FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hawking
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hawking » 09 maj 2011, 17:59

rossoner je napisao/la:Mislim da drugo mjesto ide u 2.pretkolo a trece u 1. Ne sjecam se kako je prosle godine bilo, jer me nije zanimalo.
Vezano za ove prethodne komentare: slazem se sa bocacom i samo cu jos reci da cu biti izuzetno razocaran ako bude iduca sezona slicna ovoj! Samo zato sto to mozemo! Nismo sada oni isti kao prije 2-3 godine. Ali ovo su samo zelje,sasvim realne, nazalost Amar ne cita ove nase pametovanje :-D
Ako osvojimo kup onda će i treći krenuti iz drugog, a Čelik iz trećeg, doduše bila je neka priča da će četvrti u EL ako mi osvojimo kup a ne budemo prvaci, mada čisto sumnjam da je to tačno...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 09 maj 2011, 18:04

zamolio bih cjenjenu moderaciju za odgovor na pitanje: zašto ste izbrisali moj post, kao odgovor na upit forumasa pod nickom "prpa"? niti sam koga uvrijedio, niti sam bilo sta ruzno, bilo kome rekao. cak sam sa njim imao sasvim normalnu prepisku putem pp-a, gdje nam apsolutno nije trebala moderacija. samo sam pozvao da se prestane sa prepucavanjima i izazivanjem zle krvi, koje svakako ima previse na ovim stranicama. ako vam je u cilju da se pisu postovi koji u sebi nose negativnost, recite to javno i glasno. ako vam ovdje nisu dovoljno zvucni i atraktivni postovi koje pisu dino lj., triger, mma_hz, bocacio, formance (izvinjavam se svim ostalim normalnim formusamima, koje ovdje ne pominjem, ali ne da mi se dalje nabrajati), onda nek vam je sa srecom, i dalje dozvoljavajte banovanim da otvaraju nove nikove i nastavljaju po starom. i dalje dopustajte provokacije koje prelaze svaku mjeru. nije ni cudo sto je u BiH sve manje normalne raje. ove stranice su odraz stanja u drustvu. budite mi pozdravljeni.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 09 maj 2011, 18:08

starigrad je napisao/la:zamolio bih cjenjenu moderaciju za odgovor na pitanje: zašto ste izbrisali moj post, kao odgovor na upit forumasa pod nickom "prpa"? niti sam koga uvrijedio, niti sam bilo sta ruzno, bilo kome rekao. cak sam sa njim imao sasvim normalnu prepisku putem pp-a, gdje nam apsolutno nije trebala moderacija. samo sam pozvao da se prestane sa prepucavanjima i izazivanjem zle krvi, koje svakako ima previse na ovim stranicama. ako vam je u cilju da se pisu postovi koji u sebi nose negativnost, recite to javno i glasno. ako vam ovdje nisu dovoljno zvucni i atraktivni postovi koje pisu dino lj., triger, mma_hz, bocacio, formance (izvinjavam se svim ostalim normalnim formusamima, koje ovdje ne pominjem, ali ne da mi se dalje nabrajati), onda nek vam je sa srecom, i dalje dozvoljavajte banovanim da otvaraju nove nikove i nastavljaju po starom. i dalje dopustajte provokacije koje prelaze svaku mjeru. nije ni cudo sto je u BiH sve manje normalne raje. ove stranice su odraz stanja u drustvu. budite mi pozdravljeni.
' се " јаро , него / " је $ $ , $ паре за ону " :D :D
" " " , " " оне " !!!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 09 maj 2011, 18:16

možda je bio oftopik...
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 maj 2011, 18:16

