FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa kvalitetom koji posjeduju igraci drugo mjesto i finale kupa super stvar,pa ni Real svake godine ne uzima titulu a ulaze milione,mislim da je Amar iz ove ekipe izvukao maksimum i igranje u kvalifikacijama lige Evrope je mozda i bolja opcija zbog kvaliteta mogucih protivnika,Amaru licno zamjeram samo to sto u svakom komentaru malo podcjenjivacki govori o igracima a oni su ipak njegov izbor bez obzira na pare koje klub obezbjedi,isto tako treba dati malo vise sanse drugim napadacima ne govorim nista lose o Lazi ali kada ga ne ide neka malo odmori.Manijaci svaka vam cast na navijanju i korektnom ponasanju mi malo stariji smo pozelji da budemo mladji kojih dvadesetak godina.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- samir_tm87
- Kontakt:
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa ne znam ja koga je "Celo" bio postrojio kod OM-veove pumpe 2008???, Ne znam ja tko je sudio kada je bilo 0:0 2008!!! Cuj Aleckovic Zeljovac a sudi derbi?, kakav je to sudija koji ima svoj tim i sudi svome timu!!! Ma **** vise raspravu o ovome, NEKA FINO DOVEDU STRANE SUDIJE I GOTOVA PRICA!!!! EVO IMAS IH PUHA ITALIJA!!!!!90_godina_ponosa je napisao/la:ne pričaj o onome o čemu nemaš pojma. alečković je željovac s malte, i mislim da je jako dobro odradio svoj posao. jedno od boljih suđenja koje sam ja vidio u zadnje vrijeme. čovjek je bio skroz korektan.mangupp je napisao/la:najgori akter sinocnjeg derbija je Aleckovic koji je bas ofirno siljio za sarajevo, al' kad skontam to se i ocekivalo, pa kum mu je u upravi sarajeva(Irfan Redzepagic)
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Ma to samo kod nas ima da Sarajevski derbi sudi sudija iz Sarajeva 

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nego da vas pitam nesto, moze li mi netko objasniti onako bezobrazne reakcije policije za podrsku od polaska sa Grbavice pa do kraja meca???
-
- Kontakt:
Aleckovic jest vas sudija,tj poznato je da on i familija navijaju za Zelju ali takodje vrijedi za jednog od najboljih i najpostenijih sudija tako da sva prica oko sudjenja pada u vodu.
Odradio je svoj posao odlicno
Odradio je svoj posao odlicno
-
- Kontakt:
Ja neznam zasto se drotovi ne skoluju 10 godina...oni sinoc ne kontaju da navijaci i igraci slave skupa..da je derbi..da je to nesto posebno..al jbg drot je to
- neutralan__
- Kontakt:
- Željo 1921
- Kontakt:
EVO ZA SVE

real neće adebajora možda dođe u želju,daj prijatelju budi ozbiljan,muratu nude produženje ugovora u šturmu za možda 200 000-300 000 eura po sezoni a da on dođe u želju za 3-4 000 KM da mu neko u zenici odvali bubreg,dinamo nudi papcu 500 000 eura po sezoni otprlike da vidiš koliko koštaju malo bolji igrači. Ja bih bio zadovoljan da dovedemo 3-4 igrača iz naše lige ili po mogučnosti iz Srbije ili HrvatskeOmar500 je napisao/la:Da se razumijemo, nećemo riješiti sve probleme u igračkom kadru ako dovedemo dobrog napadača, treba još popuniti rupa. Zato jedva čekam kraj sezone i početak sezone transfera. Trebaju nam velika pojačanja, ja se nadam Muratu ili Bubi. Ili neka obojica dodju . Uh, jesam skroman, ali što je najgore, uopšte nije nemoguće njih dvojicu dovesti, samo da Žujo malo odriješi kesicu za njihove plate, a i ne bi nešto velike tražili. Murat veoma zahvalan igrač, nema gdje ga ne možemo iskoristiti. Sigurno je još uvijek dobar, pa prije godinu je igrao za repku. Buba proradio, bojim se da će potpisati možda novi ugovor s Mechelenom. Uglavnom, vidjet ćemo, biće svega
Gerhardt strašan, bolji od Kerle u svakom pogledu.
Do kraja bi trebali pobijediti Zrinjski i Borac za raju, a u gostima se nadigravati, ionako je druga pozicija osigurana. A za kup imamo ogromne šanse i prednost od jednog gola iz prve utakmice.
-
- Kontakt:
iz srbije i hrvatske tesko da nadjemo dobrog igraca..jer sve sto valja ode u partizan,zvezdu,vojvodinu,dinamo i hajduk
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja mislim prijatelju, da kod Murata i Papca vise nije koliko im ko nudi. Misljenja sam da su ti igraci sebi davno obezbjedili svoju ekzistencije. Volio bih kada bih zavrsili svoje karijere u Zelji, ali naravno to su sve puste zelje, ali vidjet cemo!!!
-
- Kontakt:
$ " $ " % ? о ? "
Ја ? " $ $ $ " "(не "),? " " ? % $,' & " " " $ $ 100% ? провенство,$ " " " $ за 50% " " него $.
" не " се $ ? & у ",& ' ? " " " " " ".
Не & $ " се ? у ? " " ? европе,? " " & $ ?,& " се ' $ ",$ " " свега ? ?," & 30% новца " на ?," & ? " $,у $ тренера,' " ? % $ уз ?!
" ово " пуно % ја ",& " " не & " & зна &,' ето $ је ?,$ ' гурања $ стране $ $ " " $ - то " право провенство.

