FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ennis
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ennis » 07 apr 2013, 22:15

LFC1892 je napisao/la:Posteni sekac, kad nam je sudija tako pomogao i progledao nam kroz prste, zasto je ona Hadzic dobio zuti, kad je na njemu bio ocigledan faul kad ga je tip nasadio na korner zastavicu a doticni to okarakterisao kao simuliranje 8-)

A ovi strumfovi ili ti ga sinovi albanije nisu normalni, ja prvi kazem i stojim iza toga da su Ivica i Amar papci ovaj prvi je izgubio obraz mnogo ranije u jednoj aferi gdje je stimao utakmice i bio kaznjen zbog toga, a ovaj drugi je realno lik koji u najmanju ruku ne lici na normalnog covjeka.
A ti u najmanju ruku pises gluposti i pucas od muke :D ,nervoza je fakat na vrhuncu
SLOBODA NAVIJAČIMA

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 07 apr 2013, 22:16

Dusa moja draga nije on nista, sve je to namjesteno njemu. Moze biti da je zadnje kolo i u Trebinju sve namjesteno u svrhu politike a ne u svrhu porodice da joj ni prezime ne spominjem.

@ ennis

Drago mi je sto mislis da ja pisem gluposti a ti me i dalje prati i citaj iste :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 07 apr 2013, 22:18

LFC1892 je napisao/la:Dusa moja draga nije on nista, sve je to namjesteno njemu.
jak argument. Bravo. Brzo si to i smislio svaka cast
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 07 apr 2013, 22:19

ZZtop10 je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:Dusa moja draga nije on nista, sve je to namjesteno njemu.
jak argument. Bravo. Brzo si to i smislio svaka cast
I ti legendo nastavi da me pratis :D Cim se pravdate znaci da ni sami ne vjerujete svom pulenu :D

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 07 apr 2013, 22:20

Zamisli dosljo sa trebevickog sela siso na Sedrenik il mozda mu je ta mahala zivotna zelja a inace je jos uvijek u nekoj zabiti, pa uzme on pametovat.I ocekuje da ga istinski navijaci Sarajeva citiraju i hvale njegove gluposti, e nek ti je bog na pomoci djecace napaceni.

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 07 apr 2013, 22:20

Šezdesete: Najteže razdoblje u Hajdukovoj povijesti

Svoj veliki jubilej – 50. rođendan – Hajduk dočekuje s velikim nadama. U prvenstvu mu ide prilično dobro, konkurira za sam vrh, a u kupu ruši jednu prepreku za drugom. Te slavljeničke 1961. godine u Domu Hajduka je bilo vrlo svečano. "Majstora s mora" u svim gradovima dočekuju cvijećem i čestitkama te zahvalnošću i najljepšim željama.

Tim povodom izašla je i monografija o pola stoljeća splitskog kluba. Split u to vrijeme broji 83 tisuće stanovnika, grade se prvi neboderi, duh rock and rolla polako zahvaća grad, ali jedina konstanta i dalje je jedino – ljubav navijača prema svom klubu.
Buran početak dekade

Niti mjesec dana nakon velike proslave, Hajduk je doživio jedan od najtužnijih dana u svojoj povijesti. Naime, u polufinalu Kupa gostovao je u Varaždinu kod drugoligaša Varteksa koji je bio totalni autsajder. Zanimljivost ove utakmice je da je na njoj sudac najprije priznao gol Hajduka, ali igrač "bijelih" Zlatko Papec priznaje da je igrao rukom na što sudac poništava svoju odluku.

To je bio fair-play potez do tada neviđen na našim terenima. Unatoč nadmoći "bijelih", Varaždinci su slavili u produžetku – 2:0. Bila je to velika blamaža i udarac za sportski Split. Poraz je doživljen šokantno, kao kraj svijeta. Igrače su navijači na kolodvoru dočekali zvižducima i pogrdama.

