TariqAli je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
TariqAli je napisao/la:
Tekst je obicno sr'anje.JoseMourinho je napisao/la:Brutalna istina kroz zajebanciju, predobar tekst
http://www.tarzanija.com/el-klasiko-crv ... barselonu/" onclick="window.open(this.href);return false;
ma dobro, text je napisan u jednom dahu jalijaškim ulicnim jezikom....ni prvi ni posljedni kao takav.TariqAli je napisao/la:Bas sam ovdje gore htio editirati i reci da cak nemam problema s tim sto je pisao na racun Madrida, koliko s ovim sranjima oko Narkomanove Barce, romanticarstva sa Eto'om i slicno.
Bezveze.
od svega tebi je ta rečenica važna hahahaPatrickBateman je napisao/la:Autor teksta iz nekog razloga najveceg favorita za osvajanje lige smatra Real Madrid. dalje mi se i ne cita.
JoseMourinho je napisao/la:od svega tebi je ta rečenica važna hahahaPatrickBateman je napisao/la:Autor teksta iz nekog razloga najveceg favorita za osvajanje lige smatra Real Madrid. dalje mi se i ne cita.
Jbg izgleda da sam fulo temu trebo sam tamo staviti u el clasico, jer jbg očekivano navijači jbg su subjektivni
Ja vjerujem da 90% ne navijača se slaže sa tekstom, bar sam tako i primijetio na ovom drugom forumu gdje sam i Naso ovaj tekst
Njega će najverovatnije osvojiti isti tim koji je osvojio i kup, Real Madrid
Ovo na stranu (i zaljenje na sudjenje), ostatak teksta je poprilicno tacan.Raspored na stranu, Real Madrid je trenutno najbolji tim u Španiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.