NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la Titova-Juga » 03 apr 2011, 13:14

Eh taj Eddy Cury, rijetki od danasnjih centara koji je imao osnove ledjne tehnike prema kosu.
Problem su mu od pocetka karijere bili skokovi i odbrana, covjek se jednostavno ne trudi, ali je dominantan u napadu.
A ko zna o kakvom se sada igracu radi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 04 apr 2011, 00:24

Imatel kakav link za miami nemogu nista da nadem.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 04 apr 2011, 00:28

Nasao netreba,

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2011, 00:55

kako je ovaj Denver dobro prosao nakon trade :)..ljudi kompletirali ekipu skroz
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 apr 2011, 00:11

Butler ili Kemba?

Ja bi rekao Butler mada bi volio da se nastavi Kemba Madnes..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 apr 2011, 00:14

navijam za cennocticut jer mi je kemba jedan od drazih, ako ne i najdrazi ncaa igrac. mada sumnjam da ce dobit butlera veceras. samo nek bude luda tekma, po mogucnosti sa vise produzetaka :)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 apr 2011, 00:55

A bas su kasno stavili ovo finale tako da cu ipak gledati samo snimak sutra...trebao bi biti zanimljiv mec u kojem malu prednost dajem Connecticut-u.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 05 apr 2011, 14:30

gledam malo ovu klasu Hall of fame 2011. ove godine je stvarno popriličan broj izabranih, a posebno se to odnosi na bivše NBA igrače. moram reči da su uglavnom svi potpuno zasluženo, iako nema neke izrazite zvijezde.
jedini upitan bi po mom nekom sudu bio Tom Sanders. iako je recimo i Artis Gilmore poprilično davno završio karijeru, uvrštenje Sandersa skoro 40 godina od završetka nije mi baš jasno. ok bio je član te famozne generacije Celticsa iz 60-tih i ima 8 titula, ali bio je tek običan klupski igrač kakvih ima svaka ekipa.
Artis Gilmore, Chris Mullin, Dennis Rodman sigurno nisu bili extra zvijezde, ali su svaki na svoj način ostavili trag i sigurno su i ranije trebali biti izabrani. doduše Rodman je igrao neke utakmice pa nisam siguran ni kad je odigrao tu posljednju. Sabonis je izabran vjerovatno više zbog europskih zasluga(nešto slično kao pokojni Dražen Petrović), mada mu i NBA zasluge nisu male.
također mislim da je i trener Tex Winter morao ranije biti izabran.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 06 apr 2011, 09:20

Pasha je napisao/la:gledam malo ovu klasu Hall of fame 2011. ove godine je stvarno popriličan broj izabranih, a posebno se to odnosi na bivše NBA igrače. moram reči da su uglavnom svi potpuno zasluženo, iako nema neke izrazite zvijezde.
jedini upitan bi po mom nekom sudu bio Tom Sanders. iako je recimo i Artis Gilmore poprilično davno završio karijeru, uvrštenje Sandersa skoro 40 godina od završetka nije mi baš jasno. ok bio je član te famozne generacije Celticsa iz 60-tih i ima 8 titula, ali bio je tek običan klupski igrač kakvih ima svaka ekipa.
Artis Gilmore, Chris Mullin, Dennis Rodman sigurno nisu bili extra zvijezde, ali su svaki na svoj način ostavili trag i sigurno su i ranije trebali biti izabrani. doduše Rodman je igrao neke utakmice pa nisam siguran ni kad je odigrao tu posljednju. Sabonis je izabran vjerovatno više zbog europskih zasluga(nešto slično kao pokojni Dražen Petrović), mada mu i NBA zasluge nisu male.
također mislim da je i trener Tex Winter morao ranije biti izabran.
Slazem se u potpunosti sa tobom. Nije ni meni jasno kad vrse izbor igraca koji su bili 8-9 igraci svoje ekipe svojevremeno. I ovaj HOF je postao cista nakarada. Ne bi me cudilo da izaberu Mike D'Antonija jer je "usavrsio" run and gun kosarku ili da izaberu Yao Minga, zato sto je prvi Kinez u NBA. Ne znam fakat na cemu se zasniva taj njihov izbor!
Allez

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 apr 2011, 13:22

Ne bi oni bili Ameri da nemaju par kontroverznih odluka.

Ni meni nije sasvim jasno, pogotovo za Toma.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 apr 2011, 15:12

http://www.sportsport.ba/ino_kosarka/bl ... anja/54735
Ako zadrže 6. poziciju vjerujem da mogu u drugu rundu Mavsi su chokerska ekipa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 06 apr 2011, 20:51

Pasha je napisao/la:Artis Gilmore, Chris Mullin, Dennis Rodman sigurno nisu bili extra zvijezde
gilmore - najbolji posttak suta iz igre svih vremena

mullin - clan dream teama, osovjio i olimpijadu '84

rodman - suvisno je reci da je najvjerovatnije najbolji defanzivac i skakac nba svih vremena
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 06 apr 2011, 22:24

KK_Bosna je napisao/la:
Pasha je napisao/la:Artis Gilmore, Chris Mullin, Dennis Rodman sigurno nisu bili extra zvijezde
gilmore - najbolji posttak suta iz igre svih vremena

mullin - clan dream teama, osovjio i olimpijadu '84

rodman - suvisno je reci da je najvjerovatnije najbolji defanzivac i skakac nba svih vremena

teško da je najbolji skakač

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 apr 2011, 23:47

:|

http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... /#comments
Bulls fan curses at, spits on Grant Hill… wait Grant Hill?

