FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Zašto Bartra nij rušio Bale? Po cijenu i žutog. Ali mora se čestitat Bale-u na prodoru, prebrz je.
Martino doviđenja, nisi ti za Barce ali sa sobom povedi i Alvesa i Mascherana.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
jesi vidio koliko je Bale bjezao u strano pokusavajuci da izbjegne start Bartre,da je isao da ga rusi vjerovatno bi ga oborio tamo kod klupe za rezervne igraceUnofficialpage je napisao/la:Zašto Bartra nij rušio Bale? Po cijenu i žutog. Ali mora se čestitat Bale-u na prodoru, prebrz je.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zasto je ono opet Busquets u ekipi ? Defanzivno ga nema jer lik ne postoji kod kontri, ofanzivno ne vrijedi ni komentarisati.. Ah da, ima tu neku fudbalsku inteligenciju koju godinama vidimo samo mi navijaci barce i brko
Neymar vjerovatno najveca prevara od igraca, covjek nema apsolutno nikakvu zavrsnicu.
Al' hajd, ako nista slijede velike promjene na ljeto..

Neymar vjerovatno najveca prevara od igraca, covjek nema apsolutno nikakvu zavrsnicu.
Al' hajd, ako nista slijede velike promjene na ljeto..
ser del barça es el millor que hi ha !
Neymar je uz Alveša postao najveći potrošač lopti u Barsi... bukvalno "guši" Mesija jer protok lopte je uvek na Neymarovoj strani... pokazao da je još balav za evropski fudbal... nema šta tu ne štima na sve strane, Pinto je ne smešan golman već smešan lik uopšte. Ja ne mogu i dalje da shvatim šta on sa svojih 40 godina uopšte traži u takvom gigantu od kluba...BRUKA. Bartra dečko ništa nije kriv, svi majmuni su ostali napred kao da je Barsa gubila. Busketsova motorika je zabrinjavajuća...Sve u svemu jad
Nazalost obistinilo se ono sto ja vec skoro godinju dana "trubim". Ovi traktori u odbrani haj' sto pojma nemaju, nego samo prave komediju od kluba. Da smo na vrijeme polahko osvjezili gol i ispred gola - danas bi blaugrana imala bolje rezultate. Ovako - svaki prvi napad (eventualno jedini) je napad iz kojeg nam daju gol. Toliko o konjima i traktorima pred golom.let3 je napisao/la:vazda je i bio doktor....onaj asistencija za Neymara je bila bolesno dobra.Donnie Darko je napisao/la:Xavi doktor.
U svakoj tekmi ima barem jedan onakav pas, al dzaba kad se ne zna iskoristit. I onda se pljuje po njemu, a bolji je od Inieste i Fabregasa zajedno ove sezone.
kao što rekoh prije tekme, sa ovom našom jadnom odbranom bila bi bruka za Real da nisu dobili
@Scof1eld
sad kad idijotska uprava i hoce - e nema promjena. Gledat nam je Pinta i stopera Maska

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 16 apr 2014, 23:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Uzasna sezona kako stvari stoje.
Nabijem ga. Jes nas izvadio iz govana protiv Atletica, ali ofulati onakvu sansu odmah u uzvratu i ovu vcrs je previse za nekog ko je toliko placen.
Ovo ostalo ne treba komentarisati. Jasno je ko dan sta i kako treba raditi, naravno uz dobre vijesti iz fife.
Ovo ostalo ne treba komentarisati. Jasno je ko dan sta i kako treba raditi, naravno uz dobre vijesti iz fife.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
e ovako Arena, par unakrsnih pitanjabparena je napisao/la:Nazalost obistinjije se ono sto ja vec skoro godinju dana "trubim". Ovi traktori u odbrani haj' sto pojma nemaju, nego samo prave komediju od kluba. Da smo na vrijeme polahko osvjezili gol i ispred gola - danas bi blaugrana imala bolje rezultate. Ovako - svaki prvi napad (eventualno jedini) je napad iz kojeg nam daju gol. Toliko o konjima i traktorima pred golom.let3 je napisao/la:vazda je i bio doktor....onaj asistencija za Neymara je bila bolesno dobra.Donnie Darko je napisao/la:Xavi doktor.
U svakoj tekmi ima barem jedan onakav pas, al dzaba kad se ne zna iskoristit. I onda se pljuje po njemu, a bolji je od Inieste i Fabregasa zajedno ove sezone.
kao što rekoh prije tekme, sa ovom našom jadnom odbranom bila bi bruka za Real da nisu dobili
prvo mi odgovori - zašto si potrcao da popišaš Bartru i da njega okriviš za vecerašnji poraz??
znaš li da je momak nastupio pod inekcijama veceras (nije trebao ni nastupiti, vec Adriano) i još zabio gol kao stoper