starigrad je napisao/la:zamolio bih cjenjenu moderaciju za odgovor na pitanje: zašto ste izbrisali moj post, kao odgovor na upit forumasa pod nickom "prpa"? niti sam koga uvrijedio, niti sam bilo sta ruzno, bilo kome rekao. cak sam sa njim imao sasvim normalnu prepisku putem pp-a, gdje nam apsolutno nije trebala moderacija. samo sam pozvao da se prestane sa prepucavanjima i izazivanjem zle krvi, koje svakako ima previse na ovim stranicama. ako vam je u cilju da se pisu postovi koji u sebi nose negativnost, recite to javno i glasno. ako vam ovdje nisu dovoljno zvucni i atraktivni postovi koje pisu dino lj., triger, mma_hz, bocacio, formance (izvinjavam se svim ostalim normalnim formusamima, koje ovdje ne pominjem, ali ne da mi se dalje nabrajati), onda nek vam je sa srecom, i dalje dozvoljavajte banovanim da otvaraju nove nikove i nastavljaju po starom. i dalje dopustajte provokacije koje prelaze svaku mjeru. nije ni cudo sto je u BiH sve manje normalne raje. ove stranice su odraz stanja u drustvu. budite mi pozdravljeni.
Zato kad se nakače tipovi poput @Dejan_BL i slični trolovi, i počnu da vrijeđaju i provociraju, onda te divne moderacije nema nigdje... to je nešto s čim se od početka moraš pomiriti ako želiš biti na ovom forumu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 09 maj 2011, 19:11

Željo se voli svuda ! :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 maj 2011, 19:11

Hawking je napisao/la:
Zato kad se nakače tipovi poput @Dejan_BL i slični trolovi, i počnu da vrijeđaju i provociraju, onda te divne moderacije nema nigdje... to je nešto s čim se od početka moraš pomiriti ako želiš biti na ovom forumu...
Evo, kao što rekoh, kad se ovakve slike pojave onda moderacija nema ništa protiv, a nekakve normalne postove procjenjuje kao off-topic i briše... i još se nađu uvrijeđeni kad im poručiš ono što i zaslužuju... kakve tarabe!

Glory glory Man United!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2011, 22:07

i to sve reče "čovjek" koji je poručio , citiram"da Bog da ih strefio zemljotres gori nego onaj iz 1969 g.,i sravnio Banjaluku sa zemljom"a da pri tom nije zaradio ni žuti karton od administracije,ni minut bana,a pri tom jos daje instrukcije moderatorima :roll:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 maj 2011, 22:12

VAM je napisao/la:i to sve reče "čovjek" koji je poručio , citiram"da Bog da ih strefio zemljotres gori nego onaj iz 1969 g.,i sravnio Banjaluku sa zemljom"a da pri tom nije zaradio ni žuti karton od asministracije...
Pa kad uzmemo u obzir na šta sam reagovao, onda to uopšte i nije ništa strašno, za osobu koja je napisala ono što je napisala to je najmanje što je zaslužila... naravno, jasno je da tako razmišlja velika većina sugrađana te osobe uključujući i direktora svemira, pa se s pravom mogu zapitati kako to da neko ko mi je želio i dalje želi nestanak može da od mene traži da mu ne želim isto ono što i on meni želi... ne moraš se truditi da odgovaraš, meni je već sve odavno jasno...

Glory glory Man United!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2011, 22:25

Hawking je napisao/la:
VAM je napisao/la:i to sve reče "čovjek" koji je poručio , citiram"da Bog da ih strefio zemljotres gori nego onaj iz 1969 g.,i sravnio Banjaluku sa zemljom"a da pri tom nije zaradio ni žuti karton od asministracije...
Pa kad uzmemo u obzir na šta sam reagovao, onda to uopšte i nije ništa strašno, za osobu koja je napisala ono što je napisala to je najmanje što je zaslužila... naravno, jasno je da tako razmišlja velika većina sugrađana te osobe uključujući i direktora svemira, pa se s pravom mogu zapitati kako to da neko ko mi je želio i dalje želi nestanak može da od mene traži da mu ne želim isto ono što i on meni želi... ne moraš se truditi da odgovaraš, meni je već sve odavno jasno...
neko je nesto (u fazonu da se šteli željezničaru...)napisao na BANJALUČKOM FORUMU,i ti pri tom pozivaš na smrt 300000 ljudi :o ,i sad još bez i malo stida i srama to ponavljaš.tebi sve jasno :roll: ?ništa tebi nije jasno dijete drago.da ne idemo dalje u off,ti i dalje nastavi prizeljkivati naš krah,moderizacija će to naravno tolerisati,a normalni ljudi neka nastave pisati o vicešampionu bih...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 maj 2011, 22:30

VAM je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
neko je nesto (u fazonu da se šteli željezničaru...)napisao na BANJALUČKOM FORUMU,i ti pri tom pozivaš na smrt 300000 ljudi :o ,i sad još bez i malo stida i srama to ponavljaš.tebi sve jasno :roll: ?ništa tebi nije jasno dijete drago.
To ti kažeš da su ljudi, posebno taj direktor svemira... i vrati se pa pogledaj šta piše, sad samo naklapaš... ti si na ovom forumu registrovan vjerovatno pod petim nickom, pa eto, pretpostavljam da imaš ideju za šesti pa si ovdje došao na temu FK ŽELJEZNIČAR da zaradiš "dozvolu" za novu registraciju... ja mislim da tebi ništa nije jasno dete drago...

