FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 24 sep 2015, 13:35

SiamoNoi je napisao/la:Kad se Bayernu vracaju ovi ozlijeđeni igrači?
Protiv GNK sigurno nece igrati Benatia,Badstuber,Kirchoff,Ribery i Robben a s obzirom da u nedjelju docekujemo Dortmund pretpostavljam da ce Pep neke igrace odmoriti no svejedno ocekujem rapsodiju.Pobjeda sa 6 ili vise razlike koeficijent 10,0 :opaopa:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 25 sep 2015, 00:12

slika
:facepalm:
Ako nema slike, radi se o tome, 5 coffee in 9 minutes, Lewandowski, mislio sam da je pametniji... :?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 25 sep 2015, 16:45

Izgleda Pep ce uskoro potpisati novi ugovor s klubom
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 25 sep 2015, 21:06

I njega i Thiaga poslat u paketu u City :zviz:

Thiago me sve vise podsjeca na dizelasa Krosa.
Mia San Mia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2015, 21:25

R32 je napisao/la:I njega i Thiaga poslat u paketu u City :zviz:
A i igra stvarno dugo da bi se mogao donijeti takav sud. :roll:

Thiago je jedini igrac koji u potpunosti razumije Pepovu filozofiju i njegovo nedavno produzenje ugovora znaci samo jedno a to je da ce i Pep pruduziti vjernost najboljoj Njemackoj ekipi. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 25 sep 2015, 21:41

Jest tacno, dosao prije par mjeseci, jos se momak nije snasao najbolje. :roll:

I tacno je uvijek donosio prevagu na utakmici.
Mia San Mia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2015, 22:19

R32 je napisao/la:Jest tacno, dosao prije par mjeseci, jos se momak nije snasao najbolje. :roll:

I tacno je uvijek donosio prevagu na utakmici.
Skoro cijelu sezonu je bio povrijedjen i kada se vratio bio je jedan od najboljih u ekipi.

Ove sezone ima nesto losiju formu i odmah ga treba prodati. :clap:
Ako cemo ici tim sistemom Gotze bi se trebao onda prodati davnih dana, kao i Muller nakon niza mizernih partija prosle sezone a u tu skupinu mozemo uvrstiti i Lahma koji od pocetka sezone nije nista bolji od Thiaga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 sep 2015, 22:36

A mozda je čovjek mislio na transfer Thiaga kao olakšavajuću okolnost, tj. da se PeP lakše odluči za put kada bi mogao povesti svog omiljenog učenika i tako nas sviju spasio bespotrebnog gubljenja živaca.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 sep 2015, 23:04

Astren je napisao/la:A mozda je čovjek mislio na transfer Thiaga kao olakšavajuću okolnost, tj. da se PeP lakše odluči za put kada bi mogao povesti svog omiljenog učenika i tako nas sviju spasio bespotrebnog gubljenja živaca.
Očito da neki imaju debele živce. :mrgreen:

Ne može Lahm (kakav kod da je) i Muller (pogotovo) u istu priču sa navedenim.
Kritika je opravdana i nekako ga forumaš CF najbolje opisuje.
Misli se na cigu/thiaga.
Vom Jäger zum Gejagten

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 26 sep 2015, 07:29

Omerbeze kao da ti je 13 godina, Lahma i Thiaga nikako u istu recenicu ne mozes stavit.
Nakon toliko zasluga kapetana.

Kako da jedan Thiagi bude taj "glavni" motor ekipe, "glavni" mozak"??

Takav igrac ne bi smio nikad da podbaci, da nema losu sezonu,

Takav mozak ne smije biti kvarljiv ( povrijeđen) cesto,

A kako mi da se oslanjamo na igraca "glavnog" koji cas dobro, cas lose igra, malo povrijeđen malo zdrav.
Kako da takav igrac bude poveznica i jako bitan u Bayernu?

Thiago se ponasa jos kao tinejdzer, jednim dijelom.

Ja bih bio sretan da je on uvijek fit, da nerijetko ima los dan, eto da se kroji ta igra Bayerna preko njega, jer mi je drag igrac. Bio sam optimista povodom njega, i podrzavao ali ovaj Bayern nema vremena za cekanje da se kotacic razvije i usteli. Za sada je ( po meni ) dobra zamjena za neke druge igrace, a nadam se da ce on nadoci na svoje, bar dogodine.

A i Gecea ne mozes poredit sa njim, kamoli Lahma, pa nije ovo Real M. ;)

I da za Milera, za njega nikad ne mozes rec da je u losoj formi. On nema forme :mrgreen:
Mia San Mia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2015, 09:38

Ma Lahm i Muller su mi prvi naumpali, normala da ih ne mozes prodati obzirom na sve uradjeno u Bayernu.
Shvacen sam pogresno a samo sam htio reci da kad smo mogli neke druge igrace cekati da se vrate u formu sto bi to onda bio problem sa Thiagom?

Vjerovatno jeste problem ovdje na forumu ali je meni njegovo nedavno produzenje ugovora dalo malo jasniju sliku i bezveze sam usao u ovu raspravu kad znam da se na njega dugorocno racuna.

