Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Jones je vec sad presisao sve stopere u MinKenu, samo sto oni tamo profitiraju na dobrom sistemu.
Ma pustite sarmu, cuj Jones... Znaci, evo neka dodju na temu ozbiljni fanovi drugih klubova iz epl, znaci forumasi sto prate ovu ligu, pa neka kazu svoje misljenje u vezi Jonesa, da ne bude navijaci Uniteda ga hvale...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
I pored njih dvojice ti si ipak uvrstio Jonesa, ako ikome mozes reci da igra barem dobro ove sezone onda je to Jones, O ti fudbalski magu!Saurman je napisao/la:Samo se ti keslaj,na ovu listu mogu stati još Smalling 8 mil i Evans.Ethel je napisao/la:Saurman je napisao/la:Ruku na srce i Ferguson je ostavio Moyesu dosta polovnjaka koje je masno platio pa sad ne zna šta s njima.
Anderson - 31 mil eura
Nani - 25 mil
Valencia - 19 mil
Bebe - 9 mil
Jones - 19 mil
Young - 18 mil
Zaha - 12 mil
Kagawa - 17 mil,.........total 150 mil.![]()
![]()
Sad vidim zbog čega si dobio laskavu titulu kante godine..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Wonderkidtrxel je napisao/la:Ma pustite sarmu, cuj Jones... Znaci, evo neka dodju na temu ozbiljni fanovi drugih klubova iz epl, znaci forumasi sto prate ovu ligu, pa neka kazu svoje misljenje u vezi Jonesa, da ne bude navijaci Uniteda ga hvale...

Samo treba da igra stopera ,fergi ga je puno koristio za popunjavanje rupa u ekipi umjesto da je dovodio pojacanja

Moyes ga koristi za istu svrhu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Nani je napotcjenjeniji igrac ove generacije. Nikada nije dobio priliku kakvu je zasluzio, a kad je idobijao slijedilo je ponizenje i ne stavljanje u ekipu u finalu LP u trenucima kad je ovaj bio najbolji asistent lige. Nani ce klasu pokazati kad predje u drugi klub, siguran sam.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Prijatelju, Nani je mogao biti klasa, da je bio dobar s glavom. Kad popravi to svoje u glavi, može da postane klasa, ovako teško da ce biti šta bolji. Zadnje dvije sezone je loš, katastrofalan.Consigliere je napisao/la:Nani je napotcjenjeniji igrac ove generacije. Nikada nije dobio priliku kakvu je zasluzio, a kad je idobijao slijedilo je ponizenje i ne stavljanje u ekipu u finalu LP u trenucima kad je ovaj bio najbolji asistent lige. Nani ce klasu pokazati kad predje u drugi klub, siguran sam.
O našoj odbrani se ove sezone ne može dosta lošeg reći, po meni igraju kao što su i uvijek igrali... Samo što je Smalll defintivno dosta napredovao i jučer je bio ponajbolji naš igrač, uz Jonesa i Evansa i naravno ostanak Vidića stoperska pozicija nije u krizi. Pozicija lijevog beka jedino škripi i to je očito ali to možemo na ljeto riješiti 

- red devil88
- Kontakt:
Uh ako dodje Mata bice milina gledati majstora zajedno sa Rooneyom i Rvp us Januzaj znaci bice ljepota . E onda na ljeto istresti pare za lijevog beka i jednog BB veznjaka i to ce bit skroz druga ekipa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Glory Glory Man United !!! 

-
- Kontakt:
Pa jel potpiso više
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- red devil88
- Kontakt:
Samo sto nije !ragazzidelsud1987 je napisao/la:Pa jel potpiso više
Glory Glory Man United !!! 

Zakasnio na avion ko papered devil88 je napisao/la:Samo sto nije !ragazzidelsud1987 je napisao/la:Pa jel potpiso više

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Mata je igračina,United je napravio odličan posao.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Cudi me da pero nije iskesirao da vrati dijete reala hahah ujedno i spanac,kud ces bolje . Mora da se pretrosio na one muke precijenjenjemadridist je napisao/la:Mata je igračina,United je napravio odličan posao.

Ajde Mata kralju.. 

-
- Kontakt:
Čuj helikopterom
sto posto da nađe od sinoć loptu od Jonesa i Welbecka što su nabili 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Juan Mata has arrived at Carrington for his medical.
bayern ponudio 4 mil vise
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Zezas jel tako....FCUM je napisao/la:bayern ponudio 4 mil vise
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
- Aanonymous
- Kontakt:
previše je ovo za Matu 45 milijuna eura
isto tako imam osjecaj da ce biti bacene pare, jer nije problem na toj poziciji kod Man.utd-a

isto tako imam osjecaj da ce biti bacene pare, jer nije problem na toj poziciji kod Man.utd-a

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.