FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 00:49

Lillard je napisao/la:@let3

Ti ocito da citas ljudima misli da znas kako Messi razmislja ili ne znam koji drugi igrac. Pusti se tih jbenih prica vise.
hvalio sam ga 3 pune godine, dizao iznad nebesa i sad ga S PRAVOM KRITIKUJEM...za citavu ovu sramnu sezonu.
Halo, sve po zaslugama :!: ...razmišljaj malo

imam pravo na to i skini mi se sa vrata više :oops:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 apr 2014, 00:51

Još ako pridodam tome (što ne znam ali se o tome piše) da mali ima veću platu kad se sve sabere iz onog "mutnog" ugovora sa njegovim tatom i od samoga Mesija da ne kažem da od Inijeste i Xavija sigurno daleko više... Ne znam, možda Mesi i ne čeka WC... njegov otac je alav koliko i Neymarov s tim što Horhe bar ima "pokriće" ovaj drugi tek treba da preznoji jaja u Evropi... mišljenja sam da u Barseloni na terenu puno stvari "škripi" zbog situacije oko njega a mi malo toga znamo

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2014, 00:52

Ali ne mogu vjerovat koliko prostora su ostavljali Madridu. Nevjerovatno losa postavka, amaterski. Dobro su i prosli, pa sinoc su fašisti imali 3 kontre kada su izasli 4 na 3, Alvesa naravno nije bilo u defanzivi jer je u isto vrijeme glumio Robbena i Crujjfa, malo krilo malo ofanzivnog pa i SS-a momčina igra. I onda se kao nesto zali, buni, place, udara, nevjerovatan retard zaista, ono nidje na svijetu nema. Jos jednom mu se sjetim familije.
Ostala trojica u odbrani su igrala koliko su mogla, poprilicno dobro, Alba pogotovo, steta za povredu. Bartra ispade krivac za gol a Bejl je bio ustvari Alvesov igrac, samo tada je Dani stajao negdje na 70 metara od svog gola. Veza losa, previse su siroko stajali, svi osim Xavija koji po ko zna koji put pokazuje kako se treba igrati za svoj klub, mogu mu se samo svi zajedno sageti, pa i Messi.

Jedva cekam ljeto i remont ekipe. Pola tima je truhlo ..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2014, 00:53

Ma ima platu milijardu sedmično.

Pouzdana informacija. Rekao mi prosječan navijač Reala.

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 17 apr 2014, 00:54

slika

Cek ba, jel' isto vidimo, ili...? :rol:
Marksizam u skole!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2014, 00:56

Ronaldo izgleda kao zadnji pik na draftu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 apr 2014, 00:56

Kad će više odgovor od onih majmuna na ovu žalbu jbo im ja familiju.
Kren'o bi nešto pametovat' o transferima i onda se samo sjetim kazne i ne'am volje uzalud pisat'. :mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 apr 2014, 01:01

@let3

Tebi da se izvinim... preterao sam ali evo da te zamolim da malo "pustiš gas" kad je Mesi u pitanju jer je to onaj isti čovek koji je pre dve nedelje istom Madridu dao 3 gola što je i ne bitno u krajnjem slučaju, zadužio je on barsu (a i sve nas) sve i da sutra okači kopačke o klin i nikad više minuta ne zaigra... ja nisam od ljudi koji se zbog 2-3 loše utakmice popišaju na čovekovu karijeru koja je neprikosnovena do sada... još jednom IZVINI za onaj moj post, ne priliči mojim godinama :wave:

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 17 apr 2014, 01:02

Donnie Darko je napisao/la:Ronaldo izgleda kao zadnji pik na draftu.
Vrhunski. :lol:
Smoke Weed Everyday!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 01:04

Nema to nikakve veze sa par loše odigranih susreta.
Ovdje je riječ o totalnom zasićenju i nebrigom... Ne daj Bože da mu je Vaha trener, ne bi taj nakon onih mizernih 6 pretrčanih km još dugo vidio teren bez obzira na NJEGOVO IME.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 17 apr 2014, 01:04

Donnie Darko je napisao/la:Ronaldo izgleda kao zadnji pik na draftu.
hahahahaha :rol: :rol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 apr 2014, 01:08