zašto imaš tu perverznu potrebu da kenjaš po momku bezveze?
zatim, jesi li primjetio veceras svog ljubiomca Messija kako je opet prošetao nekih 5 kilometara i kako se nije vidio na terenu?? to nekako nisi primjetio, ha

zar nije sramota da najstariji igrac na terenu Xavi - najviše pretrci i najviše se trudi

Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 apr 2014, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Jel igro Messi veceras?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Problem je sto on nema ni neki dribling(mislim na nivou onog kad su mu se u Brazilu igraci sklonjali), preslab u duelima. Uglavnom jedna od gorih kupovina za sad. A sumnjam da ce imati dovoljno strpljenja za njeg ako ovak onastavi.Scof1eld je napisao/la: Neymar vjerovatno najveca prevara od igraca, covjek nema apsolutno nikakvu zavrsnicu.
Al' Busquets je komican. Covjek stima Baleu loptu, fakat ne znam sta je pokusavao. Fakat mi nije jasno kako se Barca rijesi Tourea po cijenu njeg.
Celik!3,2,2.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Originalno.BosnaSTL je napisao/la:Jel igro Messi veceras?
Ne znam majke mi šta napisat', iskreno očekivao sam poraz, al' opet ono...loše, loši su do Boga. Koji se qrac desio sa ovom ekipom - Boga pitaj, ne vjerujem da bi i on znao odgovor.
Realno, možda Martino i nije zaslužio otkaz, al' će ga dobit', ubijeđen sam u to, jbg neko mora izvuć' deblji kraj. Bartolović mi je djelovao pravo zamišljeno po završetku tekme, nadam se da je samo učvrstio one izjave od prije par dana, renoviranje ekipe ovo ono.
Neki govore trebaju 4 igrača da ova Barca živne, ljudi moji ovdje treba min. 6 igrača da bi mogli pričat' o nečemu, ovako ne ide. Od čitave zadnje linije, samo Bartru, Piquea i Albu ostavit. Ovo ostalo, Mascherano, Alves, Montoya, Adriano
Puyol svakako ide...Valdes ide, Pinto će za njim nadam se. Ovaj lik se trebao oprostit' od fudbala tamo negdje 2002 godine.
O napadu se ne može nešto aman puno pisat', jer nemam o čemu, vidjeli se nisu! Jest Neymar fulio zicer, al' je taj isti Neymar jedini nešto pokušavao u napadu!
O renoviranju, o odlascima, dolascima se moze pisat' i knjiga, al' nemam volje trenutno...Barcelona je u žestokoj krizi!
Realno, možda Martino i nije zaslužio otkaz, al' će ga dobit', ubijeđen sam u to, jbg neko mora izvuć' deblji kraj. Bartolović mi je djelovao pravo zamišljeno po završetku tekme, nadam se da je samo učvrstio one izjave od prije par dana, renoviranje ekipe ovo ono.
Neki govore trebaju 4 igrača da ova Barca živne, ljudi moji ovdje treba min. 6 igrača da bi mogli pričat' o nečemu, ovako ne ide. Od čitave zadnje linije, samo Bartru, Piquea i Albu ostavit. Ovo ostalo, Mascherano, Alves, Montoya, Adriano

