Ovo vise djeluje fuj kada se gleda.Najbolji igrac Barcelone nakon povrede Viktora je Alba.Skidam kapu tom ratniku za onakvu borbu , trcanje i odlicno postavljanje.Cesc je bio dobar , radio je dosta.Bartra i Mascherano su bili vise nego dobri veceras , odicno kupili lopte ali ne mozes sve ni pokupiti sta ostatak ekipe moze usrati.Pinto je, ja mislim jedan od najlosijih golmana u povijesti ovog kluba(znamo kakvi pacijenti su branili u Barceloni).
Alves je neozbiljan igrac , vjerujem da bi odlican bio na malom fudbalu.Vec 2+ godine zelim tog klauna vidjeti van kluba jer svojim ponasanjem i igrom nije renome Almerije a kamoli Barce.
Busquets me uzasno poceo nervirati , razumijem da je igrac spor i trom ali on je jednostavno prespor.Pa covjek teoretski i prakticno ne moze zaustaviti kontru , u koliko protivnik istu pocne trcati sa 2 ili vise igraca.Odlicno on cita igru , ali ako se nadje u situaciji gdje je to nebitan faktor , onda je on igrac manje na terenu.Veceras je upravo to bio.Xavi odlican , on je drasticno podigao formu ali nema s'kim da igra i kome lopte da gura.Nema utrcavanja , da Xavi moze pokazati puni kvalitet i iskoristiti svoju viziju i genijalnost.
Krila kao inace , odsjecena.Messi ocito igra u nekon svom Svijetu , ne krivim ga ni najmanje, neka odmori jer je zasluzio godinama u nazad.Neymar nit' smrdi nit' mirise.Dosta se trudi , nema ni on upotrebljivih lopti i mogucnost da pokaze odlican asortiman jer ova igra gusi njegovo najvece oruzje.On je igrac koji vjerovatno ima najbolji prvi korak na Svijetu , veoma nepredvidiv i agilan ali kada ekipe igraju dupli blok efikasnost se svede na minimum.
Prije svega klub treba promjeniti stvari koje ocito lose utjecu na igrace.Atmosfera je vjerujem 0 bodova .Na ljeto ce se desiti dosta "potresnih" stvari u ovom klubu , prije svega nadam se Laporti kao prvom covjeku kluba
Od sve i jedne osobe u klubu najmanje krivim Martina.Dosao je covjek u najgore moguce vrijeme , dosao na ekipu koja je maximalno van balansa a zasicenje je doseglo nikada veci level.Trener definitivno nije kriv za 99% stvari koje se dese na terenu i van njega.
Cestitke Realu na tituli iako me nisu odusevili.Vjerujem da ce ih Bayern rasuti jer Real nema igru.Ova igra na kontre logicno prolazi protiv Barcelone jer ekipa nema balans i defanzivno je ocajna ali Bayern je nesto drugo...
Realova odbrana je jaca od Barcelonine ali daleko od super jake odbrane , vezni red ocajan , a work rate ekipi i nije jaca strana posebno kada se vrati Cristiano tu ce jos vise puhati po stranama