijedi, pa i ti onda malo loži raju bezze.
nikoga ja ne lozim,strucnjak....nego,genije...jel to uvijek pobjedzuje bolji :? ....ako pricas o tekmi kad smo vas uzeli 0-1 vi jeste bili bolji ali smo mi iskoristili nasu sansu i to je to :roll: ....vas problem je mentalni sklop...vi se nas jednostavno bojite i ulazite u tekme sa dozom straha i prevelikog respekta....ponavljam tebi a i ostalima ovdje...ako budete bolji pobijedit cete..tekma nije ni pocela a vi se vec cupate na sudije i urote...cccc
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 okt 2011, 23:16

mislim da je covjek upravu sami sebi navlacimo nesrecu, sjecam se da smo ovako kad smo gostovali zelji prije utakmice upozoravali na sudenje i sudija nas povali, u subotu kolko god bude i otimo mislim da pobjedujemo

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 okt 2011, 20:50

gdje ste zvjezdasi nema vas nesto idemo malo prognozirat utakmicu sutra.ja ocekujem dobru igru i pobjedu od 2-0 .idel raje sutra tanko nesto ;) izgleda.vjerujem da bi trebali biti brojniji od tuzlaka :D :lol:

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 14 okt 2011, 21:20

Naravno,sutra jedna kafica u Omegi,razgovor sa kolegama iz Tuzle, pa zajedno na tekmu.Kada pogledam sastav koji će Jović sutra izvest i trenutnu formu igrača mislim da bi mogli ostvariti ekstra rezultat.Sjajna lijeva strana Husić-Halilović će orat stadio Tusanj.Desni dvojac Nezić-Djelmić nista ne zaostaje za lijevim dvojcem.Matko-špic dokazao protiv Spartaka koliko mu malo fali da zatrese mrežu,brz,konkretan i tehnički potkovan,bljesti.Hamza,iako matori,mamiće aplauze svojom kreativnošću u vrhu napada.Hasić,Gavarić i Delić je trio o čijim kvalitetama i sama Sloboda zna.Stoperski tandem Jakovljević i Moranjkić je bedem koji tesko prolaze i najbolji napadači.Labus u zadnje vrijeme pokazuje da ima svojih golmanskih kvaliteta.Zvijezda će igrat napadački,loptu u svom posjedu će imati.Samo da Valjić ne utječe na igru i rezultat će doći.SIGURNO.U svim pozicijama smo jači od Slobode osim pozicije sopera i golmana.Realno Mujkić je klasa za Labusa a Jogunčić je bolji od bilo kojeg stopera i bas ta dva igrača će sutra Slobodu sačuvat od težeg poraza.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 okt 2011, 22:44

Šef Stručnog štaba Zvijezde iz Gradačca Dragan Jović uoči sutrašnjeg kantonalnog derbija na Tušnju protiv tuzlanske Slobode izjavio je kako je njegova momčad kvalitetnija u ovom trenutku od Slobode, te se nada povoljnom rezultatu u Tuzli.

-Moja su očekivanja da ostanemo neporaženi na Tušnj, ali isto tako znamo da je ovo veoma bitna utakmica za Slobodu kojoj gostujemo u nezgodno vrijeme kada se nalazi u rezultatskoj krizi. Znamo sve njihove prednosti i mane, prekidi su im jača strana što ćemo adekvatno braniti, te iz igre pokušati ugroziti njihov gol-rekao je trener Zvijezde Dragan Jović.
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 15 okt 2011, 10:51

samo se nadam da su neki igraci sto lete visoko malo se spustili da se nebi polomili kada padnu i da pocnu vise igrat kao jedan tim al sredit ce to Jovic

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 15 okt 2011, 12:58

SLOBODA - ZVIJEZDA 0-0 ZAVRSENO, DOBAR BOD ZA NASTAVAK SEZONE

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 okt 2011, 18:32

steta sto danas nismo pobijedili morali smo pobijeditionako losu slobodu njihovo glavno oruzje je bilo sto jace udariti protivnickog igraca.danas sam se nasluso brate tuzlanskog seljakluka moze mi biti godinu,sta sve govore svojim igracima i trebaju se ugasit pa oni nemaju podrsku svojih navijaca a kamoli sponzora i opstine.SRAMOTA.prvo ime kod zvijezde je golman labus dok je u polju najbolji bio gavaric i morankic.veza nula do jaja hasic mujo vela havle al netreba kukat bod ko kuca..sad povaliti borca pa gosk :D

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 15 okt 2011, 18:50

svaka cast ZVIJEZDI na osvojenom bodu..a sloboda je dno dna njima je bitno da slomiju naseg igraca....ma mesari ne gine im prva liga :lol: :lol: ....

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 15 okt 2011, 19:42

čestitke igračima i stručnom štabu na osvojenom bodu :)
Dragon Town

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 okt 2011, 19:52

Kakvo je kod vas stanje sa platama u klubu? Jesu li visoke i redovne ili je ispod prosjeka i kasne po 3-4 mjeseca?
NO PYRO NO PARTY

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 15 okt 2011, 19:56

Buu je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje sa platama u klubu? Jesu li visoke i redovne ili je ispod prosjeka i kasne po 3-4 mjeseca?
što da nece doći da igras za Zvijezdu?

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 15 okt 2011, 19:57

Buu je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje sa platama u klubu? Jesu li visoke i redovne ili je ispod prosjeka i kasne po 3-4 mjeseca?
kod nas ne kasne niti jedan dan plate...igraci imaju sve uslove

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.