BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

TRUST
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la TRUST » 17 nov 2015, 00:30

Izadli nas u ratu, ocevi im pobjegli, sad nas jos brukaju, i glume patriotizam, zvizde na minutu sutnje, tacno se brukamo u svijetu, ko zadnji glupani

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 17 nov 2015, 00:31

soccerfan je napisao/la:
hakkaDunne je napisao/la:Samo da prekopiram jednu dominaciju sa interneta, koja nas je opisala...
Puno pametujemo za narod koji je nosio vodu Torabiju da prouci na nju...
:lol: :lol: :lol: :urnebes:
Ja baš krenuo isto dostaviti :D
embrace the chaos

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 17 nov 2015, 00:31

TRUST je napisao/la:Izadli nas u ratu, ocevi im pobjegli, sad nas jos brukaju, i glume patriotizam, zvizde na minutu sutnje, tacno se brukamo u svijetu, ko zadnji glupani
To znas ko je zvizdio

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2015, 00:32

Neka vas bude sramota djecurlije dosli ste pljuvat ovdje oni koji su najmanje krivi. Sejo nije ni igro, a pomogo bi sigurnom vedo za 10minuta vise uradio nego svi ostali skupa. Nemogu uvjek isti nas vadit iz govana vedo dzeko itd... igrali smo bez veznog reda sto dugo nisam vidio u svijetu fudbala. Medunjanin je najsporiji igrac u historiji nogometa. Vrijeme je ocistit ovu ekipu od lopova iz saveza, tu smrdi riba, cijele kvale se svode na to kako uvalit parmake hadzica susica vranjesa da se sta zaradi . Umjesto da gradimo ekipu za buducnost da gradimo nas neki sistem igre i svega ostalog. Dok god nam ova mafija vodi kolo necemo nikud vise nikad. Ovo je skandal veliki dosli ste pljuvat prave momke koji su ginuli za ovaj dres godinama a nevidite prave probleme. Koje se trebaju rijesit ako mislite imat dobru buducnost repke.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 17 nov 2015, 00:33

Begovic - uobicajeno uzasan, Manuel Almunia je za njega yebeni Gigi Buffon. Yebem onog ko mu dade nadimak "Ministar odbrane". Isto vazi i za Sberbanku u odbrani. Bolje da je Jelena Rozga igrala mjesto Spahica.

Pjanic je bezmudo bice, Lulic uzasno limitiran igrac. Rimski klubovi su na niskim granama ako su njih dvojica ikakav faktor.

Dzeki skidam kapu.

Nema pas-igre, nema pokretljivosti, nema niceg.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 17 nov 2015, 00:33

BigBigBang je napisao/la:Smecari podmukli yebala ih Palestina mi umjesto da se priklanjamo evropi gdje i civlizacijski i po svemu drugom pripadamo mi skandiramo arapskim kozoyebima i to na minut sutnje zbog pocinjenog masakra u petak pa kad nas stave u isti kos sa afrikancima, palestincima, sirijcima, afganistancima i pakistancima onda ce se neko da uvrijedi...
Ne rise.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 17 nov 2015, 00:34

*ebo vas vise svijet i evropa...sta su uradili za nas - NIŠTA ? dobro je više dodvoravanja...ok, treba ispostovati minutu sutnje i to je koliko sam skontao isti lik dovikivao,ali tako globalizirati ljude koji su masovnu paru dali da vide pjanica kako se ceska za damu i boli ga q za rez, je stvarno smijesno. Zbog j.ebenog dodvoravanja , sta sad nismo trebali ni slaviti eventualni prolaz da ne bi ispali barbari, osim sto su zabranili javno gledanje utakmice ...

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 nov 2015, 00:35

Ja koliko sam cuo, jedan covjek je uzvikivao Palestina a Irci su ga izvizdali...mozda nisam u pravu, jeste li vi culi nesto drugo?

Kako god, blesavo je to bilo i nepotrebno..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 17 nov 2015, 00:35

TRUST je napisao/la:Izadli nas u ratu, ocevi im pobjegli, sad nas jos brukaju, i glume patriotizam, zvizde na minutu sutnje, tacno se brukamo u svijetu, ko zadnji glupani

Uozbilji se.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 nov 2015, 00:35

Artetitis je napisao/la:Begovic - uobicajeno uzasan, Manuel Almunia je za njega yebeni Gigi Buffon. Yebem onog ko mu dade nadimak "Ministar odbrane". Isto vazi i za Sberbanku u odbrani. Bolje da je Jelena Rozga igrala mjesto Spahica.

Pjanic je bezmudo bice, Lulic uzasno limitiran igrac. Rimski klubovi su na niskim granama ako su njih dvojica ikakav faktor.

Dzeki skidam kapu.

Nema pas-igre, nema pokretljivosti, nema niceg.
Ma ONil je podero Mešu. Nema se šta više reći. Zatvorio krila, odaljio Pjanića i doviđenja. Mi smo igrali kako su Irci htjeli da igramo. Kakve .. visoke lopte protiv Irske ... ???

