FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Udruženje iz Bužima će platiti dio kazne FK Sarajeva zbog transparenta Izetu Naniću
Fudbalski klub Sarajevo kažnjen je od strane Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine te će susret protiv Leotara odigrati pred praznim tribinama.
U obrazloženju odluke navodi se da je klub kažnjen zbog propusta u organizaciji na utakmici 4. kola Premijer lige BiH protiv Posušja koja je odigrana na stadionu "Asim Ferhatović Hase".
U komentaru na Facebook status FK Sarajeva stigla je i reakcija Udruženja građana "Budi Vitez" iz Bužima, odnosno njenog predsjednika Esada Paloša.
- Udruženje građana Budi Vitez iz herojskog Bužima iskreno se i od srca zahvaljuje FK Sarajevu i Hordama zla što cijene i poštuju najvećeg bosanskog sina Izeta Nanića te želi da snosi dio troškova kazne koji se odnosi na isticanje transparenta sa imenom našeg slavnog generala - poručio je Paloš.
Fudbalski klub Sarajevo kažnjen je od strane Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine te će susret protiv Leotara odigrati pred praznim tribinama.
U obrazloženju odluke navodi se da je klub kažnjen zbog propusta u organizaciji na utakmici 4. kola Premijer lige BiH protiv Posušja koja je odigrana na stadionu "Asim Ferhatović Hase".
U komentaru na Facebook status FK Sarajeva stigla je i reakcija Udruženja građana "Budi Vitez" iz Bužima, odnosno njenog predsjednika Esada Paloša.
- Udruženje građana Budi Vitez iz herojskog Bužima iskreno se i od srca zahvaljuje FK Sarajevu i Hordama zla što cijene i poštuju najvećeg bosanskog sina Izeta Nanića te želi da snosi dio troškova kazne koji se odnosi na isticanje transparenta sa imenom našeg slavnog generala - poručio je Paloš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Raja je li ko viđao majicu sa likom Nanića, vrlo rado ću svaku narednu dolaziti u njoj.MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2022, 20:26Udruženje iz Bužima će platiti dio kazne FK Sarajeva zbog transparenta Izetu Naniću
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Doveli ga da imamo kome j.bati mamu, da bi ostali mogli normalno igrati.FKSDoGroba je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:35MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:24Ma prebacit ćemo ga na stopera da igra sa Đokanovićem, jesmo li Sarajevo ili nismoElCartel11 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:23Dobrodosao Mirza!
Mada bi vise volio, da je neki stoper.![]()
- JavierBosnia
- Kontakt:
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ova prva je bila nekad u onon Bosnian Kingdom radnji kod Katedrale, ne znam ima li je još
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Onda ovako sutra, nema druge.
Dizdarević (Šahinović), Musa, Drobarov, Trako, Tomašević, Ramić, Đokanović, Varešanović, Ikić, Suljić i Mulahusejinović.
Posebno da se paze ovi kojima prijeti treci žuti karton, Zrinjski je za vikend.
Dizdarević (Šahinović), Musa, Drobarov, Trako, Tomašević, Ramić, Đokanović, Varešanović, Ikić, Suljić i Mulahusejinović.
Posebno da se paze ovi kojima prijeti treci žuti karton, Zrinjski je za vikend.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Suljić se žalio na neku povredu, ja bi ga odmorio sutra zajedno sa Vlatkom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- hordesofdevil
- Kontakt:
Ma ljudi i Krivokapic je gotov lik svaki dan iz Sarajeva story objavi
La Banda Del Diablo !
Dobro si, onda Džafić vjerovatno upada na lijevo krilo. Treba sutra pod svaku cijenu pobjediti, ali i probat se sačuvati i što manje potrošiti jer za vikend nam je utakmica polusezone.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Hajde Javier stavi neki dobar print da se majica može nositi dok je lijepog vremena.
Opet poseban pozdrav za domace izdajnike s ovog foruma koji su za suzivot i one koje imaju problem kad se cetnicima pozeli smrt.
Nabijem vas sve na khurac.
Smrt cetnicima i domacim izdajnicima
Nabijem vas sve na khurac.
Smrt cetnicima i domacim izdajnicima
- Objektivac1946
- Kontakt:
Može li štopera igrati?hordesofdevil je napisao/la: ↑29 avg 2022, 21:12Ma ljudi i Krivokapic je gotov lik svaki dan iz Sarajeva story objavi

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
S tim da nece zaigrati do zime. Ne moze biti registrovan.hordesofdevil je napisao/la: ↑29 avg 2022, 21:12Ma ljudi i Krivokapic je gotov lik svaki dan iz Sarajeva story objavi
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ma treba Suljica isforsirati pa ako bude srece da se povrijedi kako treba da i mi malo prodisemo.
You are someone else I am still right here
Suzivot postoji tamo gdje su bosnjaci vecina. Tamo gdje su bh pravoslavci vecina, suzivot je farsa. Nabijem savez i sve jednog naseg covjeka u njemu, pa tek onda Vicoja!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja sam ovu bordo uzeo prije godinu dvije u Bosnian Kingdomu, vidi ima li jos nesto na ovaj fazon

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."