FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pretpostavljam da ces reci da crveni ovaj i nije morao da dobijesekac je napisao/la:**** te slomi nogu Zolotić
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ti si bolestan jarane momku je noga slomljena fakat si šupak **** te crveni a kad već hočeš nije namjerno ali je slomio nogu čovjeku šta reči i crveni je maloennis je napisao/la:Pretpostavljam da ces reci da crveni ovaj i nije morao da dobijesekac je napisao/la:**** te slomi nogu Zolotić
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 apr 2013, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Užasno. Zoletiću izdrži.

Jeste jarane povreda sastavni dio igre ali nisam kao oni ovo je strašno mlad čovjek a dobar igrač šteta je ovo velika strašno izgleda 

Sarajevo ljubavi moja!
Jbg strasno jeste, pogotovo za potencijal koji ima Zolotic, steta, sta reci .
U novi boj ...
Izvini malo sam pretjerao u afektu je ovo bilo,ne mogu jos sebi docisekac je napisao/la:Ti si bolestan jarane momku je noga slomljena fakat si šupak **** te crveni a kad već hočeš nije namjerno ali je slomio nogu čovjeku šta reči i crveni je maloennis je napisao/la:Pretpostavljam da ces reci da crveni ovaj i nije morao da dobijesekac je napisao/la:**** te slomi nogu Zolotić

SLOBODA NAVIJAČIMA
U redu je jarane sav se tresem sjebo samm se fakat a žao mi momka ai onog onaj isto nije namjerno gleedam po nekoliko puta snimak ali tuga je ono brate šteta za momka za BH fudbali za vas ali fakat šteta 

Sarajevo ljubavi moja!
Jest,povreda ce se zalijeciti aBd dobro nadam se da nece ostaviti veliki trag i da ce Zola nastaviti gdje je stao jer decko je potencijal veliki.Malo se tjesim Dudu i Ramsey su se vratili cak i bolji nakon slicnih stvari.Izvinjavam se na off.sekac je napisao/la:U redu je jarane sav se tresem sjebo samm se fakat a žao mi momka ai onog onaj isto nije namjerno gleedam po nekoliko puta snimak ali tuga je ono brate šteta za momka za BH fudbali za vas ali fakat šteta
SLOBODA NAVIJAČIMA
Dobro je ovo na kraju sve proslo po nas,razlika ostala ista iako sam to najmanje ocekivao prvo jel najiskrenije nisam vjerovao u pozitivan rezultat dole,a drugo jel sam mislio da ce kone da uzmu...hvala bogu nisu...samo ti Husrefe po svom 
P.S. Jovicu se opet sjetim familije

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma drug ja bi volio da se titula odluci na derbiju,ali cisto sumnjam,misljenja sam da necete uzeti boda sirokom,borcu,zrinjskom u gostima.miky_hz je napisao/la:Dobro je ovo na kraju sve proslo po nas,razlika ostala ista iako sam to najmanje ocekivao prvo jel najiskrenije nisam vjerovao u pozitivan rezultat dole,a drugo jel sam mislio da ce kone da uzmu...hvala bogu nisu...samo ti Husrefe po svom
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ako Bogda od sljedeceg kola -1miky_hz je napisao/la:Dobro je ovo na kraju sve proslo po nas,razlika ostala ista iako sam to najmanje ocekivao prvo jel najiskrenije nisam vjerovao u pozitivan rezultat dole,a drugo jel sam mislio da ce kone da uzmu

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Iskreno ako Zrinjski nastavi do kraja sezone sa ovim mladjim momcima,nevidim razloga zasto ih se nebi moglo uzeti,veceras su dobri bili ustvari imali su i dosta srece,ali realno mislim da ova mlada ekipa Zrinjskog(kazem ako nastavi ovaj sa ovom praksom a rekao je da hoce) mislim da nam nece biti dostojan protivnik a ni slabijim ekipama od nas uz sav respekt ovim mladim momcima sto su veceras igrali na Grbavici, a uzimale su ih dole i losije ekipe od nas i kad su igrali u jacem sastavuKrajPrice je napisao/la:Ma drug ja bi volio da se titula odluci na derbiju,ali cisto sumnjam,misljenja sam da necete uzeti boda sirokom,borcu,zrinjskom u gostima.miky_hz je napisao/la:Dobro je ovo na kraju sve proslo po nas,razlika ostala ista iako sam to najmanje ocekivao prvo jel najiskrenije nisam vjerovao u pozitivan rezultat dole,a drugo jel sam mislio da ce kone da uzmu...hvala bogu nisu...samo ti Husrefe po svom
Sa Sirokim neznam,nemam iskreno uvid u tu ekipu ,iako vidim da kriminalno igraju al ipak to je Siroki tako da neznas na cemu si realno
Jedino se slazem da nam je u Banja Luci po usima,ali eto sto kazes valjalo bi da se drzi distanca pa makar i ova 4 boda i zbog lige a i samog derbija,sad vi imate tesko gostovanje i ako uz sve ove povrede i malere dole uzmete Bijeljinu koja strasno igra onda se nema sta prigovoriti,ali kazem ako nakon iduce kola smanjimo na 1-2 boda mislim da je sve moguce,jel na kraju krajeva mnogo je cudnih i nenormalih rezultata i nemozes ko prije reci da ce neko nekoga sigurno uzeti tako da ganjat cemo se jos