Titova-Juga je napisao/la:Nema to nikakve veze sa par loše odigranih susreta.
Ovdje je riječ o totalnom zasićenju i nebrigom... Ne daj Bože da mu je Vaha trener, ne bi taj nakon onih mizernih 6 pretrčanih km još dugo vidio teren bez obzira na NJEGOVO IME.
Ha ha nasmejao si me... ja sam tog Vahu i na terenu gledao, taj bi bio slab primer Mesiju glede zalaganja i trčanja po terenu :mrgreen: haha ipak bravo :thumbup:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 01:10

parangal je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Nema to nikakve veze sa par loše odigranih susreta.
Ha ha nasmejao si me... ja sam tog Vahu i na terenu gledao, taj bi bio slab primer Mesiju glede zalaganja i trčanja po terenu :mrgreen: haha ipak bravo :thumbup:

Vaha na terenu i Vaha kao trener su dva različita svijeta, ali evidentno ga nisi baš pratio kao trenera pa zato takav komentar. Dakle, shvataš šta sam želio reći... Sramotne epizode jednog VELIKOG igrača zadnjih mjeseci na terenu su apsolutno netolerantne.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 apr 2014, 01:13

Padovi su kao i usponi u sportu neminovni pa i potrebni jer bi bilo dosadno za gledati, biće bolje, posle kiše uvek dodje sunce... prijatno vam svima :wave:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 apr 2014, 01:15

Titova-Juga je napisao/la: Vaha na terenu i Vaha kao trener su dva različita svijeta, ali evidentno ga nisi baš pratio kao trenera pa zato takav komentar. Dakle, shvataš šta sam želio reći... Sramotne epizode jednog VELIKOG igrača zadnjih mjeseci na terenu su apsolutno netolerantne.
naravno da sam te razumeo samo sam se našalio :thumbup: .... uzdravlje

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 01:18

Nemam ništa protiv toga kada igrač jednostavno nije u formi, ne ide ga, upadne u krizu i slično jer može se desiti svakome.
Ali ne mogu shvatiti da nemaš volje potrčati jedan šprint, da ti je opseg kretanja malo manji od Severinine mindže...
Tu treba da reaguje trener i da takvog igrača sankcioniše jer onda šteti cijeloj ekipi.

Edit: Drago mi je da jesi, problem je prEEvidentan ;)

Smrt nacionalizmu !!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2014, 01:21

Titova-Juga je napisao/la:Nemam ništa protiv toga kada igrač jednostavno nije u formi, ne ide ga, upadne u krizu i slično.
Ali ne mogu shvatiti da nemaš volje potrčati jedan šprint, da ti je opseg kretanja malo manji od Severinine mindže...
Tu treba da reaguje trener i da takvog igrača sankcioniše jer onda šteti cijeloj ekipi.
Ma SP i Brazil su za sve krivi. Vidjeces tamo trke i igre, samo da zdrav i spreman dodje. Pa i sinoc ga Pepe umalo ne povrijedi, zna da ne smije ulaziti u duele kao prije. Zamisli da mu se desi slucaj Falcao ..

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 apr 2014, 01:37

let3 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:@let3

Ti ocito da citas ljudima misli da znas kako Messi razmislja ili ne znam koji drugi igrac. Pusti se tih jbenih prica vise.
hvalio sam ga 3 pune godine, dizao iznad nebesa i sad ga S PRAVOM KRITIKUJEM...za citavu ovu sramnu sezonu.
Halo, sve po zaslugama :!: ...razmišljaj malo

imam pravo na to i skini mi se sa vrata više :oops:
Sramne li sezone , pazi :
Games: 40
Goals: 38
Assists: 13
Ali slazem se, lose za njegove standarde :mrgreen:
27.10.2020

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 17 apr 2014, 01:43

Tri poraza zaredom :oops: 1 gol. :crazy:

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 17 apr 2014, 01:44

Cigri je napisao/la:Tri poraza zaredom :oops: 1 gol. :crazy:
Aj bar se postigao napredak. Gol je bio iz igre :kava:
Marksizam u skole!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.