Ispadanje iz kupa odrazilo se i u završnici prvenstva. O naslovu prvaka odlučivala je utakmica u Beogradu protiv Partizana koju Hajduk, nakon isključenja jednog igrača, gubi sa čak 4:0 i tako ostaje bez titule. Utjeha je bila da se Hajduk na kraju našao na trećem mjestu sa samo dva boda manje od novog prvaka Partizana, a bod iza Crvene zvezde.

Zanimljivo je spomenuti i da je u ovoj sezoni 1960./61. u prvoligaškom natjecanju sudjelovao i drugi splitski predstavnik – RNK Split, ali je nesretno ispao iz lige. Bio mu je dovoljan samo bod da se spasi od ispadanja, ali ga je Hajduk u proljetnom dijelu sezone pobijedio sa 2:0 i tako mu onemogućio ostanak među najboljima. Proći će gotovo pola stoljeća dok splitski "crveni" ponovno ne uđu u društvo najboljih. U spomenutoj sezoni u momčadi Hajduka igrali su Vulić, Jurić, Cuzzi, Ilić, braća Bego, Brkljača, Žanetić, Kozlina, Vukas, Vidošević, Papec, Garov, Anković, Šenauer, dok su nabolji strijelci u redovima "bijelih" početkom 60-ih bili Anković, Papec i Zvonko Bego.

U ljeto 1961. s klupe "bijelih" odlazi Milovan Ćirić, a trener postaje Leo Lemešić, nekadašnji veliki igrač Hajduka. Novi trener, stare navike. Hajduk gubi utakmice, a na susretu sa Sarajevom (0:1) dolazi do incidenta kad dio publike i igrača napada suca, revoltirani njegovim pristranim suđenjem. Navijači Sarajeva upadaju u teren i suprotstavljaju se domaćima.

Dolazi do nemilih scena. Igralište Hajduka je suspendirano na dva mjeseca, a "bijeli" su domaćini u Šibeniku. Do kraja sezone Hajduk igra odlično te kraj dočekuje na petom mjestu. Prvak je opet Partizan. Najbolji strijelac te sezone je Dražan Jerković iz zagrebačkog Dinama.
Bajdin tužni oproštaj od bijelog dresa

Vruće je ljeto 1962., Hajduk je pozvan na gostovanje u New York gdje igra na međunarodnom prvenstvu SAD-a. Iako tih godina nastupa bez uspjeha, ipak je Hajduk veliko i slavno ime i završava u probranom društvu, ali na turniru ne briljira.

Novo prvenstvo, s trenerom Florijanom Matekalom na klupi, donijelo je nova razočaranja. Hajduk iz kola u kolo rasipa svoj teško stečeni ugled, a navijačima najteže pada sramotni poraz u Novom Sadu od Vojvodine 1:7. U prosincu 1962. Hajduk gubi derbi od Dinama na Starom placu sa 1:4, ali ta utakmica je zapamćena po oproštaju Bernarda Bajde Vukasa, vjerojatno najslavnijeg igrača koji je nosio sveti Hajdukov dres. Postigao je jedini gol Hajduka na utakmici i otišao u legendu. Gotovo punih 15 godina je nosio bijeli dres i ispisao najljepše stranice povijesti kluba.
Teške godine borbe za opstanak

U prvu momčad ulaze Ivica Hlevnjak i Siniša Fulgozi te Hajduk maršira prema novom finalu Kupa. Ali u prvenstvu kola nezaustavljivo jure nizbrdo. "Bijeli" spašavaju prvoligaški status tek u posljednja dva kola pobjedom u Maksimiru nad Dinamom 1:0 golom Hlevnjaka i remijem 1:1 u Splitu protiv prvaka Partizana.

