Pa, susrecem se i ja, no to nije razlog da se ja ponasam asketski automatski, pridonosim drugima na drugacije nacine, kao sto to znaju oni koji me znaju, pridonosim sebi pak na svoj nacin, a odavno su naocale prestale biti samo nekakav modni krik, a postale pod ovakvim suncem nuznost i zastita zdravlja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ima se šta misliti, kad vidim kako ljudi žive i preživljavaju sa 300km mjesec dana (a susrećem se sa takvima svakodnevno s obzirom na posao), ili čak i manje, i onda ja da nosim čale od 500kmŠB_Fidelis je napisao/la: Ja bi, sta cemo sad.Ne kupujes to svaki dan, a kad mi se nesto svidi, a da je pritom kvalitetno i jos su u pitanju moje oci, nema se tu sta misliti.
, rađe ću ako već imam te pare dati nekome kome će one puno više pomoći, ili barem većinu a sebi uzeti neku jeftinu kopiju
Al' dobro to je moje mišljenje (ili barem profesionalna deformacija), a pare su tvoje tako da imaš pravo sa njima raditi šta želiš
Zasto bih si uzimao jeftinu kopiju i kvario vid bez potrebe? Mislim, glupost za vid je uzeti naocale od 20 maraka i s time hodati po suncu, pa mozes komotno u sunce gledati onda, isti je efekt.
Da se razumijemo, ja sam krajnje empaticna osoba, ali ja na sebi ne stedim. Nikad. I zasto bi? Cemu mi poanta da posteno radim i da se mucim citav mjesec ako ne mogu sebi nesto od toga svega katkad priustiti. Naravno, unutar vlastitih okvira, kao sto to radi bilo tko drugi. Samim time se nemam kome pravdati. To nije luksuz, to po meni spada u osnovne ljudske faktore i prava, odnosno kvalitet zivota, a to je jednako vazno za covjeka u mom pogledu, s psiholoske strane, kao i bilo koji drugi aspekt zivota.
Ne vidim u cemu je problem.