Na osnovu cega bi Omeragic trebao imati prednost u odnosu na Leona Barisica?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mujakic soon ako pređe u bolji klub ali je top 3 cb u turskoj ligi.Malo klupu balansirati sa kvalitetnim igracima a ne agent igraćima koji nebi trebali biti tu.
Kakav Omeragic sad? 

Fascinantno je kako su pojedinci spremni oprostiti kovacevicu izdaju. Pa ja bi bolan prije i Pirica stavio, nego da mi brani izdajica! I nije mi jasno zasto se to Vasilj podcjenjuje? Ja mislim da nam je on trenutno najbolji golman, bez obzira sto je u cvajti. Kovacevic nije da je samo izdajica, nego je i kao golman precijenjen. On je trebao bar prije godinu dana da napravi taj iskorak, a ne preko repke...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
spremni su mu neki pitari oprostit, ali bi mu oni oprostili i da im zene naguziMow je napisao/la: ↑07 maj 2023, 15:14Fascinantno je kako su pojedinci spremni oprostiti kovacevicu izdaju. Pa ja bi bolan prije i Pirica stavio, nego da mi brani izdajica! I nije mi jasno zasto se to Vasilj podcjenjuje? Ja mislim da nam je on trenutno najbolji golman, bez obzira sto je u cvajti. Kovacevic nije da je samo izdajica, nego je i kao golman precijenjen. On je trebao bar prije godinu dana da napravi taj iskorak, a ne preko repke...
naprijed rejal
Kovačević je trenutno nas najkvalitetniji golman i zaslužuje priliku da brani za reprezentaciju svoje zemlje.
Slika stara 195 tjedana haman 4 godine
Mow je napisao/la: ↑07 maj 2023, 15:14Fascinantno je kako su pojedinci spremni oprostiti kovacevicu izdaju. Pa ja bi bolan prije i Pirica stavio, nego da mi brani izdajica! I nije mi jasno zasto se to Vasilj podcjenjuje? Ja mislim da nam je on trenutno najbolji golman, bez obzira sto je u cvajti. Kovacevic nije da je samo izdajica, nego je i kao golman precijenjen. On je trebao bar prije godinu dana da napravi taj iskorak, a ne preko repke...
On je mogao proslo ljeto otic u Benfiku,na zimu u montiplijer prva francuska bio bi prvi golman jer su prodali prvog golmana
Traži ga ponovo Benfika I sada Celtic,Rangers ima sigurno jos ponuda ali još nije izaslo u javnost ide na ljeto ovo preko 9 milione eura definitivno.
Nas najbolji golman trenutno + 16cs
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 07 maj 2023, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Omeragic vec valjda Omerovic iz Osijeka ?? A Omeragic je igrac Svicarske19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:10Na osnovu cega bi Omeragic trebao imati prednost u odnosu na Leona Barisica?
De nam reci jel legitimni,prirodni il pak hudi bosnjoImajednabrigada je napisao/la: ↑06 maj 2023, 21:36Uskoro opet nam dolazi bombasticno i neocekivano pojačanje![]()

-
- Kontakt:
Jusko00 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:59De nam reci jel legitimni,prirodni il pak hudi bosnjoImajednabrigada je napisao/la: ↑06 maj 2023, 21:36Uskoro opet nam dolazi bombasticno i neocekivano pojačanje![]()
![]()

Uvijek je po hudom bošnji
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Fulio si temu, ovdje se ne pise o istocnim komsijama.
A tamo sigurno nije najkvalitetniji. Ipak, sretno mu bilo i neka igra tamo gdje mu srce zeli. Momak izabro, jes supak, al postujem njegov izbor.
menstrual
-
- Kontakt:
Jeste, ali valjda ima pravo promijene drzavljanstva jer u novembru ce biti 3 godine od njegove zadnje utakmice za Svicuzgembo89 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:34Nije Omeragic vec valjda Omerovic iz Osijeka ?? A Omeragic je igrac Svicarske19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:10Na osnovu cega bi Omeragic trebao imati prednost u odnosu na Leona Barisica?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ucero mu Vladimir Petkovic uveo ga jednu utakmicu da ga kaparise i posle ga sutno u U21.On je svakako desni bek tesko ce igrat prije Dedica ,a mozda i Jasica19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 18:41Jeste, ali valjda ima pravo promijene drzavljanstva jer u novembru ce biti 3 godine od njegove zadnje utakmice za Svicuzgembo89 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 16:34Nije Omeragic vec valjda Omerovic iz Osijeka ?? A Omeragic je igrac Svicarske19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 14:10
Na osnovu cega bi Omeragic trebao imati prednost u odnosu na Leona Barisica?
Đurić asistirao za gol koji Veronu ostavlja u ligi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Novo pojacanje je Dario Spikic, krilo Dinama. Navodno je pristao. Inace porijeklom iz Duvna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.