Na koncu zauzimaju 11. mjesto u prvenstvu (od 14 klubova). Usporedo s grčevitom borbom za opstanak Hajduk se plasira u finale Kupa gdje gubi u hrvatskom dvoboju u Beogradu od Dinama sa 1:4 nakon što je imao vodstvo od 1:0 do pola sata prije kraja. Koban za Splićane te večeri bio je dinamovac Slaven Zambata postigavši hat-trick. Bio je to već treći Hajdukov izgubljeni finale Kupa.

Sljedeća 1963./64. sezona ne donosi ništa novo, Hajduk igra vrlo loše i hoda po rubu. Nakon poraza od Vardara u Splitu (0:1) navijači napadju Dom Hajduka, žele linčovati igrače, prevrću vatrogasna kola, sukobljavaju se s policijom. Igrači se spašavaju bijegom sa igrališta. Prvoligaški status "bijeli" spašavaju u posljednjim kolima pobjedama u Splitu nad Željezničarom od 4:0 i Rijekom 3:0.

Hajduk tako sezonu završava na 10. mjestu. Jedino vrijedno spomena iz ove sezone je da u momčadi debitiraju nadareni mladići poput Pere Nadoveze, Ante Žaje i Radomira Vukčevića.

I treću sezonu zaredom Hajduk se ponovno grčevito bori za goli prvoligaški status. Spas stiže doslovno u posljednji čas – pobjeda u posljednjem kolu nad mostarskim Veležom od 2:0 u Splitu značila je ostanak u ligi. Na koncu – sramotno 12. mjesto. Nakon završetka sezone, u ljeto 1965. uprava kluba 10 igrač, gotovo čitavu momčad, stavlja na transfer-listu. To još nikada nije viđeno dotad u našoj nogometnoj povijesti.

Izgleda kao da nema kraja Hajdukovim mukama i crnim vremenima. Redaju se treneri kao na traci: Lemešić, Matekalo, Ćirić, Nedoklan, Frane Matošić. Nitko od njih ne može Hajdukove igrače trgnuti iz sivila, letargije u koju su upali. Već 10 godina čeka se na jedan trofej, navijači su sve nervozniji, mnogi od njih dižu ruke od voljenog kluba...
Najcrnja stranica – "afera Planinić"

Tog ljeta 1965. za trenera momčadi izabran je Dušan Nenković. I onda, potkraj kolovoza – strašan šok! Splitom i cijelom zemljom poput munje se proširila vijest da je Hajduk izbačen u Drugu ligu! Buknula je "afera Planinić", nakon priznanja vratara Željezničara Ranka Planinića da su prvenstvene utakmice dvije godine ranije bile namještene, a u namještaljkama sudjelovali Željezničar, Trešnjevka i Hajduk. Sva tri kluba dekretom su bačena u Drugu ligu da bi kazna nakon burnih i žestokih prosvjeda bila ublažena i pretvorena u oduzimanje bodova – Hajduku i Trešnjevki po pet, a Željezničaru šest bodova.

Kada nakon šest kola Hajduk s jednim bodom minusa dolazi na dno, bude se navijači i atmosfera u cijeloj Dalmaciji, pa je na susretima protiv Trešnjevke (5:0) i Rijeke (4:0) u svega četiri dana dva puta Stari plac pun do posljednjeg mjesta čime navijači na najbolji način dokazuju privrženost svom klubu "i kad gube, i kad tuku". Do kraja sezone Hajduk vodi tešku bitku za opstanak – dramatičniju od svih dotadašnjih.

Spašava se u posljednjem kolu iako gubi u Nišu od Radničkog 1:2. Spas mu donosi Sarajevo pobjedom na Koševu nad beogradskim Radničkim. Ljetopisi spominju da su Hajdukovi igrači nakon utakmice u Nišu i spasa u zadnji čas "plakali kao djeca i tu su se zarekli da nikad više neće doći u sličnu situaciju". U ukupnom plasmanu Hajduk je 13., a u ligi ostaje zbog bolje gol-razlike. Prvak je te sezone po prvi put jedan klub izvan "velike četvorke" – novosadska Vojvodina. Hajduk ima i najboljeg strijelca prvenstva – to je Pero Nadoveza sa 21 golom.