Grant Hill is about the least offensive guy in the NBA. Even Jalen Rose gets along with him now. Hill doesn’t trash talk, has fought back from devastating knee injuries to be a key player again, doesn’t scare the rich corporate CEOs in the luxury boxes.

But apparently Hill offends one Bulls fan who couldn’t contain himself after the Bulls win over Phoenix Tuesday, Paul Coro relates in the Arizona Republic.

As Hill left the floor after the game, he was held back from a fan who he said cursed and spit at him.

“He said some profanity and spit in my direction,” Hill said. “I’m not going to let somebody spit at me. He knew he did wrong because he took off running.”

Hill was held back by security, who caught the fan.

“I just saw the anger in his face,” (Vince) Carter said. “When you see Grant like that, you know something’s up. Grant doesn’t say anything to anybody. He competes and does his job.”

What, did Hill say he prefers New York style thin-curst pizza? Or as SBNs’ Tom Ziller suggested, did Hill say Dwight Howard was MVP?

I’m not going to let one idiot Bulls fan color the entire fanbase, Chicago is a great city with great sports fans… but seriously, Grant Hill? Chicago, you’ve got to stop opening up the doors to the asylum

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 apr 2011, 04:40

bogami James ponovo zakazao u zavrsnici utakmice...stvarno ovo nije prvi put,i sto jest jest previse je ovo sto mu se desava, jer ipak njega nazivaju KINGOM i inajboljim igracem danasnjice....profulao je slobodno bacanje gdje je mogao izjednaciti i nakon toga primili su tricu gdje im je bio kraj...Miami je sad definitivno odpao o mogucnosti da dostigne Bullse

Navijaci Denvera i posebno trener mogu biti zadovoljni tradom Anthoniya po ko zna koji put to ponavljam...jest da ce imati najmanje 3 igraca free agenta slijedece sezone, ali ako dvojicu zadrze bice opet top.....Dallasu su ocitali bukvicu i sigurno u playoffu ce oni pretiti i onim najboljim na zapadu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 apr 2011, 12:05

Bikovi spremite se za obracun u prvoj rundi, nece vam biti sekunde lako

Play off nakon dugo vremena
nema potpisa

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 07 apr 2011, 12:10

Admir_Sa je napisao/la:Bikovi spremite se za obracun u prvoj rundi, nece vam biti sekunde lako

Play off nakon dugo vremena
drago mi je da su Pacersi ondje,gdje im je mjesto,pripremite se na scenarije iz 90-ih godina,dobar vam onaj Rookie

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 apr 2011, 14:48

Uz duzno postovanje, ako Pacersi uzmu 1 utakmicu bice iznenadjenje, ali drago mi je da se ovi stariji klubovi vracaju na stare staze slave !

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 apr 2011, 15:56

Donnie Darko je napisao/la::|

http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... /#comments
Bulls fan curses at, spits on Grant Hill… wait Grant Hill?

Grant Hill is about the least offensive guy in the NBA. Even Jalen Rose gets along with him now. Hill doesn’t trash talk, has fought back from devastating knee injuries to be a key player again, doesn’t scare the rich corporate CEOs in the luxury boxes.

But apparently Hill offends one Bulls fan who couldn’t contain himself after the Bulls win over Phoenix Tuesday, Paul Coro relates in the Arizona Republic.

As Hill left the floor after the game, he was held back from a fan who he said cursed and spit at him.

“He said some profanity and spit in my direction,” Hill said. “I’m not going to let somebody spit at me. He knew he did wrong because he took off running.”

Hill was held back by security, who caught the fan.

“I just saw the anger in his face,” (Vince) Carter said. “When you see Grant like that, you know something’s up. Grant doesn’t say anything to anybody. He competes and does his job.”

What, did Hill say he prefers New York style thin-curst pizza? Or as SBNs’ Tom Ziller suggested, did Hill say Dwight Howard was MVP?

I’m not going to let one idiot Bulls fan color the entire fanbase, Chicago is a great city with great sports fans… but seriously, Grant Hill? Chicago, you’ve got to stop opening up the doors to the asylum
Salt, da nisi ti ovo pokusao hraknit covjeka? hahahahahahaha

Sve mi lici na djelo jednog Bosancherosa. :D

Sala naravno. ;)
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 apr 2011, 16:54

hahaha :)...nisam ja bio na tekmi protiv Netsa idem ako bog da zadnja tekma regularnog dijela sezone....ma neki idiot garant, ali jest se Hill malo protivio nekim valjda odlukama i sta ja znam, valjda je tom navijacu nesto smetalo ko ce ti ga znat...ma uvjek ima neka budala staces
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.