@Maestro, Fabregas je sam izjavio da bi se želio vratit al tek kad završi misiju u Arsenalu, a na to je mislio kad osvoji EPL i LP sa ovim timom. Imaš njegovu izjavu na arsenal.com i slobodno poslušaj i pogledaj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pa valjda gostujete City-ju(ili sam ja pobrkao nešto). Helem, iako City ne igra lijepo, opet pobjeđuju. Moram priznati da sam mislio da će do današnjeg dana trener Mancini već biti bivši, ali ipak je na samo 2 boda iza Chelsea. Obzirom kako je City igrao kod kuće(sjetimo se i prošle sezone kada ste im gostovali), ne bih bio siguran da ćete se u London vratiti neporaženi. Tevez igra u životnoj formi, a Adebayor(ukoliko bude bio starter) će opet biti dovoljno nabrijan da vam zabije gol i malo provocira navijače.Bosco je napisao/la:Sljedeće tri utakmice u ligi igramo kod kuće, ako upišemo 3 pobjede opet se vraćamo u borbu za titulu. Prva, a ujedno i najteža će biti utakmica protiv Abu Dhabi Citya, poslije njih West Ham i Newcastle. ako pobijedimo sve 3 we're back in the business što bi reko AW.
Ovo ne ponavljaj dok si živ, niko, ama baš niko ne može biti ko Vieira niti ga iko može zamijeniti.GunnerS je napisao/la:Eh kad bi Viera došao u Arsenal Dibay bi sigurno postao new one Viera![]()
Hahahahaha koji kralj je ovaj Wenger....and Bert van Marwijk, the Dutch national coach, is reportedly keen to call up Van Persie. But Wenger has other ideas.
"I think the Dutch coach has a good sense of humour," he said. "There is no chance [of Van Persie playing against Turkey].
Čitaš li ti išta na ovoj temi osim svojih postova ?GunnerS je napisao/la:Mannone otišao na posudbu u Hull CityMašala, odavno je ovo trebalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.