O napadu se ne može nešto aman puno pisat', jer nemam o čemu, vidjeli se nisu! Jest Neymar fulio zicer, al' je taj isti Neymar jedini nešto pokušavao u napadu!
O renoviranju, o odlascima, dolascima se moze pisat' i knjiga, al' nemam volje trenutno...Barcelona je u žestokoj krizi!
ma dajte ljudi , kriticno smo igrali , nismo zasluzili pobjedu , slucajno smo gol dali na rekao bi savrsen sut bartre koji je pokazao da je solidan stoper i definitivno bi trebao biti ispred mascherana . Baleov gol je cista genijalnost , brzi je duplo od Marca , bjezi u stranu da ga ovaj ne uspije srusiti , zabio gol i opravdao sve ulozene milione .
Neymar je imao priliku koju je jednostavno morao zabiti , nije i tu je razlika ove sezone izmedju Neymara i Balea , jedan odlucuje tekme , drugi ne . Al realno gledajuci , Bale je igrac prostora , a Barca mu je dala sav prostor ovog svijeta u ovoj tekmi , al opet to ne pravda Neymara sto nije zabio kad je morao .
Ne preostaje nista drugo nego se boriti ko lavovi da se uzme prvenstvo i spasi sezona koliko-toliko .
Dovesti Kloppa , Tatu poslati zajedno s Alvesom , Mascheranom gdje god zele . Treba dovesti 2 fizicka spremna igraca za zadnju liniju . U sredinu obavezno probati dovesti Gundogana il Kovacica ( koji je za mene fizicki spremnija verzija Inieste ) . U napadu nekog klasicnog napadaca i nekog igraca koji je prijetnja u igri 1v1 , nemamo nikoga tko moze prevariti protivnika , pogotovo kad Messija nece .
Neymar je imao priliku koju je jednostavno morao zabiti , nije i tu je razlika ove sezone izmedju Neymara i Balea , jedan odlucuje tekme , drugi ne . Al realno gledajuci , Bale je igrac prostora , a Barca mu je dala sav prostor ovog svijeta u ovoj tekmi , al opet to ne pravda Neymara sto nije zabio kad je morao .
Ne preostaje nista drugo nego se boriti ko lavovi da se uzme prvenstvo i spasi sezona koliko-toliko .
Dovesti Kloppa , Tatu poslati zajedno s Alvesom , Mascheranom gdje god zele . Treba dovesti 2 fizicka spremna igraca za zadnju liniju . U sredinu obavezno probati dovesti Gundogana il Kovacica ( koji je za mene fizicki spremnija verzija Inieste ) . U napadu nekog klasicnog napadaca i nekog igraca koji je prijetnja u igri 1v1 , nemamo nikoga tko moze prevariti protivnika , pogotovo kad Messija nece .
Ne. Cuva se za svjetsko, gdje ce ih neko nabiti nogom again.BosnaSTL je napisao/la:Jel igro Messi veceras?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Iskreno ni 1 posto ne krivim Bartu.
Momak je igrao povrijeden.Postigao je gol,uz to imao je jos jedan odlican sut.A ako krivite njega,mora te isto raditi i onda sa Mascheranom i Busquestom.Mora mu je neko zatvoriti ledja.
Momak je igrao povrijeden.Postigao je gol,uz to imao je jos jedan odlican sut.A ako krivite njega,mora te isto raditi i onda sa Mascheranom i Busquestom.Mora mu je neko zatvoriti ledja.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Neymar se čuva za SP 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
@let3
zato sto je ubleha kao i svi oni do biskvita. Zato sto se gubi vrijeme cekajuci da "proradi" umjesto da se smrkom sapere sve i na golu i pred golom i nadje neko ko je dostojan velicine ovog kluba. Sto je igrao s inekcijama a ne Adriano - jos jedna greska, a te inekcije nisu opravdanje za onu sramotu kako je izgubio +10 metara fore ispred Balea. Ti mu vjeruj ja ti kazem da oni ne zasluzuju dres Barce. To su prosjecni igraci spanske lige i nista vise.
zato sto je ubleha kao i svi oni do biskvita. Zato sto se gubi vrijeme cekajuci da "proradi" umjesto da se smrkom sapere sve i na golu i pred golom i nadje neko ko je dostojan velicine ovog kluba. Sto je igrao s inekcijama a ne Adriano - jos jedna greska, a te inekcije nisu opravdanje za onu sramotu kako je izgubio +10 metara fore ispred Balea. Ti mu vjeruj ja ti kazem da oni ne zasluzuju dres Barce. To su prosjecni igraci spanske lige i nista vise.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Ne znam samo zasto spominjete neka pojacanja, vi ne mozete nikoga dovesti. Ionako nemate pare jos renovirate stadion a i da imate ne mozete jer imate ban.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.