Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 02 feb 2014, 19:04

AGB mrzi Ozila, još nijednog arsenalovog fana nisam vidio da ga mrzi osim njega :mrgreen:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 02 feb 2014, 19:06

LORD uziva :)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 feb 2014, 19:10

frankqqqqq je napisao/la:AGB mrzi Ozila, još nijednog arsenalovog fana nisam vidio da ga mrzi osim njega :mrgreen:
Ne mrzim Ozila, zasto bih ga mrzio? Samo mi smijesno sto se ne smije reci da je lose uradio jer je Ozil, dok ce se recimo po Giroudu pljuvati iako nije nista bio gori. Ja ne mrzim ni jednog igraca Arsenala, pa svi su oni Arsenalovi igraci, kazem kad neko ne valja i to je to. Danas nije valjao Ozil i to samo slijepac ne vidi. Nije se vidio na terenu osim jedne lopte i to je to. I smijesno mi sto se od toga pravi frka, nit sam rekao da ga treba prodati nit ista, vec samo da je slabo odigrao sto i jeste.

@Nedim jel neki problem?
Celik!3,2,2.

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 02 feb 2014, 19:10

AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj Ozil najbolji? I Ozil kriv sto Giroud ne zna loptu primiti? Covjek imao jednu loptu u 90 minuta. Sta je to se Ozil ne smije kritikovati?
Jedini koji tako vidi stvari si ti.Pa ne može čovjek za trojicu da igra,i on je od krvi i mesa.Ne može dati loptu Giroudu kada isti ne zna da se otkrije.Pratiš li uopće njegovo kretanje u 16 metara?

Toliko dobrih lopti je upropastio ove sezone,šta sada treba očekivati od Ozila,da ga moli da da gol?

Saberi se malo.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 02 feb 2014, 19:13

Polahko AGB dok ti razradiš u glavi da Giroud nije igrač koji traži prostor između štopera za utrčavanje , nego je igrač koji će stajat na 16 i primat loptu i igrat dupli pas. Može Ozil slat duhovima loptu jedino, a na eventualno utrčavanje tipa ovo
slika
pokazuje koliko nijemac zna i koliko učestvuje u igri.

Pričaj ti do sutra, ali pljuješ redovno Ozila, kao što @rosicky pljuje wilsherea.
i nema problema hvala Bogu. mama mi ne serenda za razliku od nekih po forumu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 02 feb 2014, 19:16

Wenger on Kallstrom: “It’s simple. He has a ‘micro-fracture. Spartak share the cost as long as he’s injured. I had a choice to make >”

Wenger: "I had a decision to make Källström - do I take him or do I take no one? It was 5pm."
Pld W D L
38 26 12 0

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 feb 2014, 19:18

Stvarno seres, covjek je jedan od najboljih igraca svaku utakmicu i ti dodjes kazes ne valja. Na los dan opet je medju top 3 veznjaka lige.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 feb 2014, 19:18

Žiru daleko najlošiji...Arteta uobičajeno bezvezan....najgore od svega je što Žiru misli da zna driblat...riješi se sine lopte i prije nego je dobiješ....daleko od tog da ga ne volim,al' nije on igrač za velike domete....o Ozilu ne treba trošit riječi...čovjek koji je preporodio našu igru i koji je toliko pozitive donio da je to za priču...
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 feb 2014, 19:19

Sta se raspravljate o Ozili i Giroudu koji su danas bili prosjecni, Ozil u prvoj odigrao tekmu a i to je dovoljno bilo pored kriminalnog Monreala i standardno loseg Artete (koji danas ruku na srce i nije bio kakav zna biti cak je jednom zamalo dodao tacan pas za igraca u sansi ali neko izbi u posljedni cas Giroudu loptu)

Da je Giroud bio los vala i nije danas to slucaj prije bi rekao nezapazen jer nije dobio nijednu sansu, ja cu uvijek da ga kritikujem kad dobije sansu i promasi danas je nije bilo a imao je asistenciju za Oxa, mada ono je 100% Oxov gol nije bila neka nauka odigrati pas onde ali eto pisace se.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 feb 2014, 19:28

U zadnjih 11 utakmica na Emiratesu Arsenal je primio samo jedan gol..Deset clean sheets u 11 utakmica 8-)