U spomenutoj sezoni prvi put su na ovim prostorima viđeni "papelitosi", i to na stadionu u Maksimiru na jesenskoj utakmici Dinama i Hajduka koja je završila 1:1. "Kad je Nadoveza postigao pogodak tisuće papirića, koje su splitski učenici nosili sobom na utakmicu u kartonskim kutijama, poletjelo je maksimirskim tribinama..."
Iz četvrtog pokušaja – napokon Kup!

U novoj sezoni 1966./67. "bijeli" igraju promjenjivo i naposljetku osvajaju osrednje sedmo mjesto na ljestvici. Nakon nekoliko teških sezona navijači napokon ne strepe za ostanak u ligi, ali ipak ne mogu biti zadovoljni konačnim plasmanom.

Međutim, u Kupu maršala Tita Hajduk ruši prepreke jednu za drugom – u osmini finala "pada" Borovo u Splitu, u četvrtfinalu Željezničar u Sarajevu, a u dramatičnom splitskom polufinalu Vardar na jedanaesterce. I u finalu, koje se prvi put igra izvan Beograda, u Splitu gostuje Sarajevo, koje te godine postaje prvak države. Na prepunom Starom placu 24. svibnja 1967. Hajduk pobjeđuje sa 2:1 golovima Ferića i Obradova, uz pogodak Musemića za goste i slavlje u cijeloj Dalmaciji može početi. Konačno je osvojen kup, tek iz četvrtog pokušaja. Kapetan Vinko Cuzzi prima pehar, dok iz tisuća grla odjekuje pjesma: Marjane, Marjane!

Ovaj pothvat su izveli: Vukčević, Folić, Ristić, Slišković, Cuzzi, Bošković, Mušović, Nadoveza, Ferić, Hlevnjak i Obradov. Iste jeseni Hajduk prvi put izlazi na UEFA međunarodnu scenu i debitira u Kupu pobjednika kupova – časno je eliminiran od engleskog Tottenhama porazima 0:2 u Splitu i 3:4 u Londonu, no ipak ostavlja dobar dojam.
Stasa nova "zlatna generacija"

U iduće dvije sezone Hajduk je bliže vrhu nego dnu ljestvice, ali navijači žarko žele novu titulu prvaka. Post već traje predugo. Tako da četvrto mjesto u sezoni 1967./68., te šesto mjesto u sezoni 1968./69. ne može zadovoljiti navijače gladne najvećeg trofeja.

Do kraja ovog desetljeća "bijeli" su u prigodi osvojiti još jedan trofej Kupa. Na proljeće 1969. u Beogradu Splićani igraju finale sa zagrebačkim Dinamom, ali ponovno gube nakon dvije utakmice. U prvoj 3:3 nakon 120 minuta prave drame, a u ponovljenoj utakmici uvjerljivih 3:0 za Zagrepčane.
Još jedan trofej zaobilazi Split

U kolovozu 1969. Slavko Luštica zamjenjuje dotadašnjeg trenera Dušana Nenkovića. Škola baluna legendarnog Ante Mladinića Biće nudi novom treneru mnoštvo talentiranih juniora među kojima odmah postaju glavni nositelji igre, kombinatorni kreatori i vrlo česti realizatori Jurica Jerković i Mićun Jovanić.

U međuvremenu, na Starom placu ponovno se izvode radovi. Postavlja se rasvjeta, a prva noćna utakmica odigrana je 23. travnja 1970. protiv Benfice – rezultat 1:1.

I tako započinje državno prvenstvo u sezoni 1970./71. Luštica uzima za pomoćnika Vladimira Bearu, svoga vratara iz šampionskih dana, pa je Radomir Vukčević na vratima sve sigurniji, te Hajduk teško prima golove. Međutim, teško ih i postiže jer jesenski početak nije baš obećavao.

