FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Cigri
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Cigri » 17 apr 2014, 21:19

TariqAli je napisao/la:slika
:cry: :plac:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 apr 2014, 21:23

jos kao lafo podnio ostavku ali nije prihvacena :lol:
kakvi sve debili rade u klubu, strasno
Laporta i Txiki su za ove cirkusante izmislili vodjenje kluba :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la JoseMourinho » 17 apr 2014, 21:26

Brutalna istina kroz zajebanciju, predobar tekst

http://www.tarzanija.com/el-klasiko-crv ... barselonu/" onclick="window.open(this.href);return false;

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 17 apr 2014, 21:31

I sta, jel' Midzo odlucio, ko dolazi umjesto Tate?
JoseMourinho je napisao/la:Brutalna istina kroz zajebanciju, predobar tekst

http://www.tarzanija.com/el-klasiko-crv ... barselonu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tekst je obicno sr'anje.
Marksizam u skole!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 22:03

koji dio texta je obicno sranje :mrgreen:

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 17 apr 2014, 22:05

Ceo. Budimo realni.
Marksizam u skole!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 22:06

aha, OK....rekoh, da nije samo onaj dio koji se tice igre i igraca Reala :mrgreen:

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 17 apr 2014, 22:07

Bas sam ovdje gore htio editirati i reci da cak nemam problema s tim sto je pisao na racun Madrida, koliko s ovim sranjima oko Narkomanove Barce, romanticarstva sa Eto'om i slicno.
Marksizam u skole!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 22:12

TariqAli je napisao/la:Bas sam ovdje gore htio editirati i reci da cak nemam problema s tim sto je pisao na racun Madrida, koliko s ovim sranjima oko Narkomanove Barce, romanticarstva sa Eto'om i slicno.
ma dobro, text je napisan u jednom dahu jalijaškim ulicnim jezikom....ni prvi ni posljedni kao takav.
No, pogodio je neke stvari koji su ocite...posebno je poentirao u ovom dijelu:
"Nisu pazili, bili su previše ponosni, previše ih je obuzeo taj ceo svetski hajp koji je puk krenuo da baca. “Jao kako igra ova Barselona, prelepo, oni su bogovi fudbala, hoću da im pušim ****, La Masija pravi igrače ostali ih kupuju, Barselonci, ratnici protiv kapitalizma, Amerike i zla.” Previše pročitanih mudroserskih kolumni Gorčina Stojanovića, u kojima svršava na Ćavijeve pasove unazad. I kao da je **** bitno da li neko kupuje igrače ili ih pravi, boli me ****. Uostalom ista ta Barselona je za Ibrahimovića i brazilsku jutjub prevaru Nejmara, dala pare koje bi hranile pola Afrike godinu dana. Zato danas imamo ovo. Imamo tim koji najviše izbegavam da vidim na televiziji. Bukvalno ću pre gledati Lokijeve reportaže sa seoskih terena Srbije nego Barselonu. Barselona ne pravi šanse. Barselona ne daje čiste golove. Ona daje golove iz penala, iz bagova odbrambenih igrača, kao recimo onog panja Leskota. Barselonini igrači više ne stiskaju R1 nikada. Ja prvi znam da prava ekipa ne treba da siluje to dugme, ali ono ipak ima svoju svrhu nekada."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 22:19

http://www.****.com/vesti/prela ... luba/74578" onclick="window.open(this.href);return false;

još jedan zanimljiv text

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:32

let3 je napisao/la:http://www.****.com/vesti/prela ... luba/74578

još jedan zanimljiv text
Bezveze.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 apr 2014, 22:38

tekst jest napisan recimo tim "jalijaskim" nacinom, al bar se meni takav svidja i 90% stvari sigurno je ubo, dok o 10% moze se et diskutovat tj. osporit ;)

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 17 apr 2014, 22:40

Autor teksta iz nekog razloga najveceg favorita za osvajanje lige smatra Real Madrid. dalje mi se i ne cita.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 apr 2014, 22:42

Dobar tekst. Gleda kroz neku prizmu navijaca Barcelone i nece se svakome svidjet, ali meni je.
Jedna recenica me se posebno dojmila, a o tim stvarima se svakodnevno vode polemike..