Glory glory Man United!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 09 maj 2011, 22:37

teško s majmunom na zelenu granu.rasprava završena!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 10 maj 2011, 00:46

Nisam bio odavno ođe, pa reko' da navratim malo..
Za derbi ste sve već napisali, jbga tužno je što se poslije svake značajnije utakmice a pogotovo derbija u ovoj ligi, najviše govori o navijačima, igru svi preskoče..
Pozitivno iz svega ovoga je da smo gotovo osigurali nastup "vanka" (još da se usvoji statut) i slažem se s onim ko je predložio da do kraja dajemo prednost mlađim igračima.. Zola, Benja Čolić, Ramić pa čak i par minuta dati Ari Hodžiću iz kadeta.. To bi bilo fino.

Do kraja nam je ostala još jedna važna utakmica, finale Kupa, a nakon toga i aBd skidanja suspenzije odmah treba krenuti s renoviranjem ekipe za iduću sezonu.. O tome ne bih prije 26. maja, ali jedno je primarni cilj: Nyemu moramo pokušati zadržati na sve načine :!:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 maj 2011, 02:18

Jedan od najgorih "forumskih dana" ove teme... Nista vazno ni zanimljivo.
Osim - drugo ime za Želju !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 10 maj 2011, 02:34

rossoner je napisao/la:Jedan od najgorih "forumskih dana" ove teme... Nista vazno ni zanimljivo.
evo ti jedna zanimljiva...

jos 4 utakmice pa nas zeljo igra 500. utakmicu u premijer ligi bih... ;)

tacno na posljednje kolo ovog prvenstva
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 10 maj 2011, 03:02

spielführer_21 je napisao/la:Nisam bio odavno ođe, pa reko' da navratim malo..
Za derbi ste sve već napisali, jbga tužno je što se poslije svake značajnije utakmice a pogotovo derbija u ovoj ligi, najviše govori o navijačima, igru svi preskoče..
Pozitivno iz svega ovoga je da smo gotovo osigurali nastup "vanka" (još da se usvoji statut) i slažem se s onim ko je predložio da do kraja dajemo prednost mlađim igračima.. Zola, Benja Čolić, Ramić pa čak i par minuta dati Ari Hodžiću iz kadeta.. To bi bilo fino.

Do kraja nam je ostala još jedna važna utakmica, finale Kupa, a nakon toga i aBd skidanja suspenzije odmah treba krenuti s renoviranjem ekipe za iduću sezonu.. O tome ne bih prije 26. maja, ali jedno je primarni cilj: Nyemu moramo pokušati zadržati na sve načine :!:
brate iskreno navijaci su jedina svjetla tacka bili ...o cmu da pise raja o nabijanju lopte ,o nekoj jalovoj igri izmejdu 2 16terca,o duelima i prekrsajiim,o utakmici u kojoj su bila 2 driblinga,u kojoj je jedina prava prilika bila nakon greske,,,,jednostavno nema se o cemu pisat,iskreno treba uzet po bod i nama i sarajevu ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 maj 2011, 11:14

Evo bas iz ovog klipa se moze vidjeti koliko je supljina bilo na njihovoj tribini. Samo je jedan sektor popunjen ostala 2 su suplja kao sir ;)

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 10 maj 2011, 11:15

UPS je napisao/la:Evo bas iz ovog klipa se moze vidjeti koliko je supljina bilo na njihovoj tribini. Samo je jedan sektor popunjen ostala 2 su suplja kao sir ;)
Rasiri se...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 maj 2011, 11:27

Pa vama ni sirenje na 3 sektora nije pomoglo ;)

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 maj 2011, 11:29

UPS je napisao/la:Pa vama ni sirenje na 3 sektora nije pomoglo ;)
kad popunite sektor do zapada javi se da nastavimo pricu :lol: ,da vam je bilo toliko tijesno rasirili bi se vi i na zapad da ste mogli ovako ce derbi ostati upamcen kao derbi sa vecom podrskom gostujucih navijaca 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.