Mogu li "bijeli" konačno do naslova prvaka? Šampionski post traje već šesnaestu godinu, navijači su se zaželjeli radosti. Polako stasa nova generacija nadarenih mladića koja će klubu u sljedećem desetljeću donijeti najveće radosti...
Časni sude, ne osjećam se krivim!!!! Najčešće izgovorena riječ od strane lopova.
A evo kako drugi gledaju na aferu Planinić. oni iz Dalmacije.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 apr 2013, 22:21

Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo da postavim clanak pacenicima, iz prve ruke, gdje se i Osima nesto pitalo, i posto su torpedasi decenijama podrzavani od strane sistema, udbe, stranke SDA, drzavnih kompanija (EPBiH), itd. Danas kada toga nema, kada prvi mozes biti iskljucivo zahvaljujuci cinjenici da si i najbolji, uz dozu srece koja se podrazumijeva, oni plaču, plaču, i hvala Bogu dok je god Osima nama tu plakat ce i dalje, jer su maleni komsinice najboljeg kluba iz BiH...

slika
Mislim da ovo zaista nije potrebno.Cijeli svijet ga cijeni,Austrijanci i Japanci se kunu u njega,a poznati po kulturi i radu ,bivsa Juga mu se divila,pokazao na milione nacina pravdu i postenje i da je olicenje morala,i onda se nadju neki kanarinac i ovaj sa Sedrenika da pricaju o Osimu preverantu.
Kad je pokvario stimaljku za njihovu titulu,kad je radio ono u Bg ,to je dovoljno da pokaze ko je i sta je,sto ova dvojica nece nikad biti.Oni se nasli da seru po Osimu.
Nismo bolje opisani nigdje ko u onoj izreci.Znam ja nas **** ti nas.
Da vam nije njega bilo ,igrali bi ste fudbal po terminima sad samo smetljari jedini nezahvalni.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 22:22

LFC1892 je napisao/la:Posteni sekac, kad nam je sudija tako pomogao i progledao nam kroz prste, zasto je ona Hadzic dobio zuti, kad je na njemu bio ocigledan faul kad ga je tip nasadio na korner zastavicu a doticni to okarakterisao kao simuliranje 8-)

A ovi strumfovi ili ti ga sinovi albanije nisu normalni, ja prvi kazem i stojim iza toga da su Ivica i Amar papci ovaj prvi je izgubio obraz mnogo ranije u jednoj aferi gdje je stimao utakmice i bio kaznjen zbog toga, a ovaj drugi je realno lik koji u najmanju ruku ne lici na normalnog covjeka.
Vidi brate nemoj biti ironičan prema meni ja sam naveo situacije koje jesu fakat a i to sa Hadžijom je fakat ali je bio glup i prigovorio i dobio karton znaći nije svira nije i tačka i šta sad treba mu **** mater i proći bez kartona.Ne znam ovde nema niko u dure ako malo kažeš realno konj si, ovi vamo su da ne govorim šta a sad se i vi ufurajte kao oni .Je li istina ono što sam napisao za faul i aute ako nije demantuj me i nemoj ironije ipak navijamo za isti klub a ako želiš tako pričati pričaj sa nekim ko može tako ja ti nisam adresa za to!Nadam se da te nisam uvrijedio a šteta za Hadžiju je što neče igrati u Mostaru.O dotičnim koje spominješ no coment niti smrde niti mirišu a to je najgore što ti se može desiti kad si bez boje mirisa i okusa ili kad su ljudi bez mišljenja o istim jer samo iznošenjem mišljenja o istim dajete motiv-hranu ovim davežima.
Sarajevo ljubavi moja!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 apr 2013, 22:23

Uvjek ce bit prica da je Zeljo prvi ne radi svoje kvalitete nego zbog navodnog "guranja", a Sarajevo je tu gdje jeste isljucivo radi svoje kvalitete i nista drugo.

