Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma dobro on je priča za sebe. 

Protiv Arsenala ce igrati i jedan i drugi. Pu!QUARTERBACK je napisao/la:Ma dobro on je priča za sebe.
Kad se sjetim i kakav je sastav Uniteda igrao protiv Special Onea. Stvarno je covjek sretan.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Tu smo bas pehovi, al eto ako zelis biti prvak moras sve da nadigras bez obzira ko je povrijedjen ili ne.Greivis je napisao/la:Protiv Arsenala ce igrati i jedan i drugi. Pu!QUARTERBACK je napisao/la:Ma dobro on je priča za sebe.
Kad se sjetim i kakav je sastav Uniteda igrao protiv Special Onea. Stvarno je covjek sretan.
Mene ne brine ko ce igrati za njih vise me briga za to ko ce igrati za nas da ne bude povreda vise pred vazne meceve
Gunner4ever
pa mi smo najbaksuznija ekipa što se tiče tih povreda, em protivnik redovno bude u najjačem sastavu em mi budemo maksimalno osakaćeni
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jesmo dugo bili na drugom mjestu
Eto, kud nismo S'hampton apsolvirali danas bi se ibretili sa ovim rezultatom..

drage tobdžije eto vas na prvom mjestu....Pošteno je Mourinju reći hvala..sada je do vas....
Hvala mu ako je samo do njega, nema sta samo junacki i hrabro u nastavku, sada slijede obracuni Kum1, Kum2 i Kum3aqarius je napisao/la:drage tobdžije eto vas na prvom mjestu....Pošteno je Mourinju reći hvala..sada je do vas....
Gunner4ever
jao koja ludnica slijedi
na Liverpool svu artiljeriju i onda konačno skinut to Manchestersko prokletstvo poslije Redsa....inače ne pamtim da su nam ovako rezultati išli na ruku....vakat je da to iskoristimo 

A.F.C. Bournemouth!
-
- Kontakt:
Sigurno je da mozemo svakoga pobjediti samo da je malo srece sa ozlijedama. Chelsea je danas oduvao Citya takticki i fizicki stoperi Chelsea pojeli napadace Citya ali vidjecemo kako ce se nositi sa francuskim teskasem Giroudom koji bi nam protiv njih dosta duela trebao osvojiti, da da gol to ne ocekujem ali da spusti neku loptu sigurno...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ma Polahko, utakmica po utakmica.
prvi smo na tabeli, ovi ispod nas nek rade šta hoće.
Nafuraju se ovako jedni protiv drugih pa onda kiksaju negdje bezveze
prvi smo na tabeli, ovi ispod nas nek rade šta hoće.
Nafuraju se ovako jedni protiv drugih pa onda kiksaju negdje bezveze
Sad tek onaj remi sa Sotonom dolazi do izrazaja. Kako bi sad samo bilo ekstra da imamo 4 boda viska
Opet smo se vratili na vrh tabele i sada treba upregnuti sve snage da se tu i ostane do kraja. Slijedi Liverpool i United, ali vjerujem da uz veliko zalaganje i malu dozu srece mozemo do pozitivnih rezultata.

Opet smo se vratili na vrh tabele i sada treba upregnuti sve snage da se tu i ostane do kraja. Slijedi Liverpool i United, ali vjerujem da uz veliko zalaganje i malu dozu srece mozemo do pozitivnih rezultata.
- Marsal
- Kontakt:
Čitam ovdje i stvarno je lijepo vidjet optimistične komentare ali ja stvarno ne vidim na koji mi fazon možemo završit ispred Čelzija i Sitija, jednostavno ne kontam. U zadnjih 14 kola morali bismo ostvariti najmanje 10 pobjeda, dakle minimum minimuma 10 pobjeda a idemo u goste Liverpoolu, Tottenhamu. Čelziju, Evertonu, Stokeu, kuci docekujemo dva Manchestera i Liverpool u FA cupu i k tome još imamo najmanje dvomeč sa Bayernom.
Još nam nema Ramseya najmanje mjesec i pol, Wilshere u jako promjenljivoj formi, jedan od rijetkih koji gol zna zabit out do kraja sezone...

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
francuski teskas

Liverpul away,bilo nekad,sad da spomenemo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Ako si poslije 24. kola prvi na tabeli od cega si vecinu sezone proveo kao prvi logicno je ocekivati da cemo se do kraja boriti za prvo mjesto. Utakmicu po utakmicu, cijelu sezonu nam fali po nekoliko igraca pa evo opet smo prvi. Ako ne bude povreda do kraja i ako se Ramsey vrati bez nekih kurcevih setbacka i sranja sigurno je da imamo dobre sanse.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
jesi nas na početku vidio da ćemo u 24-om kolu bit prvi?Marsal je napisao/la:Čitam ovdje i stvarno je lijepo vidjet optimistične komentare ali ja stvarno ne vidim na koji mi fazon možemo završit ispred Čelzija i Sitija, jednostavno ne kontam. U zadnjih 14 kola morali bismo ostvariti najmanje 10 pobjeda, dakle minimum minimuma 10 pobjeda a idemo u goste Liverpoolu, Tottenhamu. Čelziju, Evertonu, Stokeu, kuci docekujemo dva Manchestera i Liverpool u FA cupu i k tome još imamo najmanje dvomeč sa Bayernom.Još nam nema Ramseya najmanje mjesec i pol, Wilshere u jako promjenljivoj formi, jedan od rijetkih koji gol zna zabit out do kraja sezone...
A.F.C. Bournemouth!
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da nisam, ali realno posmatrajući stvari nemamo šanse.rambo16 je napisao/la: jesi nas na početku vidio da ćemo u 24-om kolu bit prvi?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
brate maršale, što si skino gaće tak brzoMarsal je napisao/la:Čitam ovdje i stvarno je lijepo vidjet optimistične komentare ali ja stvarno ne vidim na koji mi fazon možemo završit ispred Čelzija i Sitija, jednostavno ne kontam. U zadnjih 14 kola morali bismo ostvariti najmanje 10 pobjeda, dakle minimum minimuma 10 pobjeda a idemo u goste Liverpoolu, Tottenhamu. Čelziju, Evertonu, Stokeu, kuci docekujemo dva Manchestera i Liverpool u FA cupu i k tome još imamo najmanje dvomeč sa Bayernom.Još nam nema Ramseya najmanje mjesec i pol, Wilshere u jako promjenljivoj formi, jedan od rijetkih koji gol zna zabit out do kraja sezone...

Što mi je onako interesantno, ja ove sezone još nisam vidio naložen Arsenal na pobjedu , ono da grizu teren. Sve neke taktičke postavke, igranje pod ručnom pa malo gas pa opet pod ručnu. osim protiv totenhema naravno, njih trehnemo sa stilom.
Ja mislim da je vrijem da wenger malo naloži momke, ulazimo u završni dio sezone
Kako nemamo sansu ? Marshale,zar nisi cuo da se Sanogo vratio treninzima,tek sad slijedi dominacija
Ruku na srce,ako s ovakvim sastavom(s obzirom na povrede) izguramo do kraja,ima da dilamo Wengerovacu citavo ljeto

Ruku na srce,ako s ovakvim sastavom(s obzirom na povrede) izguramo do kraja,ima da dilamo Wengerovacu citavo ljeto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.