Imal' sta na vidikustaragarda je napisao/la:ma stalno mi zvoni telefon vezano za ova pojacanja pa sam skroz zaboravio....![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Imal' sta na vidikustaragarda je napisao/la:ma stalno mi zvoni telefon vezano za ova pojacanja pa sam skroz zaboravio....![]()
Bit ce..SAMO BAHATOSkver je napisao/la:Imal' sta na vidikustaragarda je napisao/la:ma stalno mi zvoni telefon vezano za ova pojacanja pa sam skroz zaboravio....![]()
?
Znam Dado da imas najbolje namjere, ali neke stvari moramo razjasniti da ne bude zabune. Ovo gore nije tacno. Istina je da budem u toku, mozda u kriznim situacijama nesto vise znam od vecine i to je to.SaltCityAttack je napisao/la:Ma zna Aco ba dosta beze se lozite....ali ovdje najvise zna zlajci desna ruka Azmirova ...on samo cita i babuka sve zna
Babayaroharry_90 je napisao/la:Jel danas mozemo ocekivat transfer od kojeg cemo zanijemiti
Shabani NondaHeller je napisao/la:Babayaroharry_90 je napisao/la:Jel danas mozemo ocekivat transfer od kojeg cemo zanijemiti
Mika Hakkinenharry_90 je napisao/la:Shabani NondaHeller je napisao/la:Babayaroharry_90 je napisao/la:Jel danas mozemo ocekivat transfer od kojeg cemo zanijemiti
Preuzima mjesto sofera autobusa.klasik je napisao/la:Mika Hakkinenharry_90 je napisao/la:Shabani NondaHeller je napisao/la: Babayaro
Jest mozda u Njemackojsolinas je napisao/la:mjesaj mjesaj mala![]()
![]()
![]()
predivan novi dan.....![]()
ubio se za pojacanja
Chinaglia je napisao/la:više i ne vjerujem u pojačanja
od sada navijam za Sarajevo, kod njih se barem nešto dešava
Trebaš navijat za Zeljeznicar, kod njih dolaze svaki dan pojačanjasolinas je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:više i ne vjerujem u pojačanja
od sada navijam za Sarajevo, kod njih se barem nešto dešava![]()
cingili smradek jedan
![]()
![]()
I tamo ces naci informacije sa ovog forumadjulba je napisao/la:hebem ti forum ti hebem samo otvaram ko budala. Dosta je više. Od danas kupujem novine ko nekad.![]()
nemoj vise ovdje pisat, imas temu opsta diskusijaChinaglia je napisao/la:neće mene niko zajebavat', eto, sad su dobili svoje
Chinaglia je napisao/la:neće mene niko zajebavat', eto, sad su dobili svoje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.