Sad u septembru stara prica "najbolji u drzavi ovo ono, divovi ...itd." sve super epiteti, osam utakmica u nizu pobjede sve regularno, pobjede derbi "vladari grada" opet sve regularno, a onda Zeljo ubaci u brzinu uzme jesenju titulu, naravno nije regularno, nastavi se sezona opet ista prica Pitari pobjeđuju > sve regularno > pobjedi Zeljo nema sanse da je regularno ,,, i sve tako u krug, samo predrasude i predrasude.

Na kraju

2007/2008 = 0
2008/2009 = 0
2009/2010 = 0
2010/2011 = 0
2011/2012 = 0
2012/2013 = 0

A vi opet svaki septembar budite najbolji u drzavi, regionu, gradu, a kada kola krenu niz brdo onda okrivite drugog, prevesnteno Zelju, dva Osima, sudije ... itd.

A nikad vam na pamet nece pasti da ste sami sebi krivi, svaku sezonu-polusezon mjenjate trenere, dovodite po 5 igraca, onda se nalozite i kad padnete nisko onda je neko drugi kriv jer ste vi tako jaki da vas samo "prevarom" mogu savladat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 apr 2013, 22:27

LFC1892 je napisao/la:
BigBang je napisao/la:Zamisli dosljo sa trebevickog sela siso na Sedrenik il mozda mu je ta mahala zivotna zelja a inace je jos uvijek u nekoj zabiti, pa uzme on pametovat.I ocekuje da ga istinski navijaci Sarajeva citiraju i hvale njegove gluposti, e nek ti je bog na pomoci djecace napaceni.
Nisam sa sela ja sam iz Albanije 8-)
Došlo je do provale.
DRUG NEBI TI PUNCA

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 07 apr 2013, 22:28

A što su štrumfetice navalile.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 apr 2013, 22:31

LFC1892 je napisao/la:
BigBang je napisao/la:Zamisli dosljo sa trebevickog sela siso na Sedrenik il mozda mu je ta mahala zivotna zelja a inace je jos uvijek u nekoj zabiti, pa uzme on pametovat.I ocekuje da ga istinski navijaci Sarajeva citiraju i hvale njegove gluposti, e nek ti je bog na pomoci djecace napaceni.
Znam da si frustriran. Mislim kako i nebi bio 7 godine titule niste vidjeli, Široki postao veci klub od vas(sad dijelite sa Velezom 3 mjesto i onako ste postlai topla braca), igraci vam se truju hrenovkama. Drzi se covjece
NO PYRO NO PARTY

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 22:32

slika
Sarajevo ljubavi moja!

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 07 apr 2013, 22:33

Buu je napisao/la:
LFC1892 je napisao/la:
Znam da si frustriran. Mislim kako i nebi bio 7 godine titule niste vidjeli, Široki postao veci klub od vas(sad dijelite sa Velezom 3 mjesto i onako ste postlai topla braca), igraci vam se truju hrenovkama. Drzi se covjece
ejs

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 apr 2013, 22:34

momci ko od vas koristi moja tv usluge molio bi vas da vratite utakimuc zeljo slavija i u 62 minuti se desila sporni trenutak kod mene cijela utakmica ide bez stopanja i tih najvaznijih 5 sekundi kada upucuje i kada treba da pokaze da je ovaj iza 3 metra i njemu svira opsajd zastopa koja koincidencija pa bi volio da vidite jel to samo kod mene ili to sve radi u svrhi jednoga a ako bude sve radilo kako treba da postavite to kada sudiaja svira opsajd 3 metra iza igraca
https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#" onclick="window.open(this.href);return false;
evo i link pa postavite sliku znaci 62 min sporni trenutak
Samo Sarajevo