Niko nije rekao da je Thiago glavni igrac Bayerna nego igrac koji najbolje poznaje Pepovu filozofiju i koji se najbolje moze prilagoditi njegovim zamislima.

Onakav igrac je vrijedan cekanja isto kao i Coman i neki drugi veliki talenat iako se za Spanca moze reci da je relativno formiran igrac ali ga muce te povrede i ne dozvoljavaju mu da eksplodira no vjerujem da ce se iste sanirati i pruziti mu priliku da se razvije onako kako se od njega ocekuje.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 sep 2015, 12:18

nadam se da je Pepu došlo iz dupeta u glavu nakon onog drugog poluvremena u Minhenu protiv Volfsburga, te da će mu danas bek igrat na poziciji beka, štoper na poziciji štopera, napadač na poziciji napadača itd.
valjda nećemo počet opet utakmicu sa 3 u odbrani, a prošlu smo igrali sa 4, pa opet nekad prije sa 3 i sve tako drka formaciju, a najgore za ekipu je neuigrana odbrana, mora se izdefinisat konačno hoćemol igrat sa 3 ili sa 4 igrača u odbrani
al na stranu ovo, danas sve osim rutinske pobjede ne dolazi u obzir :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2015, 12:33

Nekako je djelovalo da igra sa 4 pozadi s tim sto je Alaba igrao stopera no i ja se nadam da bi Austrijanac danas mogao zaigrati na beku uz mozda Javija na stoperu. Vjerujem da bi mogao odigrati skoro cijeli mec obzirom da je protiv Vukova bez problema odradio 45 minuta.

Poprilicno sam siguran da Bernat nece poceti jer od pocetka sezone ne pokazuje neku igru, forma mu je losa stoga ce biti zasluzeno njegovo ostavljanje na klupi.

Najbitnije je da ce Lewa startati. :opaopa:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 sep 2015, 12:42

Sve oči su u njega uprte danas ;)
slika
Sent from my Philips Smart TV.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 sep 2015, 12:48

Moćna slika.

Neg', da pitam, jel' ima neki od Bavaraca da je u rangu profesora Miljenka Popovića, odnosno da se razumije u računalni softver,ne bendaju me tamo na onoj temi, haman sam im dotužio. :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 sep 2015, 13:15

slika
:problem: :problem:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 26 sep 2015, 13:24

Omerbavarac je napisao/la:Ma Lahm i Muller su mi prvi naumpali, normala da ih ne mozes prodati obzirom na sve uradjeno u Bayernu.
Shvacen sam pogresno a samo sam htio reci da kad smo mogli neke druge igrace cekati da se vrate u formu sto bi to onda bio problem sa Thiagom?

Vjerovatno jeste problem ovdje na forumu ali je meni njegovo nedavno produzenje ugovora dalo malo jasniju sliku i bezveze sam usao u ovu raspravu kad znam da se na njega dugorocno racuna.

Niko nije rekao da je Thiago glavni igrac Bayerna nego igrac koji najbolje poznaje Pepovu filozofiju i koji se najbolje moze prilagoditi njegovim zamislima.

Onakav igrac je vrijedan cekanja isto kao i Coman i neki drugi veliki talenat iako se za Spanca moze reci da je relativno formiran igrac ali ga muce te povrede i ne dozvoljavaju mu da eksplodira no vjerujem da ce se iste sanirati i pruziti mu priliku da se razvije onako kako se od njega ocekuje.
Shvatam ja tebe, samo ovakav Thiago ne moze biti u prvoj postavi te se igra Bayerna ne moze lomiti oko njega. Jer nije stabilan ni fizicki ( povrede )a ni kao formiran igrac tj. njegova forma mu to ne dozvoljava. Te stoga govorim ako ce on takav kakav je trenutno igrati u prvoj uvijek i imati prednost onda je bolje podravit se. Jer trenutno je dosta vise igraca koji bi trebali imati prednost, i zasluzuju ispred Thiaga.

Ja se nadam da ce on pronaci idealnu formu, ojacati fizicki, da ce izbjeci te povrede, jer sa njim takvim Bayern je sigurno jaci.

A moglo bi se to ponoviti, treble bi mogao pasti, jer je doslo dosta dobrih pojacanja, osvjezenja. :njanjanja:
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 sep 2015, 14:24

Centre forward je napisao/la:Neg', da pitam, jel' ima neki od Bavaraca da je u rangu profesora Miljenka Popovića, odnosno da se razumije u računalni softver,ne bendaju me tamo na onoj temi, haman sam im dotužio. :D
Posalji na privatno sta imas pa cemo viditi.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 sep 2015, 14:29

Prošle sezone smo imali dosta problema sa Mainzom u gostima jedva smo ih dobili onim golom Robbena. Danas se nadam jednoj opuštenijoj utakmici i pobjedi od jedno 3:0.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 sep 2015, 15:04

Današnji sastav...Zanimljivo u najmanju ruku.... :)

Aufstellung:
Neuer - Rafinha , Javi Martinez , Xabi Alonso , Alaba - Lahm , Thiago - Coman , T. Müller , Douglas Costa - Lewandowski
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.