Ја ? " $ $ $ " "(не "),? " " ? % $,' & " " " $ $ 100% ? провенство,$ " " " $ за 50% " " него $.
Не & $ " се ? у ? " " ? европе,? " " & $ ?,& " се ' $ ",$ " " свега ? ?," & 30% новца " на ?," & ? " $,у $ тренера,' " ? % $ уз ?!
" ово " пуно % ја ",& " " не & " & зна &,' ето $ је ?,$ ' гурања $ стране $ $ " " $ - то " право провенство.
? &,& ",& & ?!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma ja tebe upotpunosti prijatelju razumijem, samo vise ova raja je sita svega. Vise je svima preko glave ekipa koje na svom stadionu nemaju preko 500 gledalaca. Eto to sto si naveo se uradilo u Hr i trenutno radi u Sr. Ali vidis kako stoje stvar u Hr. Dinamo Zagreb ubjedljivo prvi bez konkurencije, sto je jako lose, jer kada dode evropa, ide ona stara, POMOZI BOZE. Dok u Sr, sve se vrti oko dva tima, Zvezde i Partizana i naravno pokazao se rezultat.REANIMATOR je napisao/la:$ " $ " % ? о ? "![]()
Sto se tice nas, mislim da smo mi zaista daleko, bukvalno receno, od njihovog nivoa. Ja sam misljenja da jedini spas za cijelu regiju je taj FAMOZNA REGIONALA LIGA, koju neki hoce, neki ne znaju sta ce im, dok treci idu protiv toga. Ali vidjet cemo u buducnost, morat ce se nesto uraditi po tom pitanju, jer vako gledajuci nas samo smo evropsko smece za pretkola UEFA takmicenja!!!!
-
- Kontakt:
al zato dinamo,zvezda,partizan i hajduk kupe sve iz regiona..od te djece imaju neke rezultate i imaju lovu
Nadao sam se da cete dobiti Hrenovčice ali i bod je dobar.Sad se nadam da uzimate kup,ipak je jedan od vasih bivsih predsjednika iz Širokog,s Trna!!!
Sta pise u onoj poruci,**** ......

Sta pise u onoj poruci,**** ......
-
- Kontakt:
ja sam se nado da ce te vi Celika uzeti..igro 2 na Siroki hehhe
A i ja sam,igrao 2 i kazem idem jos jedan bezveze odigrati 1,!!!Na oba!!!TM87visnjik je napisao/la:ja sam se nado da ce te vi Celika uzeti..igro 2 na Siroki hehhe
i rivaldo je sebi obezbijedio ekzistenciju pa je igrao u nekoj zabiti u kazahstanu,prošlo je vrijeme kad su igrači igrali za neki klub iz ljubavi,murat i u drugoj austrijskoj ligi može uzeti pare ko je može dobiti u želji,žalosno ali je takoCapt_Billy je napisao/la:Ja mislim prijatelju, da kod Murata i Papca vise nije koliko im ko nudi. Misljenja sam da su ti igraci sebi davno obezbjedili svoju ekzistencije. Volio bih kada bih zavrsili svoje karijere u Zelji, ali naravno to su sve puste zelje, ali vidjet cemo!!!
-
- Kontakt:
e kad bi se vratili...DZEKO,STILA,COCA,BUBA,MURAT,JAHIC,BEKRIC,KERLA,BUCAN itd...al nemoguca misija
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, sassari i 149 gostiju.