Blizu 500.ligaskih minuta bez primljenog gola na Emiratesu 8-)

Nema potrebe za kritikama,rutinska pobjeda sa pola gasa i nova tri boda na kontu,.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 feb 2014, 19:31

Pobjedimo li Liverpoola i Uniteda titula ce biti veoma blizu mada ce se sigurno sve rijesavati u duelima sa Cityem i Chelsijem kako god ovo zavrsilo. 6 bodova iz ova dva meca uopste nisu nerealna idemo na Anfield dosta smo jaci cak i desetkovani, njihov vezni red je kriminalan i tu moramo dobiti bitku. Liverpool ce pokusati na kontre sigurno jer su tu opasni zbog dosta brzih igraca ne treba se previse zalijetati, ako Giroud ne bude imao onaj dan kad sve fula trebali bi pobjediti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 feb 2014, 19:42

AllGunsBlazing je napisao/la:
nedim93 je napisao/la: @AGB ne serendaj bezveze, Ozil sam igrao prvo poluvrijeme, 3 jedine šanse koje smo imali on stvorio. natovario si se na igrača čitavu sezone, popusti malo
Nek ti mati ne serenda. Neces meni to govoriti.
S tobom fakat nešto nije u 7edu. :? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 02 feb 2014, 19:49

Man Utd striker Robin van Persie could make a shock return to former club Arsenal in the summer. (Daily Mail)
:mrgreen:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 feb 2014, 19:51

Naravno da hoce.. I Mata u Chelseu.. :lol:
- Ed Woodward for Prime Minister !

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 feb 2014, 20:01

Gunner4 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Sta se fatate tog ORsteina debila, taj je govorio kako Suarez ima klauzulu od 40 miliona funti i kako je transfer gotova stvar. A i kad sam vidio da ubleha GeofArsenal pise kako Draxler dolazi odma sam znao da tu nesto smrdi.
EEEE svaka cast! Ja kada vidim da onaj Geof nesto napise znam da od toga sigurno nema nista... Ali ono sto me fascinira jeste da ima likova koji jos puse njegove fore! :lol: :lol:

Sutra lagano 2-0! :mrgreen:
Hahaha jesam vidovit u pm! :mrgreen: :mrgreen:

Jos jedna rutinska utakimca bez potrebe da se bilo ko izdvaja osim OXa! :D Wojo ponovo pokazao klasu kada je odbranio cisti gol kod 1-0! Monreal je i danas dosta ispadao ali nije bio bas ocajan kao protiv Sotona! Prvi i sutra se nadamo da Jazavac moze izvuci bod!? :?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 02 feb 2014, 20:14

I danas posao rutinski obavljen. Nakon dosadnog prvog poluvremena, gdje su se gosti jako dobro postavili nazad i branili sa 10 igraca, a mi nismo imali ideju kako razbiti taj bedem, uslijedilo je puno bolje drugo poluvrijeme. Krenuli smo zestoko i to nam se odmah isplatilo. Ox je pogodio za vodstvo i mirniji nastavak utakmice. Kontrolisali smo igru i onda zavrsili posao sa novim golom. Ox je opet bio strijelac.

Bit ce ovdje jos frke do kraja. City definitivno igra najbolji fudbal, Celzi uvijek moze kiksati, kao i mi. Uostalom, poslije sutrasnje utakmice ce sve biti mnogo jasnije.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 02 feb 2014, 20:30

Wenger: "That is the best-case scenario [Kallstrom being fit at the end of February]"
Koji si ga **** dovodio
Pld W D L
38 26 12 0

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 02 feb 2014, 20:54

Nekih 41 bod u ovo doba prosle godine,ako me racunanje dobro proslo.-14 bodova vise i 18 bodova manje nego od ukupnog zbroja bodova na kraju prole godine.
2.29 bodova po kolu
14 kola prije kraja :D
jos jedno 30 bodova ce biti dovoljno za titulu :mrgreen:
Samo WENGER istina je!!!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 02 feb 2014, 21:18

slika
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 feb 2014, 21:51

Nas mali glodar igrac Januara! :D :D
[youtube][/youtube]
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.