Probaj flash player ili promijeni browser ako koristiš chrome probaj mozzilu tako je u mene bilo barel-fighter je napisao/la:E ovako ljudi. Do prije 15-ak dana imao sam znaci krntiju od kompjutera za kojeg ne znam ni iz koje je godine i kome je trebalo po 15 minuta da otvori jednu ebenu stranicu na netu. Sa takvim kompom sam mogao gledati utakmice na netu bez stekanja. Dakle prije 15-ak dana sam uzeo novi komp i sada je sve OK sto se tice neta, sve ide kao ludo, ali nmgu pogledat nijednu hebenu utakmicu od stekanja. Nebitno na kojoj stranici gledam uvijek isto njesra, steka i gotovo.
Zna li neko sta bi trebao uraditi, skroz sam popi.zdio zbog ovoga
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- el-fighter
- Kontakt:
Isto je na svakom browseru, a probat cu to sa flash playerom.adisice je napisao/la:Probaj flash player ili promijeni browser ako koristiš chrome probaj mozzilu tako je u mene bilo barel-fighter je napisao/la:E ovako ljudi. Do prije 15-ak dana imao sam znaci krntiju od kompjutera za kojeg ne znam ni iz koje je godine i kome je trebalo po 15 minuta da otvori jednu ebenu stranicu na netu. Sa takvim kompom sam mogao gledati utakmice na netu bez stekanja. Dakle prije 15-ak dana sam uzeo novi komp i sada je sve OK sto se tice neta, sve ide kao ludo, ali nmgu pogledat nijednu hebenu utakmicu od stekanja. Nebitno na kojoj stranici gledam uvijek isto njesra, steka i gotovo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Isto probaj drivere za grafičku updateovat može biti do togael-fighter je napisao/la:Isto je na svakom browseru, a probat cu to sa flash playerom.adisice je napisao/la:Probaj flash player ili promijeni browser ako koristiš chrome probaj mozzilu tako je u mene bilo barel-fighter je napisao/la:E ovako ljudi. Do prije 15-ak dana imao sam znaci krntiju od kompjutera za kojeg ne znam ni iz koje je godine i kome je trebalo po 15 minuta da otvori jednu ebenu stranicu na netu. Sa takvim kompom sam mogao gledati utakmice na netu bez stekanja. Dakle prije 15-ak dana sam uzeo novi komp i sada je sve OK sto se tice neta, sve ide kao ludo, ali nmgu pogledat nijednu hebenu utakmicu od stekanja. Nebitno na kojoj stranici gledam uvijek isto njesra, steka i gotovo.
Ma update-uj sve što ti padne na pamet, flash player, drivere, javu, one ostale za'ebancije...i gledaj na mozzili tekme.
i ta java nije normalna, svako malo neki update mi izlazi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Problem i jest sto nema na drugoj stranici, a i ako ima, i tamo ima survey...ne mogu naci ni preko torrenta..al jbg, nema veze, hvala tebi..miki_92 je napisao/la:sve sto ima "survey" je u biti fake, tako da probaj naci taj file na nekoj drugoj str.Papastathopoulos je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti rad onog "survey" cuda ? hocu da downloadujem jedan file i treba kao da ispunim neki survey, i evo sta se pojavi:
Ispod se nesto spominje 6 km, u cemu je caka, kako da ovo bezbolno downloadujem ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ja bih to zaobisao uglavnom su to prevare kao sto je receno , a nerijetko i virusi.Papastathopoulos je napisao/la:Problem i jest sto nema na drugoj stranici, a i ako ima, i tamo ima survey...ne mogu naci ni preko torrenta..al jbg, nema veze, hvala tebi..miki_92 je napisao/la:sve sto ima "survey" je u biti fake, tako da probaj naci taj file na nekoj drugoj str.Papastathopoulos je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti rad onog "survey" cuda ? hocu da downloadujem jedan file i treba kao da ispunim neki survey, i evo sta se pojavi:
Ispod se nesto spominje 6 km, u cemu je caka, kako da ovo bezbolno downloadujem ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Ljuuuuuudine voruuuuuma haj pomozite, trebam da registrujete outloook account preko mog referal linka https://onedrive.live.com?invref=dc38b2 ... &invsrc=90" onclick="window.open(this.href);return false;
Love <3
Love <3
- el-fighter
- Kontakt:
Skinuo sam Flash player 12. Bude li i veceras stekalo vracam onu krntiju 

a da probas iskljuciti hardware acc.el-fighter je napisao/la:Skinuo sam Flash player 12. Bude li i veceras stekalo vracam onu krntiju