"Zbog Barselone smo naučili da pravimo razliku između pobediti i pobediti lepo."
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 apr 2014, 22:44

Bartra,Neymar,Alba :thumbdown:

Da mi je znati kako onaj Alves izbjegne povredu. :kafa:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 17 apr 2014, 22:45

slika

Messi sinoc pobjeze kao zadnji :oops: nece izjave da dadne pa makar ono da se obrati navijacima ma kakvi... a neki vodja :roll: nije prvi put mu..
Hajde sto se krije na terenu ali i van njega, tolike milione...pod tepih :oops: preko ledja kluba i navijaca Barce.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 17 apr 2014, 23:06

PatrickBateman je napisao/la:Autor teksta iz nekog razloga najveceg favorita za osvajanje lige smatra Real Madrid. dalje mi se i ne cita.
od svega tebi je ta rečenica važna hahaha

Jbg izgleda da sam fulo temu trebo sam tamo staviti u el clasico, jer jbg očekivano navijači jbg su subjektivni ;)

Ja vjerujem da 90% ne navijača se slaže sa tekstom, bar sam tako i primijetio na ovom drugom forumu gdje sam i Naso ovaj tekst ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 23:07

Novi šok za Katalonce: Neymar i Alba mjesec dana van terena

znaci do kraja sezone

baš se ne da nikako, majku mu :oops:

i nesreca nikad ne stiže sama, malo nam je poraz u finalu - vec moraju i dva prvotimca OUT :facepalm:

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 17 apr 2014, 23:21

JoseMourinho je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:Autor teksta iz nekog razloga najveceg favorita za osvajanje lige smatra Real Madrid. dalje mi se i ne cita.
od svega tebi je ta rečenica važna hahaha

Jbg izgleda da sam fulo temu trebo sam tamo staviti u el clasico, jer jbg očekivano navijači jbg su subjektivni ;)

Ja vjerujem da 90% ne navijača se slaže sa tekstom, bar sam tako i primijetio na ovom drugom forumu gdje sam i Naso ovaj tekst ;)
Njega će najverovatnije osvojiti isti tim koji je osvojio i kup, Real Madrid
Raspored na stranu, Real Madrid je trenutno najbolji tim u Španiji.
Ovo na stranu (i zaljenje na sudjenje), ostatak teksta je poprilicno tacan.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 apr 2014, 23:29

Ja uopšte ne vidim razloga za ovoliku apatiju glede Barselone. Napisao sam ranije i sad opet tvrdim da se FC Barceloni desila po nju najbolja moguća stvar koja joj se mogla desiti, u stvari ne Barseloni kao klubu već njenim navijačima i nama simpatizerima širom sveta. Desila joj se ISTINA. Ovaka kakva je kilava pozadi a ima tome Bogami i više od 2 godine, otprilike kad je Pujol "klonuo" i ove godine mogla je uzeti prvenstvo (realno) stići do polu-ili čak finala (manje realno) LŠ i uzeti ovaj kup koji realno i nije bitan i onda opet "bacanje prašine" u oči javnosti da Barsi i ne treba odbrana jer svakome može dati gol više... Ovako, vreme je za radikalne promene i ne bitno je šta o tome mislim ja ili bilo ko od nas... Upalio se ALARM u Kataloniji i više Sandro, Gandro, Bartolomeu ili nebitno Laporta sutra... ko god bio moraće da odreši kesu pa skoro za komplet zadnji red... o tome sada otvoreno pišu i govore svi katalonski mediji.

Da ne ogrešim dušu neću reći da Sandro još prošlog leta (bar se tako pisalo) nije pokušao da dovede ove momke koje mi i danas pominjemo od T.Silve, Luiza,Humelsa i da ne nabrajam koga sve još sećate se... ne znam razloge ali nije doveo nikog, na kraju je da bi spasio poljuljanu fotelju učinio sve ne bi li doveo Neymara koji ga je kasnije koštao iste ali ne zbog toga što nego kako ga je doveo. Ko god preuzeo ili ostao na čelu FC Barcelona ovoga puta verujem da zna šta se mora učiniti jer kredita više nema niko... što je najvažnije iako neki misle da će to sve puno koštati to uopšte nije istina jer realno Barselona ima više za prodati nego za kupiti pa čak možda i posložiti moćan tim a ostati u plusu u blagajni.

Sve u svemu biće to leto za uživanje njenim simpatizerima, verujem u to... Ovaj ban namerno ne spominjem jer to je ionako smešna stvar.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.