Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
E sine Edine, šta bi..
Ali shvatam te, i ja bih uzeo pare i sjedio, mi smo ipak siromšani Bosanci, neiživljeni..
Ali shvatam te, i ja bih uzeo pare i sjedio, mi smo ipak siromšani Bosanci, neiživljeni..
Ne više,Virtu4l je napisao/la:Bitno je da ga navijači Cityja gledaju kao Božanstvo, a medijskih špekulacija je uvijek bilo i biće ih...

Izglasali su oko 33 % glasova da Edin treba biti taj koji ce izvisiti za LP dok i na forumu pisu da treba da ide na ljeto, postao je višak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- plavipatriota
- Kontakt:
Edina vole navijaci, ali citam ja i komentare i forume njihove, vise ga vole kao dobar back up.. Aguero je broj 1, a posto su umjetni klub i jos svrsavaju na kes, vjerujem da im je svaki igrac koji dodje puno zanimljiviji i "bolji" od trenutnog.. Edin zasluzuje bolji tretman, on kad je u formi jedan je od najboljih, a realno ne moze ni uci u formu kod ovih idiota.. taman uigraju nesto, eto pojacanja, ili nekog rotiranja jer svi moraju igrat i yebo ti to.. a i njihova igra nikad nije odgovarala Edinu, toliki milioni, a niko lopte ubacit ne zna..
U zimskom periodu on je trebao promjeniti klub mogao je naći sigurno nešto u Italiji ili Njemačkoj ali sobzirom da mu je menadžer neviđeni sretnik čija je zlatna koka Edin Džeko logično je da će ostati u Man City i ovu polusezonu,a onda bez forme i utakmica preći u neki slabašni klub na ljeto možda čak Fenerbahče ili Galatu ipak Irfan Redžapagić brine o njemu
..

No,nozgembo89 je napisao/la:U zimskom periodu on je trebao promjeniti klub mogao je naći sigurno nešto u Italiji ili Njemačkoj ali sobzirom da mu je menadžer neviđeni sretnik čija je zlatna koka Edin Džeko logično je da će ostati u Man City i ovu polusezonu,a onda bez forme i utakmica preći u neki slabašni klub na ljeto možda čak Fenerbahče ili Galatu ipak Irfan Redžapagić brine o njemu..

Espanjoj je slijedeća destinacija.....mlad i potentan tim sa veklim ambicijama
''Džeko ima 28 godina i želi igrati u najprestižnijim klubovima Evrope. Ukoliko ne ostane u Manchester Cityu preferirao bi velike klubove kao što su Juventus i Atletico Madrida'', kazao je igračev agent Irfan Redžepagić.
Virtualni, al te covjek osamari.bodi123 je napisao/la:Ne više,Virtu4l je napisao/la:Bitno je da ga navijači Cityja gledaju kao Božanstvo, a medijskih špekulacija je uvijek bilo i biće ih...![]()
Izglasali su oko 33 % glasova da Edin treba biti taj koji ce izvisiti za LP dok i na forumu pisu da treba da ide na ljeto, postao je višak.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne tako davno sam kopirao šta misle o njemu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E moj Edine šta si dočekao 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Je li ovo konacna odluka da ide na tribine? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Spisak je UEFA-i dostavljen još prekjučer ali klub još nije isti plasirao u javnost, tako da se još ne zna. Al' sve su prilike da jeste.Goalgetter je napisao/la:Je li ovo konacna odluka da ide na tribine?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jos gore od toga je da ih samo 15% misli da Jovetic nebi trebao da igra LP a Bony samo 3% a covjek nije ni minute zaigrao za njih. Eto koliko ga cijene. Cijene ga kao rezervnog napadaca jer nijedan drugi klub nema toliko kvalitetnog rezervnog napadaca. Odnosno nijedan toliko dobar igrac ne zeli biti rezerva. Znaci kao igraca koji moze da uskoci i odluci utakmice kada Aguera nema ili kada nije u formi. Ni vise ni manje od toga. I to je ocigledno vec duze vremena svima osim onima koji namjerno lazu sami sebe i izvrcu stvari maksimalno i vide ih onako kako ih zele vidjeti. Dzeko je mogao neuporedivo vise da uradi sa svojom karijerom.bodi123 je napisao/la:Ne više,Virtu4l je napisao/la:Bitno je da ga navijači Cityja gledaju kao Božanstvo, a medijskih špekulacija je uvijek bilo i biće ih...![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 feb 2015, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva lakrdija samo, ako je tako.FaraonTM je napisao/la:Spisak je UEFA-i dostavljen još prekjučer ali klub još nije isti plasirao u javnost, tako da se još ne zna. Al' sve su prilike da jeste.Goalgetter je napisao/la:Je li ovo konacna odluka da ide na tribine?
Bas sam o ovome razmisljao neki dan. Ne bi me iznenadilo ni sekunde, vjerovatno bi cak bila i ispravna odluka to. Eto sta si docekao, yebale te pare tvoje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ionako ce ispast odmah u osmini finala.Nas Dzeki ce jos ispast pametan sto je sebi obezbijedio odmor.
A šta ćeš, imao je prilike da ide iz Citya jednostavno nije htio i nije želio! Sada neka se nosi sa problemima kako zna i umije, što je tražio to je i dobioGoalgetter je napisao/la:Kakva lakrdija samo, ako je tako.FaraonTM je napisao/la:Spisak je UEFA-i dostavljen još prekjučer ali klub još nije isti plasirao u javnost, tako da se još ne zna. Al' sve su prilike da jeste.Goalgetter je napisao/la:Je li ovo konacna odluka da ide na tribine?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Ma sta ima veze vole ga navijaci to je najvaznijeCartman je napisao/la:Bas sam o ovome razmisljao neki dan. Ne bi me iznenadilo ni sekunde, vjerovatno bi cak bila i ispravna odluka to. Eto sta si docekao, yebale te pare tvoje.

[youtube][/youtube]

Vrati se ti Dzeko u Bundesligu. Bundesliga je majka
nemora to biti bas Bayern. Samo ne u Shitty vise. Nadam se da City na ljeto nece komplikovati previse oko odstete i nabijati cijenu.

Vrati se ti Dzeko u Bundesligu. Bundesliga je majka

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije problem što su navijači Citija zaboravili ko je Edin Džeko. Problem je on sam zaboravio ko je Edin Džeko. Nekada jedan od najboljih europskih napadača, kojeg su nažalost pare učinile lijenim. Može biti prvi napadač i jedan od glavnih igrača u nekim od najvećih europskih klubova, i on to zna, ali mu je draže za 20, 30% veću platu grijati klupu lošijim igračima od sebe (ne mislim na Aguera).
Dobro je neko rekao, jedini razlog što je najbolji napadač sa klupe je taj što niko pribižne kvalitete kao on ne želi ni pomisliti na klupu.
Ali dobro, svakom njegovo. Pare su pare ipak.
Dobro je neko rekao, jedini razlog što je najbolji napadač sa klupe je taj što niko pribižne kvalitete kao on ne želi ni pomisliti na klupu.
Ali dobro, svakom njegovo. Pare su pare ipak.
Samo me zanima je li ga barem stid? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"