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Link za download full verzije Advanced XML Converter-a? 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- tyler durden
- Kontakt:
Desava li se jos kome, da mu prilikom startanja browsera , CPU skoci na skoro 100% ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ljudi, vec sam jednom pisao o ovom problemu, tj kad ukucam recimo "c" ono otkuca "xc" i jos par slova me tako zeza..mijenjao sam i tastaturu, i formatirao C particiju, bilo je isto, ali posto je neko govorio da je to neka vrsta virusa, danas sam komplet sistem nanovo podigao, al opet isto, fakat ne mogu da vjerujem..ljudi do cega je, pomagajte..
- el-fighter
- Kontakt:
Nmgu nikako naci ovo, mozes li mi objasniti kako da ovo uradim?miki_92 je napisao/la:a da probas iskljuciti hardware acc.el-fighter je napisao/la:Skinuo sam Flash player 12. Bude li i veceras stekalo vracam onu krntiju
@Papastathopoulos
I kod mene je nedavno tako bilo i poslije obicne defragmentacije problem je bio rijesen.
samo desni klik na neki video,i onda iskljucisel-fighter je napisao/la:Nmgu nikako naci ovo, mozes li mi objasniti kako da ovo uradim?miki_92 je napisao/la:a da probas iskljuciti hardware acc.el-fighter je napisao/la:Skinuo sam Flash player 12. Bude li i veceras stekalo vracam onu krntiju
@Papastathopoulos
I kod mene je nedavno tako bilo i poslije obicne defragmentacije problem je bio rijesen.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Re:
A imas li jo jednu particiju probaj i nju formatiratPapastathopoulos je napisao/la:Ljudi, vec sam jednom pisao o ovom problemu, tj kad ukucam recimo "c" ono otkuca "xc" i jos par slova me tako zeza..mijenjao sam i tastaturu, i formatirao C particiju, bilo je isto, ali posto je neko govorio da je to neka vrsta virusa, danas sam komplet sistem nanovo podigao, al opet isto, fakat ne mogu da vjerujem..ljudi do cega je, pomagajte..
updtejtuj sve što ima veze za grafikom. obično to na novim sistemma nije urađeno.el-fighter je napisao/la:Isto je na svakom browseru, a probat cu to sa flash playerom.adisice je napisao/la:Probaj flash player ili promijeni browser ako koristiš chrome probaj mozzilu tako je u mene bilo barel-fighter je napisao/la:E ovako ljudi. Do prije 15-ak dana imao sam znaci krntiju od kompjutera za kojeg ne znam ni iz koje je godine i kome je trebalo po 15 minuta da otvori jednu ebenu stranicu na netu. Sa takvim kompom sam mogao gledati utakmice na netu bez stekanja. Dakle prije 15-ak dana sam uzeo novi komp i sada je sve OK sto se tice neta, sve ide kao ludo, ali nmgu pogledat nijednu hebenu utakmicu od stekanja. Nebitno na kojoj stranici gledam uvijek isto njesra, steka i gotovo.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mozes li mi care pojasniti malo to ? Mozes i ovdje, a mozes i na PP, svejednoel-fighter je napisao/la: @Papastathopoulos
@adisice imam i D particiju, al danas sam dizao sistem, znaci komplet hard disk je ociscen, znaci i C i D particija..
Re:
Da ti nije šta do sistema?probaj drugi sistemPapastathopoulos je napisao/la:Mozes li mi care pojasniti malo to ? Mozes i ovdje, a mozes i na PP, svejednoel-fighter je napisao/la: @Papastathopoulos
@adisice imam i D particiju, al danas sam dizao sistem, znaci komplet hard disk je ociscen, znaci i C i D particija..
nema mi zvuka nikako. de pomozite kako da vratim to. pokusavao sam sve, al' nece. 

RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.