Samo kazem za situaciju u klubu, i koliko ga ko cijeni. Situacija za navijace je i vise nego idealna, ne igra puno, pola sezone sjedi na klupi, ali zato kada najvise zatreba klubu, on je donosio trofeje, i nosio par sedmica ili mjeseci na svojim ledjima cijeli tim.plavipatriota je napisao/la:evo vole ga već duže vrijeme eto, ali šta mu to pomaže? realno sve kad se poreda više je dobra zamjena nego bitan igrač citija!Goalgetter je napisao/la:Bitno je da ga vole i cijene oni na tribinama, praviti sliku sebi na osnovu neke ankete ili bluemoona je nebulozno. Ista situacija je na nasem forumu, nedaj boze da neki stranac okarakterizira i pravi sliku navijaca repke BiH citajuci ovaj forum.
Ja sam vec cim je stigao u City rekao da ovo nece funkcionisati, i da se Edin nikada nece usreciti u Cityu (sem financijski), njemu ovo ako je dovoljno, nek mu bude. Svi mi njega uzivamo pratiti u klubu, i zelimo mu vise individualnog uspjeha, on ako to zeli postici, mora nakon ove sezone napustiti City, a sad hoce li to uraditi, vidjecemo.