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 apr 2013, 22:37

kanarinac je napisao/la:momci ko od vas koristi moja tv usluge molio bi vas da vratite utakimuc zeljo slavija i u 62 minuti se desila sporni trenutak kod mene cijela utakmica ide bez stopanja i tih najvaznijih 5 sekundi kada upucuje i kada treba da pokaze da je ovaj iza 3 metra i njemu svira opsajd zastopa koja koincidencija pa bi volio da vidite jel to samo kod mene ili to sve radi u svrhi jednoga a ako bude sve radilo kako treba da postavite to kada sudiaja svira opsajd 3 metra iza igraca
https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#" onclick="window.open(this.href);return false;
Poenta?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2013, 22:38

sekac je napisao/la:slika
Zaista, svaka čast momcima...
Ali bilo mi je šega danas, Kristić je vjerovatno bio veoma blizu publike pa se sve jasno čuju "sočne" psovke..U budućnosti bi se i o tome trebalo malo povesti računa, da se bar te komentatorske kabine malo zvučno izoriraju da ne slušamo prostakluke koje su, u svakom slučaju, realnost fudbala.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 07 apr 2013, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 apr 2013, 22:40

hilmo je napisao/la:
sekac je napisao/la:slika
Zaista, svaka čast momcima...
Ali bilo mi je šega danas, Kristić je vjerovatno bio veoma blizu publici pa se sve jasno čuju "sočne" psovke..U budućnosti bi se i o tome trebalo malo povesti računa, da se bar te komentatorske kabine malo zvučno izoriraju da ne slušamo prostakluke koje se, u svakom slučaju, realnost fudbala.
hahahahaha dobro si brate joj jesam se ismijao danas ubij ga, izađite, lopove majku ti j....
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 apr 2013, 22:40

kanarinac je napisao/la:momci ko od vas koristi moja tv usluge molio bi vas da vratite utakimuc zeljo slavija i u 62 minuti se desila sporni trenutak kod mene cijela utakmica ide bez stopanja i tih najvaznijih 5 sekundi kada upucuje i kada treba da pokaze da je ovaj iza 3 metra i njemu svira opsajd zastopa koja koincidencija pa bi volio da vidite jel to samo kod mene ili to sve radi u svrhi jednoga a ako bude sve radilo kako treba da postavite to kada sudiaja svira opsajd 3 metra iza igraca
Lutko moja haj ti malo na neki kurs pravopisa, da te možemo razumjeti kad nešto napišeš, pa nam tek onda prezentuj sporne situacije, ovako baš ispadaš da ne kažem glup, ali ispadaš plitak :mrgreen:
Garant si bježo sa bosanskog, priznaj :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 apr 2013, 22:41

Prvo da se zna, ne volim ova prepucavanja koja izlaze van okvira normalnog.
Uredu je malo zaje.bancije i šege, ali otislo je sve ovo daleko i sa jedne i sa druge strane.

I ja mislim da je najveci problem FK Sarajeva to sto nemaju konstantu u igrackom kadru i sve dok se to ne promijeni ne mogu se ocekivati neki veliki rezultat.
Mogu oni i dalje osvojiti titulu, nije iskljuceno, ali ovo je cinjenica.
Evo samo jedan primjer, ako je vjerovati transfermarktu, a tacni su u 90% slucajeva.
Sarajevo je u ovoj sezoni 2012/2013 dovelo 22 igraca, a otislo je 20 igraca. Uz to i jedna promijena trenera.

Primjera radi u Zelju je doslo 5 igraca i otislo 6 igraca ( s tim da se Beslija oprostio ) ili Siroki gdje je doslo 6, otislo 7 igraca.
Posudbe igraca nisam brojao kao odlaske ili dolaske.

Vjerovali ili ne, ja zelim jakog Zelju, ali i jako Sarajevo, Celik, Borac, Siroki jer samo u tom slucaju mozemo naprijed.
Izvinjavam se na duzem postu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83, samoFKS i 16 gostiju.