P.S. Jovicu i dalje hebem od do
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nevjerovatno je na fksinfu iz kola u kolo citati o zeljinoj igri, komentare u toku utakmice "ma sudit ce im penal" i slicno, dok je sarajevu ove sezone sudjeno vise penala nego zelji, od toga dva smijesna - olimpic i zvijezda...dok iz kola u kolo nema nikakvog navlacenja za zelju, pitari nastavljaju sa starom pricom, dok npr. golove koje prima irfan fejzic malo ko komentarise...i nakon zavrsene utakmice protiv zrinjskog, odmah pocinju teorije zavjere o utakmici u bijeljini, nevjerovatno. propaganda je cudo.
povrijedjeno nam hiljadu igraca, ove sezone ako ne uzmete titulu, necete ni u iducih 10.
povrijedjeno nam hiljadu igraca, ove sezone ako ne uzmete titulu, necete ni u iducih 10.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Zolotiću želim brz i uspješan oporavak,strašna povreda,Nermine izdrži ... 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Na stranu rivalstvo i sve, iskreno mi je zao Zolotica. Mlad i izuzetno perspektivan igrac. Nadam se da ova povreda nece ostaviti nikakve posljedice kad' se vrati na teren.
Na stranu rivalstvo i sve, iskreno mi je zao Zolotica. Mlad i izuzetno perspektivan igrac. Nadam se da ova povreda nece ostaviti nikakve posljedice kad' se vrati na teren.
Kiks mi, kiks Željo, da kažem dobro je. Jedino mi je žao Zolotića, što brži oporavak mu želim.
U novi boj ...
Otprilike što sam ja htio da napišem.Samo bih još dodao da, ako sad ne uđu u dobar niz i počnu da rutinski tuku protivnike, odlazi i posljednji voz za titulu.Ja sam još uvijek mišljenja da smo mi istu izgubili u Bijeljini, ali imam neki dobar osjećaj koji pokušavam da potisnem da se ne bih razočarao bezveze.Ne znam stvarno.hz033 je napisao/la:Kiks mi, kiks Željo, da kažem dobro je. Jedino mi je žao Zolotića, što brži oporavak mu želim.

Samo da nam je malo širine u ekipi i to bi druga priča bila.Kako god, Leotar mora pasti, a mislim i da hoće.Tu bar ne bi trebalo biti problema, igramo na Koševu.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Leotar nam nikad' gola na Kosevu nije dao, pa ti vidi hoces li se sikirati.Shanks je napisao/la:Otprilike što sam ja htio da napišem.Samo bih još dodao da, ako sad ne uđu u dobar niz i počnu da rutinski tuku protivnike, odlazi i posljednji voz za titulu.Ja sam još uvijek mišljenja da smo mi istu izgubili u Bijeljini, ali imam neki dobar osjećaj koji pokušavam da potisnem da se ne bih razočarao bezveze.Ne znam stvarno.hz033 je napisao/la:Kiks mi, kiks Željo, da kažem dobro je. Jedino mi je žao Zolotića, što brži oporavak mu želim.![]()
Samo da nam je malo širine u ekipi i to bi druga priča bila.Kako god, Leotar mora pasti, a mislim i da hoće.Tu bar ne bi trebalo biti problema, igramo na Koševu.

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Bordo10, Confiance, dark44, Direktorcic, fera, iliyaa8, itatabisine, Kaunas, Krompirusa, Kyle88, lumani, makron, MaroonBjelave, mosarajvosa83, muhamedhulk, napoleon72, Oerde, pierce, Proximic, r3m1, Riziko, SamoDaKazeem, ShofaII, SHZ82, Stole, tajsamja, THEC, Vanja8, Venom, Vrhbosnian, zagorski i 222 gosta.