Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Vrijeme da je Benz zabije. Nabijem mu asistencije na neku stvar. Nocas ocekujem 2 komada 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
BBC svi po jedan Di 3 asistencije,Ramo dobija drugi zuti i pauzira u revansu gdje Varane preuzima njegovo mjesto stavlja Mandzu u dzep.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
2:0 za madrid večeras. narkomanov najveći strah će ga otjerati i iz ovog kluba 
naprijed rejal
Igra Bale 
Očekujem da Realovi modeli ispušu do šesete, dotad ćemo gledati slabu dominaciju,
a onda ide dominacija.
Sumnjam da će večeras potezati za super dominacijom, nema potrebe.
Posjeda će biti 70% i 800+ pasova sa uspjehom od 91%, na to su nas navikli, ništa labavo.
A golova, po potrebi...
a onda ide dominacija.
Posjeda će biti 70% i 800+ pasova sa uspjehom od 91%, na to su nas navikli, ništa labavo.
A golova, po potrebi...
realu ne treba posjed da bi napunio protivnikaKlare je napisao/la:Očekujem da Realovi modeli ispušu do šesete, dotad ćemo gledati slabu dominaciju,
a onda ide dominacija.![]()
A golova, po potrebi...
naprijed rejal
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ronaldo stavio na FB "Risk everything" sto znaci da igra nocas sa 120%.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ronaldo - Isco - Bale
Pričamo o nekakvom punjenju?Sveti je napisao/la:realu ne treba posjed da bi napunio protivnika
Dobro ste se okuražili, da vam ne prisjedne.
Ja slike i kurca, lafo iskasapili Dortmunda
i sada je jos vrijeme i za kasapljenje Bayerna. 
- schweinsteiger
- Kontakt:
prosle godine identicna slika,samo grbovi Reala i BvBa na suprotnim mjestimaRajaz je napisao/la:Ja slike i kurca, lafo iskasapili Dortmundai sada je jos vrijeme i za kasapljenje Bayerna.
Nadam se dobrom fudbalu,bez povreda,sudijske naklonosti i puno golova u vasoj mrezi
#miasanmia
sto gledas prosti čovječeRajaz je napisao/la:Ja slike i kurca, lafo iskasapili Dortmundai sada je jos vrijeme i za kasapljenje Bayerna.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
večeras očekujem dva penala za madrid i visok šećer i tlak za mia san mia gledateljstvo
naprijed rejal
Tanki su oni za nas,veceras ovjera prolaza u finale. 
- schweinsteiger
- Kontakt:
yebes takav prolaz,je l' se to spustamo na nivo Barcelone i Chelsea?Sveti je napisao/la:večeras očekujem dva penala za madrid i visok šećer i tlak za mia san mia gledateljstvo
#miasanmia
Sveti je napisao/la:večeras očekujem dva penala za madrid i visok šećer i tlak za mia san mia gledateljstvo

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jeebem ti euforiju ovu, samo da nas ne naguze večeras.
Lakše bi nam svima puno bilo kad bi pobijedili, manje bi čitali Saurmana.
Lakše bi nam svima puno bilo kad bi pobijedili, manje bi čitali Saurmana.
Večeras će biti kantanje bavaraca 
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
[youtube][/youtube]
Ma kakvi ba.Cap17an je napisao/la:Jeebem ti euforiju ovu, samo da nas ne naguze večeras.
J3bes ovaj Bayern,kariina od ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.