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 17 nov 2015, 00:35

JackTheStripper je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Smecari podmukli yebala ih Palestina mi umjesto da se priklanjamo evropi gdje i civlizacijski i po svemu drugom pripadamo mi skandiramo arapskim kozoyebima i to na minut sutnje zbog pocinjenog masakra u petak pa kad nas stave u isti kos sa afrikancima, palestincima, sirijcima, afganistancima i pakistancima onda ce se neko da uvrijedi...

Rijetko glup komentar. Znači da se priklonimo Europi i da počnemo obilježavati gay parade i da idemo u safove s njima?
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 nov 2015, 00:36

Svi relevantni svjetski mediji su prenijeli jer normalnim ljudima nije jasno da neko ne moze minut sutiti zbog nevino ubijenih... Komentari su dno, ali razumijem svaki...

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 17 nov 2015, 00:37

Komentar dana !
Samo sto na qrac nabijem i jedne i druge.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 00:37

Jedan bolesnik uzvikuo Palestina i ovi irci odmah potrcali da ocrne citavu grupu :facepalm: yebo majku, kao da su jedva cekali da se to desi i odmah potrce da objave, pa cim su bili spremni da snimaju naše navijace :puke:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 nov 2015, 00:39

hakkaDunne je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:

Rijetko glup komentar. Znači da se priklonimo Europi i da počnemo obilježavati gay parade i da idemo u safove s njima?
Jok prikloni se arapima i raznesi se medju civilima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 17 nov 2015, 00:40

Ma nayebem se mamare europskim licemjerima. Boli me qurac.

A i ovim na forumu koji im ližu dupe.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 17 nov 2015, 00:40

Jel se radi o pojedincina ili je citava grupa skandirala?
Nisam bas obracao paznju.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2015, 00:41

let3 je napisao/la:Jedan bolesnik uzvikuo Palestina i ovi irci odmah potrcali da ocrne citavu grupu :facepalm: yebo majku, kao da su jedva cekali da se to desi i odmah potrce da objave, pa cim su bili spremni da snimaju naše navijace :puke:
bosnjo uvijek glumi zrtvu, koji **** je bilo potrebe da ista uzvicu?! gdje im je kultura?! picketine obicne, kad su na "svom" po zapadu ne smiju pisnuti, vec drkaju po internetu i ovako kad prate repku kroz europu. seljacine slobodno nek' idu kod svoje brace arapa ako im smeta toliko azil u europi.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 nov 2015, 00:41

JackTheStripper je napisao/la:Ma nayebem se mamare europskim licemjerima. Boli me qurac.

A i ovim na forumu koji im ližu dupe.
apsolutno :thumbup:
Pyro is not a crime !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 nov 2015, 00:42

bhfanatic14 je napisao/la:Neka vas bude sramota djecurlije dosli ste pljuvat ovdje oni koji su najmanje krivi. Sejo nije ni igro, a pomogo bi sigurnom vedo za 10minuta vise uradio nego svi ostali skupa. Nemogu uvjek isti nas vadit iz govana vedo dzeko itd... igrali smo bez veznog reda sto dugo nisam vidio u svijetu fudbala. Medunjanin je najsporiji igrac u historiji nogometa. Vrijeme je ocistit ovu ekipu od lopova iz saveza, tu smrdi riba, cijele kvale se svode na to kako uvalit parmake hadzica susica vranjesa da se sta zaradi . Umjesto da gradimo ekipu za buducnost da gradimo nas neki sistem igre i svega ostalog. Dok god nam ova mafija vodi kolo necemo nikud vise nikad. Ovo je skandal veliki dosli ste pljuvat prave momke koji su ginuli za ovaj dres godinama a nevidite prave probleme. Koje se trebaju rijesit ako mislite imat dobru buducnost repke.
Kakve veze imaju lopovi iz saveza sa tim što Kolašinac i Vranješ ne znaju preći na protiviničku polovinu? Kakve veze imaju lopovi iz saveza što Medunjanin ne igra u Deportivu? Kakve veze imaju lopovi iz saveza pa Lulić, Spahić, Zukanović odigraju u najmanju ruku vrlo lošu utakmicu?

Kakve veze ima savez sa tim što su naši večeras igrali kao puškom natjerani?

Nije da nešto branim savez, ne mirišem ih uopšte al' kakve veze ima savez sa ovim večeras? Jel' imamo mi nekog boljeg od pomenutih igrača, koji ne mogu doći do repke zbog lopovskog saveza?

Kad smo kod Hadžića i Sušića ne ide ti ta priča nikako, osim što sam Hadžića vidio na dvije slike sa treninga, nisam znao da su Sušić i Hadžić uopšte sa reprezentacijom.

Ovo objašnjava naš tim večeras

[youtube][/youtube]

Ja ne mogu da vjerujem kako su onako bezvoljno odigrali...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 6 gostiju.