Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Divna emisija nakon utakmice.
SaburaFaraon iz Visokog je napisao/la:To i mi govorimo evo devet godinamk516 je napisao/la:neo je napisao/la:Ma nije bitan ovaj Mickey maus kup ljudi....

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mannone institucija 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakve veze ima to gospodski sa ovim, meni je bolje sad da ispadnemo i da momci imaju više vremena za odmor zbog Prema, jer protiv Citya ne bi imali nikakve šanse ionako, Sundić s druge strane i ne leži Cityunerkolfc je napisao/la:Cuj bolje ispastiPa nije moguce da se gospodski navijaci pretvaraju u ovo? Pa vi ste Manchester United

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
**** te mojs u po ****. Je li on kriv što De Gea prima ovakav gol? Je li on kriv što ne mogu dati penal?majestic24 je napisao/la:Moyesu idi...idi ko Boga te molim.
Hajd ok,evra mijenja ozljedjenog butnera.
Ali Jones da mijenja carricka...pa jesmo li mi na to spali da se moramo braniti protiv sunderlanda??
brw gore sam napisao da se zezam, naravno da je poraz razočarenje, te da je cilj trofej!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
normalno da je bolje se boriti...ovo je samo dokaz(prom,ašeni penali ČAK ČETIRI E) kolika je kriza u klubu i koliki je pritisakRiNo je napisao/la:Joj igračina, ne mogu da vjerujem šta im se dešava.
I pustite tu priču da je bolje ovako, bolje je boriti se za trofej u finalu

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma kakav Mannone, dvije lopte otišle van okvira gola, Januzaj mu dod'o loptu. Jednu normalnu odbranu je im'o.
Manone rupa zesca.. 
That has to be the worst penalty shootout I have ever seen...

Zadnja izmjena: trxel, dana/u 22 jan 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
-
- Moderator
- Kontakt:
ahahahahahahahahahahha samo mi je zao ovih sto navijaju za Man. Utd.

Kako je ovo jadno, prije svega moral igraca. Pa nisu u stanju opalit loptu sa 11 metara, nema se šta dalje pricati. I na kraju opet Mojes kriv.
Hajd barem ce doci Mata.

Hajd barem ce doci Mata.

- majestic24
- Kontakt:
Normalno da je Moyes kriv...necu ja biti
Ko je stavio fletchera i carricka skupa ,a cleverly kakav god da jest,ipak sstvara prednost u napadu.
welback igra vec najamanje 10 utakmica bez sekunde odmora...nemoze se vise maknuti.
Pa konju rotiraj malo...samo zbog zahe ja bih mu dao otkaz a kamoli kad se jos uzmu druge stvari u obzir. Oprostili se od odbrane titule,ispali iz kupova,iz lige prvaka cemo takodjer...sezona cista 0
Ko je stavio fletchera i carricka skupa ,a cleverly kakav god da jest,ipak sstvara prednost u napadu.
welback igra vec najamanje 10 utakmica bez sekunde odmora...nemoze se vise maknuti.
Pa konju rotiraj malo...samo zbog zahe ja bih mu dao otkaz a kamoli kad se jos uzmu druge stvari u obzir. Oprostili se od odbrane titule,ispali iz kupova,iz lige prvaka cemo takodjer...sezona cista 0
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Šta će nam vrijeme za odmor? Po tvojoj priči davno si nas otpisao od utrke za LP?rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakve veze ima to gospodski sa ovim, meni je bolje sad da ispadnemo i da momci imaju više vremena za odmor zbog Prema, jer protiv Citya ne bi imali nikakve šanse ionako, Sundić s druge strane i ne leži Cityunerkolfc je napisao/la:Cuj bolje ispastiPa nije moguce da se gospodski navijaci pretvaraju u ovo? Pa vi ste Manchester United
LUHG!
Taj lik nije napravio ni JEDNU ŠANSU OVE SEZONE! On da igra?sstvara prednost u napadu.

"It's one of premier league's oldest lessons .
Samo nas još Olyimpiakos treba izbacit i ciao amore
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Dobro je ne rugaj se ljudima. I ti navijas za NK Bratstvo crnac ti niko!GracanicaAA je napisao/la:ahahahahahahahahahahha samo mi je zao ovih sto navijaju za Man. Utd.![]()
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 22 jan 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
u ovakvoj ekipi sam Mata neće biti od velikog značaja ...
Zato je De Gea hobotnicatrxel je napisao/la:Manone rupa zesca..

Cuj Cleverley stvvara prendost u napadu
.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sam neće, ali sa Wayneom i Robinom bi mogao biti.nyxem je napisao/la:u ovakvoj ekipi sam Mata neće biti od velikog značaja ...
GracanicaAA je napisao/la:ahahahahahahahahahahha samo mi je zao ovih sto navijaju za Man. Utd.![]()

Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 22 jan 2014, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.